- 8 Nisan 2023
- 5.420
- 48.245
- 468
- Konu Sahibi morcopkutusu
Yalnız şu an en dandik markaların 650 olması
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yalnız şu an en dandik markaların 650 olması
3000 euro kazanıp 10.000 euro harciyodur kesinHem çalışıyorum diyor hem de eşim param için evlendin dedi diyor. Çözemedim :) Çalışan parası olan bi kadına hangi erkek bunu diyebilir. Maaşını cebe atan sırf koca parası yiyen hariç tabi :)
Ay dert ettiğin şeye bak bizde tek araba var o da aksi bir durum olmadığı sürece eşimde. Akşama arkadaşlarımla buluşmam var gel beni al demek yerine taksi çağırıp gitmeyi düşünüyorum.İkimizin arabasi ayri benim arabam orta sinif bir araba ama beyefendi kendisine gidip en luksunu aliyor. Bakin anlıyorum calisiyor didiniyor hakkidir tabi ama bana niye sormuyor alirken??
Siz nasıl tanıştınız?Bana daha çok vakit gecirmek istemiyor gibi geliyor ne desem gecistiriyor beni hiç benim için cabalamiyor. Asil problem bu bence ama bu konudaki yanlisimi sanirim simdi daha iyi anliyorum
Avrupa bizi kiskaniiiBir yandan avrupada insanların lüks içinde yaşadığını düşünen kk yazarları, bir yandan yırtık sandalet içinde beyaz çorapla işe gelen patronum şu an kültür karmaşası yaşıyorum sizin yüzünüzden
Avrupalılar eğer burjuva değilse ihtiyaci dışında çöp almaz. 10 liralık çantaya marka olsun diye 20 lira vermezAvrupalılar lükse düşküm değil sanıyordum. Avm ler bile 5 te kapanıyordu. bilen aydınlatsın yanlış mı biliyorum
Ben 1 sene Fransa da kaldım orda orda mağazalar ve bazı AVM Lee saat 10 açılıp 21.00 kapanıyor. Tabi Avrupa'nın bütün ülkeleri için geçerli mi bilmiyorumAvrupalılar lükse düşküm değil sanıyordum. Avm ler bile 5 te kapanıyordu. bilen aydınlatsın yanlış mı biliyorum
Hangi şehirde kaldın?Ben 1 sene Fransa da kaldım orda orda mağazalar ve bazı AVM Lee saat 10 açılıp 21.00 kapanıyor. Tabi Avrupa'nın bütün ülkeleri için geçerli mi bilmiyorum
ParisHangi şehirde kaldın?
Genelleme yapmayalım lütfenKlasik türk erkeği her yerde aynı
Pariste Fransız nüfus çok az yalnız bxbxhhxhxh, orası kriter değil bence Avrupalıların yaşam biçimini ordan anlamak zor. Herkes ya Arap ya Afrikalı.
Profil fotosundan anlamalıydın kdfjdifjHangi şehirde kaldın?
Ne bileyim o kadar çok Paris hayranı var ki. Sevdiği için koymuş da olabilir didim.Profil fotosundan anlamalıydın kdfjdifj
Orda türk ırkının da sayısı az değil. Paris Avrupa'nın yaşam standartları yüksek şehirlerinden biri ve pahalı bir yerPariste Fransız nüfus çok az yalnız bxbxhhxhxh, orası kriter değil bence Avrupalıların yaşam biçimini ordan anlamak zor. Herkes ya Arap ya Afrikalı.
Evet işte Paris united colors of benettonn gibi. Nüfus aşırı karışık, çoğunluk AfrikalıOrda türk ırkının da sayısı az değil. Paris Avrupa'nın yaşam standartları yüksek şehirlerinden biri ve pahalı bir yer
Maalesef öyle ama avrupanın genel sorunu bu. Gerçi Türkiye de çok farklı sayılmaz. Bizde de yerli halktan çok mülteciler varEvet işte Paris united colors of benettonn gibi. Nüfus aşırı karışık, çoğunluk Afrikalı
Gözünüzde büyütmeyin avrupada yaşayan vatandaşlarımızı burada pakiler ne kadar lüks giyiniyorlarsa orada da onlar öyle.Ne alaka
Aslında Avrupa biraz gözde büyütülmesi gereken bir yer. Hem ekonomisi hem de medeniyeti. Orda insanlar özelliklede kadınlar çok özgür. İstedikleri giyinebiliyorlar istedikleri saatte sokaklarda tek başlarına gezebiliyorlar. Eğitim seviyesi zaten tartışmaya gerek yok. Kısacası Avrupa demek medeniyet demekGözünüzde büyütmeyin avrupada yaşayan vatandaşlarımızı burada pakiler ne kadar lüks giyiniyorlarsa orada da onlar öyle.
Gurbetçilerin üstündekileri bit pazarından alıp giymezsiniz burada.
Yok valla ben öyle değilim bxbxhhxhxj gerçi bana gurbetçi denmez sanırım gurbetçi miyim la benGözünüzde büyütmeyin avrupada yaşayan vatandaşlarımızı burada pakiler ne kadar lüks giyiniyorlarsa orada da onlar öyle.
Gurbetçilerin üstündekileri bit pazarından alıp giymezsiniz burada.