kocamla uyurken kv odamıza girmesi

ben olsam yarı çıplak yatardım bi kere öyle yakalanırdım kendi isteğimle
:)
o dakikadan sonra gelmezdi bence
anlamadığım şey neden yatak odasının kapısını tıklatmıyor ki

ne kadar iyi niyetli olsada orası mahrem özel, telefon denen bişey var aramak aklına gelmiyo heralde. kırmadan söylemek lazım

Ayyy kayınvalideye gel:nazar: valla canım senin yerinde olayım gıkım çıkmaz gelsin nolcakki sizde eminim ona göre giyiniyorsunuzdur yatarken idare edin:KK51:benim kayınvalidemde girer böle bi durumumuz olsa :KK48:biz uzak oturuyoruzda azda olsa.

Hamileykende Oruç tutmanıza imrendim doğrusu maşallah :nazar: ben tutamadım bulantıdan :110:

Cok tatlı bir kvdniz varmis Allah huzurunuzu bozmasin
Bence bunlar küçük seyler kimsenin gonlunu kirmaya gerek yok
Eger coj çok rahatsiz oluyorsaniz yatakodanizi kilitleyin. O gereken uyariyi alacaktir

ah o cıngar çıkaracak kafa bende nerdeeeeeeeeee :=))
birde kv çok iyi olduğu için kırmadan anlatabilmek istiyorum :KK66:

Yok cnm cingar cikaracak birsey yok bunda.. Boyle kayinvalide nerdeeee.. ! Bende ayni binadayim birak sahuru hasta yatsam bi corba yapmaz !!!
Kiymetini bil sabret birsey deme ama siz bikac kez erken gidin birakir o da..

girmemesi lazım ama kötü niyetli de değilmiş biraz idare edin. bence evin anahtarını hiç vermeseydiniz ama olan olmuş şimdi geri alınmaz

benim kayınvalidemin evi 1+1. yani kendi yatak odaları dışında bir de salon var, yatak odası salona bağımlı üstelik ve oradan geçmeden mutfak, banyo, tuvalete geçiş yok. ilk günden beri gittiğimde kendi yatağını bize hazırlıyor, bizim yatağımızda yat rahat et dedi, kabul etmedim, benim yüzümden niye rahatları bozulsun yazık. şimdi de biz mecburen salonda kanepede uyuyoruz, geç kalkıyoruz üstelik. ne annesi ne babası tuvalete bile çıkmıyorlar bizi rahatsız etmemek için:KK68:ama sadece bir kere eşim işe gitmişti, evimize ilk gelişleriydi bende izinliydim uyuyakalmışım. kapıyı eşim açık unutup gitmiş muhtemelen, bir gözümü açtım kv beni izliyor ben tabi ne olduğumu şaştım utandım:KK45:ama öyle şefkatle bakıyordu ki kıyamadım kızmaya. azıcık bakayım sana uyurken dedi gözleri doldu hemen zaten benim şaşırdığımı görünce:KK61:valla allah bozmasın benim kayınvalidenin bana aşkı oğlununkinden büyük:nazar: akşam eşime anlattım kızdım hatta bir günden bir güne sen beni öyle aşkla izlemedin öküzsün diye:KK70:bence seninki de böyleyse sorun yok. gecenin bir yarısı dalmasın yeter ki.

En nefret ettigim sey yatak odama girilmesidir. Kimseyi sokmam. Ki ben zaten giyinik yatmam.
Ayip denen bir sey var. Yatak odanizin kapisini kilitleyin. Bu ne ya? Saka gibi..
ya bende hiç sevmiyorum aslında hem ayıp hemde cidden utanıyorum. ama işte kırmadan anlatabilmek istiyorum bakalım bikaçdefa biz erken gidince anlar inşAllah

benim kayınvalidemin evi 1+1. yani kendi yatak odaları dışında bir de salon var, yatak odası salona bağımlı üstelik ve oradan geçmeden mutfak, banyo, tuvalete geçiş yok. ilk günden beri gittiğimde kendi yatağını bize hazırlıyor, bizim yatağımızda yat rahat et dedi, kabul etmedim, benim yüzümden niye rahatları bozulsun yazık. şimdi de biz mecburen salonda kanepede uyuyoruz, geç kalkıyoruz üstelik. ne annesi ne babası tuvalete bile çıkmıyorlar bizi rahatsız etmemek için:KK68:ama sadece bir kere eşim işe gitmişti, evimize ilk gelişleriydi bende izinliydim uyuyakalmışım. kapıyı eşim açık unutup gitmiş muhtemelen, bir gözümü açtım kv beni izliyor ben tabi ne olduğumu şaştım utandım:KK45:ama öyle şefkatle bakıyordu ki kıyamadım kızmaya. azıcık bakayım sana uyurken dedi gözleri doldu hemen zaten benim şaşırdığımı görünce:KK61:valla allah bozmasın benim kayınvalidenin bana aşkı oğlununkinden büyük:nazar: akşam eşime anlattım kızdım hatta bir günden bir güne sen beni öyle aşkla izlemedin öküzsün diye:KK70:bence seninki de böyleyse sorun yok. gecenin bir yarısı dalmasın yeter ki.
maşAllah Allah muhabbetinizi arttırsın ne güzel. benim kv de benim işten geliş saatimde balkonda yolumu gözler bende birdefa eşime sen böyle yolumu gözlemiyorsun diye çemkirmiştim :=)))
yani genel olarak hep güler yüzlü iyidir ama bakalım inşAllah ben erken gidince anlar. yada aklıma birşey daha geldi ben genelde anahtarı kapıda takılı bırakırdım ama son zamanlarda anahtarlığa asıyorum. olmadı yine kapıya asacağım alışkanlık falan diye bakalım bikaç seçenek var aklımda kırmadan halletmek için:)

