• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kocamla büyük kavga yaptık galiba boşanıcaz. Fikirlerinize ihtiyacım var

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Aslında Avrupa biraz gözde büyütülmesi gereken bir yer. Hem ekonomisi hem de medeniyeti. Orda insanlar özelliklede kadınlar çok özgür. İstedikleri giyinebiliyorlar istedikleri saatte sokaklarda tek başlarına gezebiliyorlar. Eğitim seviyesi zaten tartışmaya gerek yok. Kısacası Avrupa demek medeniyet demek
Lütfen bana Avrupa’yı anlatmayınız. İşim kazancım oradan.Türkiyede yaşayıp istediğimi giyebiliyorum yer mekanla alakası yok.
Hayal ettiğiniz şeyler normal şeyler özgür olmak,istediğini giymek gibi bunu burada da yapabilıyoruz. Eğitim,medeniyet konuları esnektir esneyip gidiciii😂biz gurbetçilerin lüks giyinmesinden girmiştik konuya hani :KK69:

Konu sahibi uçmuş sebebi nedir,kıskançlıktan çatladınız değil mi kızlar haset sizi şutladınız.şurda iki marka ismi öğrenecektik trend .gidip Eminönü’den çahmasını alacağıdık :oops:

Lütfen bana Avrupa’yı anlatmayınız. İşim kazancım oradan.Türkiyede yaşayıp istediğimi giyebiliyorum yer mekanla alakası yok.
Hayal ettiğiniz şeyler normal şeyler özgür olmak,istediğini giymek gibi bunu burada da yapabilıyoruz. Eğitim,medeniyet konuları esnektir esneyip gidiciii😂biz gurbetçilerin lüks giyinmesinden girmiştik konuya hani :KK69:
Kusura bakmayın ama tacizin en fazla olduğu ülkede özgürlükten bahsedilemez. Burda kadınlar biraz açık giyindiğinde erkeklerin göz hapsinde oluyorlar. Bizim ülkemizin bazı kesimlerinde insanlar çok yobaz. Çocuklarını özellikle de kızlarını ayıptır günahtır zırvalıklarıyla büyütüyorlar. Avrupa da böyle bir şey yok. Orda bir kadın sokakta çırılçıplak da gezse kimse dönüp bakmaz.

Kusura bakmayın ama tacizin en fazla olduğu ülkede özgürlükten bahsedilemez. Burda kadınlar biraz açık giyindiğinde erkeklerin göz hapsinde oluyorlar. Bizim ülkemizin bazı kesimlerinde insanlar çok yobaz. Çocuklarını özellikle de kızlarını ayıptır günahtır zırvalıklarıyla büyütüyorlar. Avrupa da böyle bir şey yok. Orda bir kadın sokakta çırılçıplak da gezse kimse dönüp bakmaz.
Yazdıklarınızda çok haklısınız aksini iddia eden yok,sadece konumuz bunlar değil bunu anlatamıyorum

Bir kadın sokakta çırılçıplak gezse nasıl dönüp bakmazlar 😅 Bari diyin ki insanların giyimine saygı duyarlar.. Ama anadan üryan yoldan geçene ebem bile döner bakar

Bir kadın sokakta çırılçıplak gezse nasıl dönüp bakmazlar 😅 Bari diyin ki insanların giyimine saygı duyarlar.. Ama anadan üryan yoldan geçene ebem bile döner bakar
Avrupa Türkiye kuyaslamasına girecekti konu uzar gider,özgürlük kadınlar giyim kuşam konusunda Avrupa daha rahat ama bu türkiyede herkes çarşafa girdi istediğini giyemiyor anlamına gelmez,gayette serpiliyoruz kimse de rahatsız etmiyor sosyal çevre ile alakalı da olabilir

Bu durum sadece yobaz toplumlarda geçerli
Avrupa'nın göbeğinde yaşıyorum. Çırılçıplak bir insana daha denk gelmedim. Burada p*rno mu çeviriyoruz diye tepki gösterecek insanlar da var Avrupa'da. Çıplaklık medeniyetmiş gibi anlattınız ondan cevap yazdım. Herkesin giyimine saygım sonsuz

Avrupa'nın göbeğinde yaşıyorum. Çırılçıplak bir insana daha denk gelmedim. Burada p*rno mu çeviriyoruz diye tepki gösterecek insanlar da var Avrupa'da. Çıplaklık medeniyetmiş gibi anlattınız ondan cevap yazdım. Herkesin giyimine saygım sonsuz
Ben misalen söyledim durumu

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back