- Konu Sahibi turuncukafa
-
Vize olayını anlamadım oranın vatandaşı değilseniz TC vatandaşınız o zaman hala. Bu durumda vizeyi ne yapacaksınız ki?Bu evliligin bu şekilde gitmeyecegini buraya yazarkende biliyordum.. belki bu sekilde yasanmisligi olan bir insan cikar bir sey soyler diye dusunerek yazmistim.. simdi cikip gitmedigim icin belki bosanamayacagimi dusunuyorsunuz. Ama hayatimla ailemle ilgili sadece anlattigim kadarini biliyorsunuz. Maddi anlamda sorun olmamasi su an kalkip gidebeilecegim anlamina gelmiyor. Vize almam gerek mesela. Ve yanimda esim olmadan burdan vize alamiyorum. Cunku ben buranin vatandasi degilim. Bunun gibi iki uc mesela daha var.
ya da vizesiz olarak Türkiye'ye gelir, buradan Avrupa'ya geçer.Vize olayını anlamadım oranın vatandaşı değilseniz TC vatandaşınız o zaman hala. Bu durumda vizeyi ne yapacaksınız ki?
Ailesi Avrupa'da mıymış? O kısmı kaçırdım ben sanırım.ya da vizesiz olarak Türkiye'ye gelir, buradan Avrupa'ya geçer.
öyleymiş.Ailesi Avrupa'da mıymış? O kısmı kaçırdım ben sanırım.
senin ailenden gozunun korktugu biri var mi? Lutfen o korkutsun sendeki manyaktan bende de var biZDE tvbile.yok ama hersey berbat oldu .. O tehtid etsin esiniEvlenmeden once bana da hep oyle anlatildi kadinlar basimizin taci bilmem ne. Ama kadin bildigin kole. Esim azeri.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?