- 30 Aralık 2009
- 22.917
- 89.250
- 1.123
- Konu Sahibi morcopkutusu
delidir yakalayın deliiiiYok öyle bisey ben şimdi anadan doğma soyunup çıksam muhtemelen ya polis gelir götürür ya da ambulanshxbxhxhhx
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
delidir yakalayın deliiiiYok öyle bisey ben şimdi anadan doğma soyunup çıksam muhtemelen ya polis gelir götürür ya da ambulanshxbxhxhhx
Bildiğim kadarıyla Almanya da çıplaklar kampı diye bir şey var. Özellikle plajlarda kadın erkek andan üryan dolaşıyorn'alaka ?
gayet anadan üryan gezene herkes bakar ben de bakarım.
Europeli vatandaş da bakar.
Ufff europe yazınca kendimi bir bok sandım şuvaan
kimse kimsenin götüne bakmıyor mu ?Bildiğim kadarıyla Almanya da çıplaklar kampı diye bir şey var. Özellikle plajlarda kadın erkek andan üryan dolaşıyor
Siz bakın abikimse kimsenin götüne bakmıyor mu ?
Ben bakarım abi
Aslında Avrupa biraz gözde büyütülmesi gereken bir yer. Hem ekonomisi hem de medeniyeti. Orda insanlar özelliklede kadınlar çok özgür. İstedikleri giyinebiliyorlar istedikleri saatte sokaklarda tek başlarına gezebiliyorlar. Eğitim seviyesi zaten tartışmaya gerek yok. Kısacası Avrupa demek medeniyet demek
Bunları söyleyip birde oyunu kime verceğini söylesen topa tutulursunKusura bakmayın ama tacizin en fazla olduğu ülkede özgürlükten bahsedilemez. Burda kadınlar biraz açık giyindiğinde erkeklerin göz hapsinde oluyorlar. Bizim ülkemizin bazı kesimlerinde insanlar çok yobaz. Çocuklarını özellikle de kızlarını ayıptır günahtır zırvalıklarıyla büyütüyorlar. Avrupa da böyle bir şey yok. Orda bir kadın sokakta çırılçıplak da gezse kimse dönüp bakmaz.
Bakmayıp napacam.Siz bakın abi
Bunun oyla ne alakası varBunları söyleyip birde oyunu kime verceğini söylesen topa tutulursun
Yohhhsaaam ?Bunları söyleyip birde oyunu kime verceğini söylesen topa tutulursun
Benim eski ruh hastası kayinpederim Bulgaristan'daki çıplaklar kampına gitmiş. Dijital fotoğraf makinesiyle da kendi resimlerini çekmiş. Biz de manzara resmi falan çıkacak karşımıza diye eski kaynanalar oturduk aldık elimize bakalım diye. Gördüm görmez olaydım hxjxjsjjsks ruh hastası pislikkimse kimsenin götüne bakmıyor mu ?
Ben bakarım abi
Türkiye’nin neresinde yaşıyorsunuz bilmem ama devlet sırı açıklayacağım türkiyede de nude plajlar var yerini bilene:)Bildiğim kadarıyla Almanya da çıplaklar kampı diye bir şey var. Özellikle plajlarda kadın erkek andan üryan dolaşıyor
Valla aslen Izmirden geldim bizim orda da herkesin k.çi açıkta. Çok güzelse ben de bakıyorum. Gözü kayıyor insanin napiim hdjxjjxSiz bakın abi
DemeBunları söyleyip birde oyunu kime verceğini söylesen topa tutulursun
Konunun senin anlattıklarınla ne kadr alakası varsa o kdr alakası var işteBunun oyla ne alakası var
Anaaaammm adamın cükünü mü gördün asdfffBenim eski ruh hastası kayinpederim Bulgaristan'daki çıplaklar kampına gitmiş. Dijital fotoğraf makinesiyle da kendi resimlerini çekmiş. Biz de manzara resmi falan çıkacak karşımıza diye eski kaynanalar oturduk aldık elimize bakalım diye. Gördüm görmez olaydım hxjxjsjjsks ruh hastası pislik
Yok canım ülkem hiç bir zaman acı gerçek olmadı. Yedirmem Türkiye'yiAcı gerçek
Türkiyede de var bacım niye bu kadar dert oldu anlamadımBildiğim kadarıyla Almanya da çıplaklar kampı diye bir şey var. Özellikle plajlarda kadın erkek andan üryan dolaşıyor
Yani bakmak var birde bakmak var. Yani niyet önemliValla aslen Izmirden geldim bizim orda da herkesin k.çi açıkta. Çok güzelse ben de bakıyorum. Gözü kayıyor insanin napiim hdjxjjx
Sancaktepedir o:)Konu sahibesi niye banlandı ki ?
Lüksekmburg deyip Esencılıs mı çıktı ki kütük ?
Aman o burda da var. Adı kamp falan da değil. Yol kenarından geçerken gel gir.Bildiğim kadarıyla Almanya da çıplaklar kampı diye bir şey var. Özellikle plajlarda kadın erkek andan üryan dolaşıyor
Yohhhsaaam ?
Aynen tahmin ettiğiniz gbi