Kabahatli bulmadım kendi açımdan bakınca, isteyen eşiyle, istediği kadar birlikte olur. Netice de bize ne ama buraya konu açılınca herkes kendi açısından yorumluyor konuyu.
Benzer durumda olsam konu sahibiyle, aynı yerde kendime ait evim olduğu için arada kendi evime giderdim kayınvalidemin evinde eşimle birlikte olmazdim. Ne libido düşüklüğünden ne de cinselliği ayıp olarak algıladığımdan. Cinselliği mahrem olarak görüyorum ve aynı evin içinde hergün sessizce sevisilebileceğini düşünmüyorum. Evet sevişmek evli bir çift için gayet olağan ama hangi gece ne yaşadığımı kimsenin bilmeseni istemem, konuya yorumumda bu çerçevede oluyor.
Size göre normal olan bana göre olmayabilir yani normal görmüyorum diye bir kalıba girmemize gerek yok diye düşünüyorum :)
Ben genele yorum yaptım,açıkcası kim,
ne yazmış tek tek bakmadım.
Yani direk sizi ima etmedim bu yorumumla.
Herkesi toptan aynı kalıba sokmak gibi bir niyetim de yok,sizin itiraz nedeninizle bir başkasınınki farklı olabilir elbette.
Mahremiyete dikkat etme ölçüsü de
herkes için farklı olabilir.
Ben kvmden çekinmem mesela,
bize o anlayışı göstermesinin de etkisi var bunda.
Bu demektir ki onlara duyura duyura eşimle birlikte oluyorum.
Ama onlarda iki hafta kaldığımız oluyor,
bu durumlarda kendimizi sıkıntıya sokmayız,
gerekirse duşa girerim rahatça.
Ayrıca bizim 19 yaşında oğlumuz var,
bu mantıktan ilerlesem evimde de eşimle birlikte olmaya çekinmeliyim.
Bana göre cinsellik iki kişi arasında yaşanan mahrem bir duygu ve eylem olmakla birlikte ayıp,günah,utanılacak,köşe bucak saklanması gereken bir durum değildir.
Bununla birlikte bundan edep ve haya yoksunu olmayı,büyüklerimize sesimizi duyura duyura birlikte olmayı ve tedbir için kullandığımız eşyaları ortada rahatça bırakmayı savunmuyorum.
Sadece burda kv ciddi bir hadsizlik yapmışken,
eşine düşkün bu genç arkadaş
niye bu kadar hatalı bulundu?
Onu anlayamıyorum.
Dediğiniz gibi duruma,herkes kendi bakış açısıyla bakıyor.
Bununla birlikte benim yorumumdan yola çıkıp,
işi farklı bir boyuta taşıyarak
'sinemada,cafede de yükselin o zaman eşinize'
'Damacanaya,hayvana hallenen insanlar mı olsun etrafımızda?' vb yorumlar yapıldı.
Bunu aklı başında,ruh sağlığı yerinde kimsenin savunması sözkonusu bile olamaz.
Birbirimizi sizinle olduğu gibi daha iyi anlamaya çalışırsak yorumlarımızdan da farklı anlamlar çıkarmak için zorlamayız kendimizi.
Selamlar,sevgiler.