Canim bunlari duydukca ilk evlebdigim zaman aklima geliyor. 4 senelik evliyim. Bende ilk evlendigimde komaya giriyordm aglamaktan ama esim hic yumusamiyordu. Cok katiydi. Insan aglayana dayanabilir mi diyordum. Yorgunum gitmek istemiyrm demek cok zor gelsede ben mecbur kalmistm gitmek istemedigimi evde durmak istedigimi durmak istedigimde hep kavga ederdik. Birde kv demlerin burda kalin demeleri yokmuydu nefret ederdim. Ama ilk evlendiginde hemen hemen cevremdekiler ayni sorunu yasiyor inan 32 yasinda kuzenim evlendi o bile ayni seyleri yasadi. Simdi esimle aram cok iyi ben gitmek isterim o gitmez kv demlere. Is konusuna gelince mecbur olarak gorme kendini kizlari yerine koy kendinj yada sadece sevabina yap onlar icin degil Allah icin yap yani. Ben 19 yasimda yasadim snin ayni yasadiklarini. Ve kocanin seni annesiyle cekistirmesine musade etme. Ben demistm ben kadin oldugum halde anneme anlatmam senden hic beklemezdim dedim daha annesine asla birsey demedi gerci kv cok degisik insn ama yasadikca herkese nasil davrancagini ogreniyorsn. Mesela gitmek istemiyorsan basbasa kalmak istiyrm seninle olmayi ozledim filn de
uzun oldu hakkinizi helal edin . Hemen nasil surecek bu evlilik moduna girme diye yazayim dedim .