Kocamla farklı milletlerdeniz. Deliler gibi severek evlendik ama simdi...

Ayrılmalı mı?

• Evet , düzelmez..

OY: 327 95,1%
  • Hayır, düzelir..

OY: 24 7,0%

• Ankete Katılan
    344

Aileniz Türkiye'de değilse Türkiye'ye gidin ve ordan vize alıp ailenizin yanına geçersiniz.

Ayrıca aklınızda olsun, oradaki konsolosluk da size yardımcı olur mutlaka, sizi dışarı çıkarmama, Türkiye'ye göndermeme gibi bir durumu olamaz bile. Ben de yurtdışındayım ve konsolosluk her konuda yardımcı oluyor, acil durumlarda ulaşabileceğiniz numaralar vardır mutlaka edinin bu bilgileri.

Canim boyle bir adam cekilmez sanada yazik bu sevgi falanda degil saplanti resmen esinizin tedavi gormesi lazim kesinlikle.bir an once ailenizin yanina donun bu iside bitirin.bu dunyaya bikere geliyosun universite mezunu insansin sen biraz mantikli davranman gereken bir durum bu bence. Bur an once en mantikli karari ver ve ailenin yanina dön.

OKuduklarımın gerçek olabilecegine inanmak istemedim eşinizin ruh saglıgı iyi degil bence icim daraldı

Allah yardımcınız olsun çok zor durum gerçekten. Ailenizin yanına tatile gidiyorum diye gitseniz biri hasta olmuş deseniz mesela kötü bir bahane olabilir ama belki yollarlar o şekilde

Sen çok mutsuzsun. Evliliğinin sana kazandırdığı hiç bir şey yok. Çocukta iyi ki yapmamışsınız. Mutlaka boşanmalısın. Aksi halde çok daha mutsuz olacaksın. Bir çocuğun olduğunda durum daha kötüye gidecek. Eşin, çocuğun seni eve daha çok mahkum ettiğini düşünerek, psikolojik ve fiziksel şiddetini artıracak. Hep böyle olur. O adama haketmediği aileyi verme! Ayrıl.

Derhal boşanma kararı alıp ülkemize ve ailenizin yanına dönün

işte bu cok zor tahmin ettm ülkeyi cok degisik . neden oraya gitttin madem burda tanıstın onla burda yasasaydınız. meslegin ne durumda

Siz ciddi mısınız. Bu yazılanları sizin ablanız, kız kardeşiniz, kiziniz yazsa "oluyo evliliklerde başlangıçta biz de yaşadık erkeğim bitanem canım cicim de" mi diyecektiniz. Konu sahibinin mesajini tam olarak okudunuz mu. Insan yerine koymamışlar resmen. Bu kıskançlık değil ki bu başka birşey. Çok üzücü malesef ama sorun sadece eşi de değil eşinin annesi de bi garip. Bir kadın olarak yabancı bir memlekette o geline daha çok sahip çıkması gerekirken neler yapmışlar. Kimsenin evliliğiyle ilgili kolay kolay yorum yapmam, evin kapısı kapanınca ne olduğunu biz bilemeyiz herkesin vardır sorunları. Yuva kurmak da kolay değil kurulu yuvayı bozmak da. Ama bu arkadaş da bir annenin evladı ve anlattığı şeyleri hicbir kadın haketmiyor. Adam ruh hastası. Karısını tarkan'dan kıskanmış! Pencereden baktı diye sandalyeler fırlatmış! Kocam olmadan markete gidemiyorum diyor. Izledikleri filimdeki adam için kavga etmisler. Kayınvalidesi kocasının koluna girmiş yeni evli karısı arkalarından yürümüş. Kız hastalanmış doktora götürmüşler. Bunlar evliliğin baslangicinda olabilecek şeyler mi?

Universite okurken nerden buluyorsunuz boyle maganda mahalle kabadayilarini cidden cozemiyorum. Bosanin tabii ki. Vizeniz yoksa bunu bahane etmeyin konsolosluga rehin tutuldugunuzu soyleyin.

Adam ta başından belli etmiş
Ne demek bir yere çıkmamak
Siz markete avm ye yada arkadaslarınızla buluşmaya gidince onu aldatmış mı oluyorsunuz
Eşiniz hasta bence.tehlikeli cidden bu kişiyle yaşamak
Biz türk kızları bizi sahipleniyor kıskanıyor seviyor diye hoşumuza gidiyor başta ama sonra işin gerçeği çıkıyor ortaya.
Sevgilim çok kıskanç diye övüneni gördüm ben.böyle erkeklere dikkat etmek gerek .
Eşinizin aileside medeniyet görmemiş cahil insanlar.şiddete meyilli agresif cahil insanlar .dünyadaki en tehlikeli tipler
Ailen arkandaysa dön gel çocuğun da yokmuş .bırak gel kardesim kaç gel memleketine ..

Kaç kurtar kendini. Seninki evlilik değil hapishane. Ahh şu aileler ne kadar haklılar da iş işten geçtikten sonra anlaşılıyor

E ama ogrenciyken disari cikartmayan adamin evlenince ne olmasini beklemistiniz ki?

Tabii ki yaptiklari cok ama cok yanlis.

Ben olsam saniye durmam. Gelirim annemle babamla yasarim miss gibi.
Okumussun. Henuz cocuk yok. Yarin turkiyeye donmemen icin bir sebep bulamadim ben.

Vize durumunu neden anlayamadım ben. Türk konsolosluğuna gidin sığının. Zaten vatandaşsınız gönderirler türkiyeye.

Ben şeye takıldım kafkas erkekleri kaslı kara kaşlı kara gözlü, yakışıklı. Bunlar cokda önemli değilmiş...
Boşanıp boşanmama sizin kararınız.
Kimseye sormadan kararlarınızı verin. Bu bi vebaldir.
Kararınızı verir ona göre hayat sekillenir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…