Yatak odamıza aklını takan kaynanam

Ben odanın nesinin temizleneceği anlamadım. Çarşafı temizlersin, delilleri yok edersin anlarım ama çılgınlar gibi sağa sola çarparak sevişmiyorsan, bir konsola bir dolaba atlamıyorsan oda kirlenmez bence yaa :KK70:
Ben de çok anlayamadığım için sordum tekrar.
Ayrıca ben kapı ve ağzımız kapalı olduğu sürece kvnin evinde cinsellik yaşamaktan kaçınmamayı savundum sadece.
Bu kadar aksiyonlu ve ortalığı tarumar edecek bir vuslat peşinde olmayı düşünmemiştim.

Ben odanın nesinin temizleneceği anlamadım. Çarşafı temizlersin, delilleri yok edersin anlarım ama çılgınlar gibi sağa sola çarparak sevişmiyorsan, bir konsola bir dolaba atlamıyorsan oda kirlenmez bence yaa :KK70:
Bu forumda bir konuda kullandiklari prezervatifi misafir kaldiklari odada unutan biri vardi, kardesi atmisti yanlis hatirlamiyorsam. :kusmuk:her sey olabilir yani. Tabi libidon yuksekse konsolun ustunde de yapabilirsin, hem evli insan bunlar sevisme bicimlerine mi karisacagiz :KK70:

Bu forumda bir konuda kullandiklari prezervatifi misafir kaldiklari odada unutan biri vardi, kardesi atmisti yanlis hatirlamiyorsam. :kusmuk:her sey olabilir yani. Tabi libidon yuksekse konsolun ustunde de yapabilirsin, hem evli insan bunlar sevisme bicimlerine mi karisacagiz :KK70:
Hatırladım o konuyu,kardeşi atmıştı çöpü evet.

Şu an arkadaşımla oturduk. Bu yoruma kahkalarla gülüyoruz:KK70:

Kocasıyla sevişmek istiyor diye nerdeyse konu sahibini kabahatli ettiler bizim kadınlarımızın
bir kısmı.
Aslında yadırgamıyorum.
Neden derseniz,çocukken ve genç kızken cinsellik; ayıp,günah,kötü,erkeği memnun etmek için vb.empozelere ve yanlış düşüncelere maruz kaldık çoğumuz.
O nedenle bir kısmımız vajinismus,
birazımız firijit,çoğumuzun da geceleri başı ağrıyor.

çoğunun geceleri baş ağrısı kaynanadan eltiden değilse ben de bişe bilmiyorum :KK70: kadın kaynananın evinde kalıp kocaya hıh mıh yapmıyo işte ne güzel kocasıyla mutlu.. :KK70: demek ne yapsan yaranamıyorsun.

çoğunun geceleri baş ağrısı kaynanadan eltiden değilse ben de bişe bilmiyorum :KK70: kadın kaynananın evinde kalıp kocaya hıh mıh yapmıyo işte ne güzel kocasıyla mutlu.. :KK70: demek ne yapsan yaranamıyorsun.
Bunu yazdınız ya,şimdi sizin de ağzınıza acı biber sürecekler haberiniz olsun.

Kadınla erkek arasında Allah tarafından verilmiş bir çekim,istek ve cinsellik duygusu var,
para ve fazla özel hazırlık gerektirmeyen
bu duygu insanı bedensel olarak da
duygusal olarak da rahatlatıp dinginleştiriyor.
Eşleri birbirine yakınlaştırıyor.
Kimisi ben evimden başka yerde eşimle yakınlaşmayı etik bulmuyorum diyor,
bizim gibiler de fırsat ve zaman bulduysanız mahremiyetinizi koruyarak,
ortamı şenlendirin diyoruz.
Herkesin evliliği ve yaşantısı kendine.

Ben ilerde oğlum evlenirse,
oğluma ve gelinime,her konuda olduğu gibi
bu özel durumda da anlayışlı ve yapıcı davranmayı planlıyorum tıpkı kayınvalidem gibi.

Saçma yorumlar yapan olmuş ama bu konuda siz e yüzde yüz katılıyorum. Boşanmaların altında yatan ve çok fazla gün yüzüne çıkmayan bir sebep de cinsellik. Hayat şartları, çalışma saatleri, falanca filanca, çoluk çocuk derken hep geri plana atılıyor. Bu kadar sinir stres gerginlik de bundan kaynaklanıyor aslında. Eşiyle sıkıntı yaşayanlara tavsiye ederim, denesinler. Cinsellik iyi iken ve cinsellik iyi değilken eşiyle arasındaki ilişkiyi kıyaslasın. Ben denedim ve gerçekten de çok ama çok fark var.
Ten tene sarılarak uyumadigimiz gecelerin ustuste geldigi durumlarda bile daha gergin ve iletişim kazalarına açık olduğumuzu görüyorum eşimle.Gecen gün ben de neden kayinvalidemin bana karşı sözlerine bu kadar zihinsel efor harcadigimi düşünüyordum.Sonucta bu kadın hep aynı kişiydi ama daha önce gülüp geçebiliyorken ilk çocuğumdan sonra bende şalterler atmaya başlamistı...çocuktan sonra cinsel hayatimda daha kontrollü olmaya calistigimi, çocuğun uyanabilecegi /süt isteyeceği saati düşünürken kendimi zihinsel olarak seksten uzaklastirdigimi farkettim .Kesinlikle doyurucu bir cinsel hayat (iki dakika sürüp erkeğin boşaldığı ,kadininsa bosaliyormus rolü yapıp iki inledigi tiyatrodan bahsetmiyorum) çiftlerin arasındaki duygusal yakınlığı ve huzuru etkiliyor diye düşünüyorum.

