• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kocamla büyük kavga yaptık galiba boşanıcaz. Fikirlerinize ihtiyacım var

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
karpuz bile dilimli satılıyor gördün mü ?
Eskiden eşimle tv'de bazı ülkelerde dilimle satılan karpuzları görünce alay ediyorduk
klfjsjfgjklsd
ALLAMMMM valla tövbe :KK70:
Avrupa'ya ilk geldiğimde salatalığın boyunu görünce endişe edip 6 ay kadar salatalık almadım. Sonra eşim ikna etti almama 😂

Benim demek istediğimi anlamak bu kadar zor değil. Ben orda kadınlar giyimlerinde özgürler .

Ya bırak
Allah aşkına. Bir kere gidip 3 5 ay kaldığın yeri nasıl da analiz etmişsin öyle sen.
Bir kişi değil kaç kişi ne dediğinizi anlamıyorsa sorunu biraz da kendinizde arayın

Benim demek istediğimi anlamak bu kadar zor değil. Ben orda kadınlar giyimlerinde özgürler .
chemist0 chemist0 sen de hiçbişi anlamıyosun bak, bi daha oku anlarsın yani böyle geri olmak da yazık yani üzüldüm sana gerçekten, kimyager olmuşsun ama bu akılsızlıkla nasıl olmuşsun 😂

Türkiye'de değiller mi ?
değiller tabi bak dünyanın en modern, en gelişmişlik sembolü çıplaklar kampı medeniyetin beşiği Almanya'da var sadece. medeniyet çıplaklara bakmamakla oluyor hiçbiriniz bu yaşa kadar bir şey öğrenememişsiniz 😂

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back