kocamla uyurken kv odamıza girmesi

morincim

Mor...
Kayıtlı Üye
2 Temmuz 2013
6.142
770
kızlar merhaba,
ilkdefa kk da böyle bir konu açıyorum ama gerçekten ne yapacağımı şaşırmış durumdayım ve fikir almak istiyorum.
biz kv ile aynı binada karşılıklı dairelerde oturuyoruz. genel olarak kv den çok memnunum iyi kalplidir gülerr yüzlüdür bana her konuda yardımcı olmaya çalışır laf sokma vs asla yoktur. ben işteyken benim düzenimi bozmadan evimi temizler yemeğe çağırır istersem giderim gitmezsem asla surat asmaz falan. bunları anlatıyorum çünkü gerçekten genel olarak hem çok iyi hemde çok seviyorum kendisini gerçekten.
fakat biz eşimle uyurken odaya girmekten malesef çekinmiyor tek rahatsız olduğum yönü bu. 7 aylık evliyim daha önce birdefa olmuştu ondada sabahtı ve ben uyanmıştım ama yinede girmesi rahatsız etti birdaha olursa uyarırım diye ozaman birşey dememiştim ve birdahada olmamıştı. fakat iki gündür sahur için bizi uyandırmak için ( onda bizim evin anahtarı var) eve giriyor hatta odamıza kadar giriyor ve bizi sahura uyandırıyor. ilk gece sahurda başımda kv görünce birden şok yaşadım kalktım ne oluyor diye hadi kızım sahur vakti ben hazırladım herşeyi gelin yiyip geçin evinize dedi. ben direk banyoya koştum yüzümü yıkamaya oda eşimi uyandırmak için biraz daha seslendi ve gitti. dün akşam söyleyecektim ama o teravihe gitti ben yemekten sonra uyuyakalmışım derken unuttum. akşam yatarkende saatimi sahur için kurarak yattım. fakat bu sabah yine aynı manzara kv başımızda bizi uyandırmaya çalışıyor. kalktım bi oturdum yatakta anne ben saati kurdum gerek yoktu 5 dk sonra çalacak zaten dedim oda gülerek olsun kızım hadi gelin yemek hazır dedi bi sırtımı şefkatle sıvazlayıp gitti.
şimdi kv kötü niyetli birisi olmadığından eminim ama bu davranışı karşısında bir ramazan idare mi edeyim yoksa uyarayım mı bilemiyorum. bana akıl verin ya ben ne yapayım bu durumdan rahatsız olduğumu utandığımı anlaması için..

Yok artık daha neler... Niyeti ne olursa olsun yaptığı şey çok ayıp. Evime bile kimsenin benden habersiz girmesini istemem, kaldı ki yatak odama girilecek... Düşüncesiyle bile gerildim. =) Bence sakin sakin, kalbini kırmadan uyarın. Umursamazsa eşiniz uyarsın. Yine devam ederse çıngar çıkarın.

Bence eşiniz annesiyle konuşsun.
Ne kadar iyi niyetli de olsa şahsen kendi annemin dahi böyle birşey yapmasından rahatsız olurdum.
uyku halinin binbir hali var.
üstelik gebesin. ben sıcaktan nerdeyse yarı çıplak halde uyanıyorum gece sıyırmışım farkında değilim mesela.
Sen saatini kurarsın .
Bazı şeylerde sınır olması lazım. yatak odama dediğim gibi kendi annem bile yapsa hoşlanmam.

Saati biraz daha erkene kurup o gelmeden siz ona gidin; bir iki bunu yaparsanız uyandırmaya kalkmaz

Ya da kapının içerden kilidi yok mu onu da kilitleyin; anahtar ile açsa da giremez
aslında onu düşündüm ama şöyleki biz çalıştığımız için çok fazla erken kalkmak uykumuzu iyice bölmüş oluyor. annem zaten 1 saat erken kaldırıyor
aynen bu kişi kv diye değil rahatsızlığım kim olursa olsun kendi annem dahi olsa rahatsız olurum . ama bütün bir ramazanı bu şekilde geçirmek istemiyorum kv yide kırmakta istemiyorum. eşime söylesem acaba beni şikayetmi etmiş kocasına diye kırılır mı diyede çekiniyorum zaten eşimin rahatsız olmamasınada gıcıkkkkkkkkkkkk oluyorum

Odaya girmesi dogru degil aslinda, ama sahura uyandirmak icin geliyor kadin, keyfii rahatsiz etmek icin degilki.
Saatini daha erkene kur, o gelemeden gidin. Daha erken gittiginin ilk geceside kibarca 'anne ben saatimizi kuruyorum, zaten yeterince zahmet edip hazirliyosun, biz kendimiz uyanir geliriz sahura olurmu' de olsun bitsin.

Aynı sey benim de basıma geldi kayınvalidem cok iyidir fakat aynı sehirde olmadıkları ıcın dugunden sonra onlarda kaldık bi hafta.Bi aksam tam yataklara gectik yatak odadından bi sey alıcakmıs bakmadan hızlıca gecti ama benim tepemin atmasına sebep oldu ne demek nasıl odaya girer anlayamıyorum aklım alımıyo yani.Bende sürekli ima ettim bi daha giremez zeten.İsterse girsin

Saati biraz daha erkene kurup o gelmeden siz ona gidin; bir iki bunu yaparsanız uyandırmaya kalkmaz

Ya da kapının içerden kilidi yok mu onu da kilitleyin; anahtar ile açsa da giremez
aslında onu düşündüma ama şöyle birşey var biz çalışıyoruz kv zaten 1 saat erkenden uyandırıyor sağolsun. yiyip eve geçiyoruz birde 20 dk kadar ezanı bekliyoruz ezan okunuyor namaz kılıp öyle yatıyoruz. o yüzden daha erken kalkmak istememiştim bu sabah ama yinede saatim çalmadan beş dk önce gelmiş kv.

Bence de eşine söyletme; kendin söyle

Anne sana diyemedim şimdiye kadar ama çok çekindik; X de çekindi; evlilik hali; elimiz kolumuz kim bilir nasıl yatarız biz senden utanırız vs de.

Biz kalkar geliriz; gelmezsek kapının zilini çal uyanırız de

Cidden içerden kilit yok mu neden kilitli değil kapı

ah o cıngar çıkaracak kafa bende nerdeeeeeeeeee :=))
birde kv çok iyi olduğu için kırmadan anlatabilmek istiyorum

hakkatten kötü niyetli değil teyze ,uyarmak lazım ama kalbini kırmadan nasıl...biraz durun ramazandan sonra yaparsa uyarın ,şimdi bir şey olmayacağını falan düşünüyordur belki ,hani çok masumane gelmiş :))) benim ki gibi girse abooov

Ne kadar iyi bir kayınvalideniz var maşallah, sahuru sizden önce hazırlıyor ve sizi çağırıyor başkası olsa sizden hazırlamanızı isteyebilir tam bir anne gibi bence uyarmanıza gerek yok kötü niyet görmedim Ramazan dışında yaparsa uyarılabilir ama bu durumda hayır

Dış kapının iç tarafından anahtarı çekmeseniz diğer anahtar giremez
Onu açıyorsa odanızın kapısını kilitleyin mutlaka
Ne kadar sevilirse sevilsin bazı kuralları aşmaması lazım
.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…