- 2 Temmuz 2013
- 15.807
- 18.335
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ah o cıngar çıkaracak kafa bende nerdeeeeeeeeee :=))
birde kv çok iyi olduğu için kırmadan anlatabilmek istiyorum
ya bende hiç sevmiyorum aslında hem ayıp hemde cidden utanıyorum. ama işte kırmadan anlatabilmek istiyorum bakalım bikaçdefa biz erken gidince anlar inşAllahEn nefret ettigim sey yatak odama girilmesidir. Kimseyi sokmam. Ki ben zaten giyinik yatmam.
Ayip denen bir sey var. Yatak odanizin kapisini kilitleyin. Bu ne ya? Saka gibi..
maşAllah Allah muhabbetinizi arttırsın ne güzel. benim kv de benim işten geliş saatimde balkonda yolumu gözler bende birdefa eşime sen böyle yolumu gözlemiyorsun diye çemkirmiştim :=)))benim kayınvalidemin evi 1+1. yani kendi yatak odaları dışında bir de salon var, yatak odası salona bağımlı üstelik ve oradan geçmeden mutfak, banyo, tuvalete geçiş yok. ilk günden beri gittiğimde kendi yatağını bize hazırlıyor, bizim yatağımızda yat rahat et dedi, kabul etmedim, benim yüzümden niye rahatları bozulsun yazık. şimdi de biz mecburen salonda kanepede uyuyoruz, geç kalkıyoruz üstelik. ne annesi ne babası tuvalete bile çıkmıyorlar bizi rahatsız etmemek içinama sadece bir kere eşim işe gitmişti, evimize ilk gelişleriydi bende izinliydim uyuyakalmışım. kapıyı eşim açık unutup gitmiş muhtemelen, bir gözümü açtım kv beni izliyor ben tabi ne olduğumu şaştım utandımama öyle şefkatle bakıyordu ki kıyamadım kızmaya. azıcık bakayım sana uyurken dedi gözleri doldu hemen zaten benim şaşırdığımı görüncevalla allah bozmasın benim kayınvalidenin bana aşkı oğlununkinden büyük akşam eşime anlattım kızdım hatta bir günden bir güne sen beni öyle aşkla izlemedin öküzsün diyebence seninki de böyleyse sorun yok. gecenin bir yarısı dalmasın yeter ki.
ya bende hiç sevmiyorum aslında hem ayıp hemde cidden utanıyorum. ama işte kırmadan anlatabilmek istiyorum bakalım bikaçdefa biz erken gidince anlar inşAllah
ya zaten üstümüz çokta kapalı yatmıyoruz ama onların kültüründe bu ayıp değil demekki. ilk gün duydum kapının açıldığını ama anlayamadım kv geldiğni. dünde duymadım :/Bence siz ustunuz acik yatin. Geldiginde görür ve bir daha da gelmez. Bi de kapiniz acildiginda duymuyor musunuz? Ben hemen dyarim.
Benim evimde yatili misafir kaldiginda yatak odamizin kapisini aksam kilitliyoruz ne olur ne olmaz diye.
Orasi mahrem bolge. Onune gelen girerse oooo hic de hos olmaz.. bi de esinizle cinsel hayatiniz yok mu sizin? Kaynananiz bunlari nasil hesap etmez aklim almiyor..
ya zaten üstümüz çokta kapalı yatmıyoruz ama onların kültüründe bu ayıp değil demekki. ilk gün duydum kapının açıldığını ama anlayamadım kv geldiğni. dünde duymadım :/
tabiki var :) ama sahur öncesi yapmazlar diye düşünüyor demekki tövbe ya Rabbim