Ay senelerce kalsamda zaten başkasının olduğu bir evde yakınlaşamam gülerim ben 🙈😂
Haftada 1,2 iş çıkışlarında sevgili gibi evinizde buluşun 🤪

Konu sahibine bende destek verdim bu konuda, lakin 2 gun sevismezse sogukluk mogukluk dedi millet ona tepki gosterdi. Bu isin gebeligi lohusaligi var 2 gunden kimse olmez bu yuzden dediler. Ha birde uyenin sanirim eski
Konulari var kocasiyla ilgili.. bu yuzden millet sasirdi.
Yanlız konu sahibi kendi evinde eşiyle mutlu mesut anlar yaşarken, biz hala konuyu sonlandıramadık :KK70:

Eski konularda boşanmak istediği ile ilgili birşeyler varmış sanırım öyle yazmışlardı, bir dönem araları kötü diye sevişmesinler mi, normalde iletişim problemi yaşıyorlarsa cinsellik ilişkilerini denge de tutuyorda olabilir. O yüzden cinsellik olmayınca ilişkileri daha çok zedeleniyor olabilir.
Yani ikisinde absürt bir durum yok aslında. Benim için tek dert mekandı :)

Yanlız konu sahibi kendi evinde eşiyle mutlu mesut anlar yaşarken, biz hala konuyu sonlandıramadık :KK70:

Eski konularda boşanmak istediği ile ilgili birşeyler varmış sanırım öyle yazmışlardı, bir dönem araları kötü diye sevişmesinler mi, normalde iletişim problemi yaşıyorlarsa cinsellik ilişkilerini denge de tutuyorda olabilir. O yüzden cinsellik olmayınca ilişkileri daha çok zedeleniyor olabilir.
Yani ikisinde absürt bir durum yok aslında. Benim için tek dert mekandı :)
Benim icin problem yok😂 ben sevisin demistim zaten😂 cinsellik evliligi ayakta tutan seylerden, o kesin zaten. Bosanmak degildi olay okumustum konusunuda neyse.. zenginin mali zugurtun cenesi diyelim😂

Ten tene sarılarak uyumadigimiz gecelerin ustuste geldigi durumlarda bile daha gergin ve iletişim kazalarına açık olduğumuzu görüyorum eşimle.Gecen gün ben de neden kayinvalidemin bana karşı sözlerine bu kadar zihinsel efor harcadigimi düşünüyordum.Sonucta bu kadın hep aynı kişiydi ama daha önce gülüp geçebiliyorken ilk çocuğumdan sonra bende şalterler atmaya başlamistı...çocuktan sonra cinsel hayatimda daha kontrollü olmaya calistigimi, çocuğun uyanabilecegi /süt isteyeceği saati düşünürken kendimi zihinsel olarak seksten uzaklastirdigimi farkettim .Kesinlikle doyurucu bir cinsel hayat (iki dakika sürüp erkeğin boşaldığı ,kadininsa bosaliyormus rolü yapıp iki inledigi tiyatrodan bahsetmiyorum) çiftlerin arasındaki duygusal yakınlığı ve huzuru etkiliyor diye düşünüyorum.
Daha iyi açıklanamazdı herhalde.

Ben de bunu anlamiyorum kadin kv evinden kurtuldu sevismeye gitti. Hala konusuluyor burdaki bazi kisilere libidosu dusuk diyenler de 24 saat forumda, ne ara sevisiyorlar merak ettim dogrusu :KK70:
Kv evinde yasayanlara bu konuyu oneriyorum her gun her saat araliksiz sevissinler :KK70:

Ben de bunu anlamiyorum kadin kv evinden kurtuldu sevismeye gitti. Hala konusuluyor burdaki bazi kisilere libidosu dusuk diyenler de 24 saat forumda, ne ara sevisiyorlar merak ettim dogrusu :KK70:
Kv evinde yasayanlara bu konuyu oneriyorum her gun her saat araliksiz sevissinler :KK70:
Ramazan ayındayız kuzum.
Gün içinde mümkün olmuyor o işler.
Bu ay işler kesat kısacası.
Burda muhabbetiyle oyalanıyoruz işte...

Son düzenleme:
Bence evli bile olsanız ayıp denen bir şey var ben de kayınvalide olsam her gün her gün rahatsız olurdum o yüzden başkasının evinde bu tür şeyleri de kusura bakmayın doğal karşılayamıyorum, evet ihtiyaç diyorsunuz ama bende ÖLÇÜLÜ OLMAK diyorum

Ölçüsü kaç bunun?

Eşin annesiyle konuşsun öncelikle bence bu şekilde olan davranışlarından ikinizinde rahatsız olduğunu söylesin her zaman erkekler önce bir kendi anneleriyle yolunu bulmalı kaynananın eşine tepkisine görede sende davranışını şekillendirirsin

X