- 24 Ekim 2014
- 59.307
- 330.726
- 698
- Konu Sahibi morcopkutusu
Maalesef öyle ama avrupanın genel sorunu bu. Gerçi Türkiye de çok farklı sayılmaz. Bizde de yerli halktan çok mülteciler var
Ve oklar tekrar Türkiye'ye döner
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Maalesef öyle ama avrupanın genel sorunu bu. Gerçi Türkiye de çok farklı sayılmaz. Bizde de yerli halktan çok mülteciler var
Lütfen bana Avrupa’yı anlatmayınız. İşim kazancım oradan.Türkiyede yaşayıp istediğimi giyebiliyorum yer mekanla alakası yok.Aslında Avrupa biraz gözde büyütülmesi gereken bir yer. Hem ekonomisi hem de medeniyeti. Orda insanlar özelliklede kadınlar çok özgür. İstedikleri giyinebiliyorlar istedikleri saatte sokaklarda tek başlarına gezebiliyorlar. Eğitim seviyesi zaten tartışmaya gerek yok. Kısacası Avrupa demek medeniyet demek
Sen paris multecisisin çiçemYok valla ben öyle değilim bxbxhhxhxj gerçi bana gurbetçi denmez sanırım gurbetçi miyim la ben
Sen paris multecisisin çiçem
1 ayda 3000 euro bile lüks olabiliyor iken diğerini düşünemiyorum :)3000 euro kazanıp 10.000 euro harciyodur kesin
Adamın delirmesi normal1 ayda 3000 euro bile lüks olabiliyor iken diğerini düşünemiyorum :)
Kusura bakmayın ama tacizin en fazla olduğu ülkede özgürlükten bahsedilemez. Burda kadınlar biraz açık giyindiğinde erkeklerin göz hapsinde oluyorlar. Bizim ülkemizin bazı kesimlerinde insanlar çok yobaz. Çocuklarını özellikle de kızlarını ayıptır günahtır zırvalıklarıyla büyütüyorlar. Avrupa da böyle bir şey yok. Orda bir kadın sokakta çırılçıplak da gezse kimse dönüp bakmaz.Lütfen bana Avrupa’yı anlatmayınız. İşim kazancım oradan.Türkiyede yaşayıp istediğimi giyebiliyorum yer mekanla alakası yok.
Hayal ettiğiniz şeyler normal şeyler özgür olmak,istediğini giymek gibi bunu burada da yapabilıyoruz. Eğitim,medeniyet konuları esnektir esneyip gidiciiibiz gurbetçilerin lüks giyinmesinden girmiştik konuya hani
Acı gerçekVe oklar tekrar Türkiye'ye döner
Kaçak gelip inşaatte işe girmiş, işleri yoluna koyunca ailesine para gönderip kendine tarz yaratmaya başlamış gurbetçi tipi..Selamlar
Yazdıklarınızda çok haklısınız aksini iddia eden yok,sadece konumuz bunlar değil bunu anlatamıyorumKusura bakmayın ama tacizin en fazla olduğu ülkede özgürlükten bahsedilemez. Burda kadınlar biraz açık giyindiğinde erkeklerin göz hapsinde oluyorlar. Bizim ülkemizin bazı kesimlerinde insanlar çok yobaz. Çocuklarını özellikle de kızlarını ayıptır günahtır zırvalıklarıyla büyütüyorlar. Avrupa da böyle bir şey yok. Orda bir kadın sokakta çırılçıplak da gezse kimse dönüp bakmaz.
burda da son 1 yılda öyle canım ama bizim ülkenin ki israf olmasın diye değil fakirliktenDomatesi elmayı taneyle alıyorlar burda ayol.
Aslında ben başta konu sahibine istinaden yazdım mesele buraya geldiYazdıklarınızda çok haklısınız aksini iddia eden yok,sadece konumuz bunlar değil bunu anlatamıyorum
Bir kadın sokakta çırılçıplak gezse nasıl dönüp bakmazlar Bari diyin ki insanların giyimine saygı duyarlar.. Ama anadan üryan yoldan geçene ebem bile döner bakarKusura bakmayın ama tacizin en fazla olduğu ülkede özgürlükten bahsedilemez. Burda kadınlar biraz açık giyindiğinde erkeklerin göz hapsinde oluyorlar. Bizim ülkemizin bazı kesimlerinde insanlar çok yobaz. Çocuklarını özellikle de kızlarını ayıptır günahtır zırvalıklarıyla büyütüyorlar. Avrupa da böyle bir şey yok. Orda bir kadın sokakta çırılçıplak da gezse kimse dönüp bakmaz.
Bu durum sadece yobaz toplumlarda geçerliBir kadın sokakta çırılçıplak gezse nasıl dönüp bakmazlar Bari diyin ki insanların giyimine saygı duyarlar.. Ama anadan üryan yoldan geçene ebem bile döner bakar
Avrupa Türkiye kuyaslamasına girecekti konu uzar gider,özgürlük kadınlar giyim kuşam konusunda Avrupa daha rahat ama bu türkiyede herkes çarşafa girdi istediğini giyemiyor anlamına gelmez,gayette serpiliyoruz kimse de rahatsız etmiyor sosyal çevre ile alakalı da olabilirBir kadın sokakta çırılçıplak gezse nasıl dönüp bakmazlar Bari diyin ki insanların giyimine saygı duyarlar.. Ama anadan üryan yoldan geçene ebem bile döner bakar
Avrupa'nın göbeğinde yaşıyorum. Çırılçıplak bir insana daha denk gelmedim. Burada p*rno mu çeviriyoruz diye tepki gösterecek insanlar da var Avrupa'da. Çıplaklık medeniyetmiş gibi anlattınız ondan cevap yazdım. Herkesin giyimine saygım sonsuzBu durum sadece yobaz toplumlarda geçerli
Ben misalen söyledim durumuAvrupa'nın göbeğinde yaşıyorum. Çırılçıplak bir insana daha denk gelmedim. Burada p*rno mu çeviriyoruz diye tepki gösterecek insanlar da var Avrupa'da. Çıplaklık medeniyetmiş gibi anlattınız ondan cevap yazdım. Herkesin giyimine saygım sonsuz
Abartın biraz daha. Bir yıl kalmışsınız Paris’te ,kaç kişi gördünüz sokakta anandan doğma gezenBu durum sadece yobaz toplumlarda geçerli