Maşallah çok tatlı ve iyi niyetli bi kayınvalideniz var,geçim ehli bir insan anlattığınza göre..Bence sert bi tepki verip gönlünü kırmayın hiç,bikaç gün erken kalkıp ondan önce davranın.Rahatsız olduğunuzu anlar zaten..

kadin iyi niyetli belli canim ama ne olursa olsun yatak odaniz bu yaa
ben olsam direkt soylerim anne belki ozel bir an yasiyor olucaz bir daha yatak odamiza girmesen daha iyi olur sagol dusundugun icin ama ben saati kuruyorum derim

ya bende hiç sevmiyorum aslında hem ayıp hemde cidden utanıyorum. ama işte kırmadan anlatabilmek istiyorum bakalım bikaçdefa biz erken gidince anlar inşAllah

Bence siz ustunuz acik yatin. Geldiginde görür ve bir daha da gelmez. :-) Bi de kapiniz acildiginda duymuyor musunuz? Ben hemen dyarim.
Benim evimde yatili misafir kaldiginda yatak odamizin kapisini aksam kilitliyoruz ne olur ne olmaz diye.
Orasi mahrem bolge. Onune gelen girerse oooo hic de hos olmaz.. bi de esinizle cinsel hayatiniz yok mu sizin? Kaynananiz bunlari nasil hesap etmez aklim almiyor..

Bence siz ustunuz acik yatin. Geldiginde görür ve bir daha da gelmez. :-) Bi de kapiniz acildiginda duymuyor musunuz? Ben hemen dyarim.
Benim evimde yatili misafir kaldiginda yatak odamizin kapisini aksam kilitliyoruz ne olur ne olmaz diye.
Orasi mahrem bolge. Onune gelen girerse oooo hic de hos olmaz.. bi de esinizle cinsel hayatiniz yok mu sizin? Kaynananiz bunlari nasil hesap etmez aklim almiyor..
ya zaten üstümüz çokta kapalı yatmıyoruz ama onların kültüründe bu ayıp değil demekki. ilk gün duydum kapının açıldığını ama anlayamadım kv geldiğni. dünde duymadım :/
tabiki var :) ama sahur öncesi yapmazlar diye düşünüyor demekki tövbe ya Rabbim :KK66:

erkan falan kalmayın açıkça söyleyin
anne biliyorum art niyet yok ama karı koca mehriyetimi var tak diye girilmez girmenden hoşlanmıyorum deyin... açıkça belişrtmezseniz her zaman olacaktır.

eger ki gerçekten çok rahatsız oluyorsan eşinle konuşup söylemeni tavsiye ederim
eşin annesinin huyunu daha iyi bilir o yüzden
aynen bize anlattığın gibi anlatabilirsin
çok şanslısın böyle iyi bir kaynanan
ben şahsen kıyıp diyemezdim her halde

kayınvalideniz bir yönü hariç çok iyi birine benziyor benimde böyle bir kayınvalidem olur inşallah :))

ya zaten üstümüz çokta kapalı yatmıyoruz ama onların kültüründe bu ayıp değil demekki. ilk gün duydum kapının açıldığını ama anlayamadım kv geldiğni. dünde duymadım :/
tabiki var :) ama sahur öncesi yapmazlar diye düşünüyor demekki tövbe ya Rabbim :KK66:

:KK70::KK70::KK70::KK70: hahahah bence esiniz bu duruma bir dur desin. Ben bazen kaynanamlarda kaliyorum kadin odamiza hic girmez, bi kere ordan bi sey lazim olmus bizim uyanmamizi beklemis zavallim :-) :-) Bence anlayis bu olmali. Diger türlüsü bana tuhaf geliyor. Kaynananiz cok dominant galiba??

iyi niyetli de olsa girmemeli. Çokkk çok çok çok aşırı ayıp yani. Kaba bi davranış. Sen böyle bu kadarına taviz veriyosan ilerde daha beter bi durumla tepene çıkarlar benden demesi. Çokta samimiyete gerek yok.
Çok nazik bir şekilde kendin söylemelisin. iyi niyetli dediğin için nazik diyorum değilse yani okurken ben çıldırdım burda :confused: şahsen benim başıma gelse, anında tepki veririm ama hadi veremedim diyelim, müsait bir anda, anne senin gelmene gerek yok, yatak odası bizim mahrem bölgemiz ben utangaç ve mahremine düşkün bi insanım telefonlada kaldırabilirsin, kapı ziline basabilirsin, ben birden üzerim müsait değilken seni görünce hoşuma gitmiyor derim.
Tekrar diyorum, iyi niyetli dedin diye böle kibar yazdım. Değilse ben keser atarım yani tek hamlede Dahada gelemez. :KK45:

X