- 24 Ekim 2014
- 59.307
- 330.726
- 698
- Konu Sahibi morcopkutusu
Ne alaka ben orda kadınların her anlamda rahat ve özgür olduğunu söylemek istedim
Evli olsalar da özgürler mi? Hani sizin için saçmalık ya
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ne alaka ben orda kadınların her anlamda rahat ve özgür olduğunu söylemek istedim
Bakıstan niyeti nasıl çözcez kızzz anca davranıs seklinden elleme falan olursa aadfffbiri beni burdan alsnYani bakmak var birde bakmak var. Yani niyet önemli
Gördüm yanında da sevgilisi vardı çıtır. Kaynanamin sıkıntıdan tırnakları döküldü sonraKonunun senin anlattıklarınla ne kadr alakası varsa o kdr alakası var işte
Anaaaammm adamın cükünü mü gördün asdfff
Iste bunlar hep fazla çamaşır suyundanAynen tahmin ettiğiniz gbi
Canım özelden bana üzümlü kekin tarifini atacaktınBunları söyleyip birde oyunu kime verceğini söylesen topa tutulursun
Medeniyeti anlatmak için ilk aklınıza gelenin çıplaklık örneği olması gibi değil mi?Yani bakmak var birde bakmak var. Yani niyet önemli
Ruh hastası herif manyah mı laGördüm yanında da sevgilisi vardı çıtır. Kaynanamin sıkıntıdan tırnakları döküldü sonra
Okdr kmyacıyız bize sorun diyoz ama kmse dinelmiyoIste bunlar hep fazla çamaşır suyundan
Benim demek istediğimi anlamak bu kadar zor değil. Ben orda kadınlar giyimlerinde özgürler .Bakıstan niyeti nasıl çözcez kızzz anca davranıs seklinden elleme falan olursa aadfffbiri beni burdan alsn
Avrupa'ya ilk geldiğimde salatalığın boyunu görünce endişe edip 6 ay kadar salatalık almadım. Sonra eşim ikna etti almamakarpuz bile dilimli satılıyor gördün mü ?
Eskiden eşimle tv'de bazı ülkelerde dilimle satılan karpuzları görünce alay ediyorduk
klfjsjfgjklsd
ALLAMMMM valla tövbe
Ben onları yazdım zaten. Ayrıca çıplaklıktan ne anladıgınıza bağlıMedeniyeti anlatmak için ilk aklınıza gelenin çıplaklık örneği olması gibi değil mi?
Eğitim kalitesi, yaşam standartı gibi örnekler de varken..
Benim demek istediğimi anlamak bu kadar zor değil. Ben orda kadınlar giyimlerinde özgürler .
Asdfff üzümlü kek diyince de atom modeli geldi aklıma mesleki deformasyon yasıyorum şuvan allahını seven beni cıakrsın burdan gidiciyim galibaaCanım özelden bana üzümlü kekin tarifini atacaktın
chemist0 sen de hiçbişi anlamıyosun bak, bi daha oku anlarsın yani böyle geri olmak da yazık yani üzüldüm sana gerçekten, kimyager olmuşsun ama bu akılsızlıkla nasıl olmuşsunBenim demek istediğimi anlamak bu kadar zor değil. Ben orda kadınlar giyimlerinde özgürler .
Türkiye'de değiller mi ?Benim demek istediğimi anlamak bu kadar zor değil. Ben orda kadınlar giyimlerinde özgürler .
Ona özgürlük denmez türkiyede gece sokakta yürürken tacize uğrayan kadın mı dersiniz. Kıyafeti yüzünden kötü düşüncelere maaruz kalan kadın mı dersiniz.Türkiye'de değiller mi ?
ALLAM sen bunu yazınca ikna oldum.Türkiye’nin neresinde yaşıyorsunuz bilmem ama devlet sırı açıklayacağım türkiyede de nude plajlar var yerini bilene:)
Yürü kız hxhxhsjMedeniyeti anlatmak için ilk aklınıza gelenin çıplaklık örneği olması gibi değil mi?
Eğitim kalitesi, yaşam standartı gibi örnekler de varken..
Siz biraz üslubunuza çeki düzen versenizchemist0 sen de hiçbişi anlamıyosun bak, bi daha oku anlarsın yani böyle geri olmak da yazık yani üzüldüm sana gerçekten, kimyager olmuşsun ama bu akılsızlıkla nasıl olmuşsun
değiller tabi bak dünyanın en modern, en gelişmişlik sembolü çıplaklar kampı medeniyetin beşiği Almanya'da var sadece. medeniyet çıplaklara bakmamakla oluyor hiçbiriniz bu yaşa kadar bir şey öğrenememişsinizTürkiye'de değiller mi ?