şiddet gören, aldatılan kadınların aşkı, kocasını yüceltme çabaları hep aynı.
deliler gibi sevdik, çılgınlar gibi kıskandık, psikopatlar gibi her anımızı haber verdik, asosyaller gibi aşk için eve kapatıldık vs.
tamam aşkın gözü kör, kulağı sağır da bu kadarı fazla değil mi ya?
eve kapattı çok seviyor, tv deki adam yüzümden ağzımı burnumu dağıttı çünkü çok seviyor. bana namussuz, fahişe dedi çünkü çok seviyor. bana hiçbir şey sormuyor danışmıyor çünkü çok seviyor. anası paspas etti ama bir kere yeter ana demiş çünkü beni seviyor.
düzelir mi diye umarken, markete gitme izni çıktı diye o günü bayram ilan ediyor, çünkü kocası hala seviyor. ailesine gidemiyor çünkü kocişi onsuz yapamaz, izin vermez. sonra kocişi sinirlenince kimi dövecek, kime küfredecek, kimin gardiyanı olup kimi hapsedecek?
üzüm üzüme baka baka kararır, körle yatan şaşı kalkar, insanın ya huyundan ya suyundan derken atalarımız çok haklıymış.
zavallı kadınlar ruh hastalarının her manyaklığını, polyannavari aptallıkla sevgi diye kendini kandıra kandıra, zombiye dönüşüyorlar.
bekle ki sağlıklı düşünsün. ama mümkün değil gibi.
arkadaşlar, biz normal insanlar deliler gibi sevsek de manyak gibi kıskanmadık, kıskanılmadık. o mutluysa biz de mutlu olduk. sevdiğimiz için güvendik, güvendiğimiz için hesap vermedik sormadık, eve kapatmadık kapatılmadık. sevdiğimiz için küfretmedik küfür işitmedik. sevildiğimiz için şiddet görmedik, göstermedik.
biraz mantığınızı çalıştırsanız artık.