• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kocamla büyük kavga yaptık galiba boşanıcaz. Fikirlerinize ihtiyacım var

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Hem çalışıyorum diyor hem de eşim param için evlendin dedi diyor. Çözemedim :) Çalışan parası olan bi kadına hangi erkek bunu diyebilir. Maaşını cebe atan sırf koca parası yiyen hariç tabi :)
3000 euro kazanıp 10.000 euro harciyodur kesin

İkimizin arabasi ayri benim arabam orta sinif bir araba ama beyefendi kendisine gidip en luksunu aliyor. Bakin anlıyorum calisiyor didiniyor hakkidir tabi ama bana niye sormuyor alirken??
Ay dert ettiğin şeye bak bizde tek araba var o da aksi bir durum olmadığı sürece eşimde. Akşama arkadaşlarımla buluşmam var gel beni al demek yerine taksi çağırıp gitmeyi düşünüyorum.

Bir yandan avrupada insanların lüks içinde yaşadığını düşünen kk yazarları, bir yandan yırtık sandalet içinde beyaz çorapla işe gelen patronum 😆😆 şu an kültür karmaşası yaşıyorum sizin yüzünüzden 😆
Avrupa bizi kiskaniii

Avrupalılar lükse düşküm değil sanıyordum. Avm ler bile 5 te kapanıyordu. bilen aydınlatsın yanlış mı biliyorum
Avrupalılar eğer burjuva değilse ihtiyaci dışında çöp almaz. 10 liralık çantaya marka olsun diye 20 lira vermez

Avrupalılar lükse düşküm değil sanıyordum. Avm ler bile 5 te kapanıyordu. bilen aydınlatsın yanlış mı biliyorum
Ben 1 sene Fransa da kaldım orda orda mağazalar ve bazı AVM Lee saat 10 açılıp 21.00 kapanıyor. Tabi Avrupa'nın bütün ülkeleri için geçerli mi bilmiyorum

Pariste Fransız nüfus çok az yalnız bxbxhhxhxh, orası kriter değil bence Avrupalıların yaşam biçimini ordan anlamak zor. Herkes ya Arap ya Afrikalı.
Orda türk ırkının da sayısı az değil. Paris Avrupa'nın yaşam standartları yüksek şehirlerinden biri ve pahalı bir yer

Gözünüzde büyütmeyin avrupada yaşayan vatandaşlarımızı burada pakiler ne kadar lüks giyiniyorlarsa orada da onlar öyle.
Gurbetçilerin üstündekileri bit pazarından alıp giymezsiniz burada.
Aslında Avrupa biraz gözde büyütülmesi gereken bir yer. Hem ekonomisi hem de medeniyeti. Orda insanlar özelliklede kadınlar çok özgür. İstedikleri giyinebiliyorlar istedikleri saatte sokaklarda tek başlarına gezebiliyorlar. Eğitim seviyesi zaten tartışmaya gerek yok. Kısacası Avrupa demek medeniyet demek

Gözünüzde büyütmeyin avrupada yaşayan vatandaşlarımızı burada pakiler ne kadar lüks giyiniyorlarsa orada da onlar öyle.
Gurbetçilerin üstündekileri bit pazarından alıp giymezsiniz burada.
Yok valla ben öyle değilim bxbxhhxhxj gerçi bana gurbetçi denmez sanırım 😐 gurbetçi miyim la ben 🤯

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back