Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kadin sizi kizi gibi goruyor. Annemiz gelir kaldirirdi ya bizi ayni o hissi yasadim.
Lakin sizin ozel hayatiniz olabileceginden bir haber
Yaptigi yanlis ama kotu niyetli olmadigi asikar.
Cok naif bir dille uyarin, anne cekiniyorum sen bizi yanyana yatarken gorunce vs.
Iliskinizi bozmadan cozmeye bakin bu durumu, gerekirse esiniz girsin devreye
ne güzel :)Bizim evimiz aile apartmanıydı. Anahtarımız babannemde vardı ama acil bir durum olmadıkça girmzdi eve müsadesiz.Rahmetli dedem bizi uyandırmak için sıradan hepimizin ziline basardı ışıklar yanana kadar:) Kv niyetinin kötü olduğunu düşünmüyorum ama düşüncesizlik ettiği ortada. Zile basarak kaldırabilir aslında ama madem aranız çok iyi kurun saatinizi erkene ondan önce kalkın ramazan dediğiniz 30 gün değil mi zaten.
Konu sahibi bence kırma kayınvalideni kırılabilir.
Kk iyice kayınvalide düşmanı olmuş gaz veriyorlar sanki yangına körükle gitmeye gerek yok..
Ben küçükkenden beri annemin öğrettiği bir şey vardı bize; anne baba uyurken hatta karı koca uyurken kapı çalınmadan odasına girilmez ayıptır diye. Annemi namaza kaldırmak için kapısının uzağından seslenirdim.ne güzel :)
aslında benim bekarlık evimdede öyle gördüm ben abimle eşi bize kalmaya geldiğinde onlar uyanmadan kapılarının önünden bile geçirmezdi annem bizi ... ama işte herkes bir değil
:)))))))))) çok tatlı bir babaanneniz varmış. belki ben kırmadan söylediğimi sanarım ama ya kırılırsa diyede hep içimde kalır. en iyisi o gelmeden uyanmak olacak sanırım yazdım az önce ..:=)konuyu okuyunca çok güldüm benim babaannemin yeni nesil versiyonu bir k.validen var canım.
ben nişanlıyım ve aile apartmanında oturuyoruz. babannem ve dedemle dairelerimiz karşılıklı. çocukluğumdan beri sahura bütün bir apartmanı babaannem kaldırır. şu an 82 taşında. daha gençken de herkesin dairesine girermiş, odalarının kapılarını açarmış, yavruuuummmm, kuzuuuummmm böyle uyandırırmış. sahur sofrasını hazır ederdi, herkes onun evinde yerdi. şimdi tek tek daireleri gezmeye gücü yok, sadece bize giriyor. aynı şekilde uyandırmaya devam! daha da komiği bizi uyandırdıktan sonra büyük alüminyum tenceresini davul gibi kullanıp, diğer çocuklarını manilerle uyandırıyor. herkes alışmış, kimse kızmıyor.
anneme daha geçen sne dedim, ben evlendiğimde k.validem odama dalsa kızarım anne yaa diye. annem gülldü, valla anaç ve tonton k.validen olursa kızsan da kıyamayıp laf edemezsin. biz alıştık artık, allah uzun ömür versin dedi.
kırmadan söylemenin bir yolu varsa söyle, ama kadın çok iyi niyetli, öyle annece davranıyor ki kıyılmaz sanki
ya babanene bayıldımkonuyu okuyunca çok güldüm benim babaannemin yeni nesil versiyonu bir k.validen var canım.
ben nişanlıyım ve aile apartmanında oturuyoruz. babannem ve dedemle dairelerimiz karşılıklı. çocukluğumdan beri sahura bütün bir apartmanı babaannem kaldırır. şu an 82 taşında. daha gençken de herkesin dairesine girermiş, odalarının kapılarını açarmış, yavruuuummmm, kuzuuuummmm böyle uyandırırmış. sahur sofrasını hazır ederdi, herkes onun evinde yerdi. şimdi tek tek daireleri gezmeye gücü yok, sadece bize giriyor. aynı şekilde uyandırmaya devam! daha da komiği bizi uyandırdıktan sonra büyük alüminyum tenceresini davul gibi kullanıp, diğer çocuklarını manilerle uyandırıyor. herkes alışmış, kimse kızmıyor.
anneme daha geçen sne dedim, ben evlendiğimde k.validem odama dalsa kızarım anne yaa diye. annem gülldü, valla anaç ve tonton k.validen olursa kızsan da kıyamayıp laf edemezsin. biz alıştık artık, allah uzun ömür versin dedi.
kırmadan söylemenin bir yolu varsa söyle, ama kadın çok iyi niyetli, öyle annece davranıyor ki kıyılmaz sanki
bana doktorum riskli gebelik yok değerlerin iyi tut dedi ama inşAllah bir sorun yaşamam şimdilik iyiyim tutuyorum :)Bende hamileyim diye tutmuyorum. Kayınvalidemler üstte oturuyor. Eşim annesine bu ramazanda başındayım dedi. Sahurda eşim kendi kalkıp çıkıyor yukarı yemeğini yeyip geliyor yatıyor geri. Dün akşam ben alarm çalıyor sandım meğer annesi arıyormuş. yani eve girene kadar telefonu çaldırabilir kayınvalideniz. Ona bu şekilde diyebilirsiniz. Misal anne sen yorulma teli çaldır biz kalkarız falan. yani onu düşünüyormuşsunuz gibi görünür. Bu da benim fikrim.
Benim evin anahtarı da var kayınvalidemde. Eşim lazım olur kalsın dedi o vermek istediğinde. bugün gelirlerse mobilyacılar gelecek onlara dolap yapacaklar. Banada iki raf yapılacak. Akşam ben yokken gelirlerse siz ilgilenirsin dedim. Tamam dedi. bunu deme gereği hissettim. Yani benim iznimle girmiş olacak evime ben yokken.
Bu arada hala siz diyorum onlara. Biraz rahatsız oluyorlar. Ama daha demeye devam edeceğim. Biraz daha vakit geçsin istiyorum.
Çok konuştum. Af buyurun. Umarım çözüm bulursunuz. İyi günler.
evet canım babaannem adile naşit vari bir ihtiyarcık:)))))))))) çok tatlı bir babaanneniz varmış. belki ben kırmadan söylediğimi sanarım ama ya kırılırsa diyede hep içimde kalır. en iyisi o gelmeden uyanmak olacak sanırım yazdım az önce ..:=)
ya öyle büyük temizlik değilde özellikle şu sıralar hamileyim diye 2 günde bir süpürge cam silme vs yapıyor. ilk zamanlardada çalışıyorum diye kendince yardım ediyor işte ama ben rahatsız olmamıştım ondan evimin düzenini bozmadığı için.kv de görmesek bizi de gaza getirecekler.konu sahibinin evini temizleyen ona her konuda yardımcı olan biri bırakın bu kadarcık kusurlu olsun.kv nin evinizi temizlemesini çok abes buldum bilesiniz.ben bundan daha fazla rahatsız olurdum
ondan önce uyanmaya karar verdim :/Başlığı okuyunca çok sinirlendim . Sonra yazınızı okuyunca kv iyi niyetli olduğunu farkettim. Tabi ne kadar iyi niyetli olursa olsun yaptığı çok yanlış. Valla bilmiyorum ki ne yapsanız kadıncağızı kırmadan. Sıkıntılı bi durum.