• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kocamla büyük kavga yaptık galiba boşanıcaz. Fikirlerinize ihtiyacım var

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Aynen.
Kadın vakur olsun, saçını süpürge etsin, elindekini yetirsin hatta arttırsın, zamanı gelince ‘al beyim ben biriktirdim dar günler için, sen bunu kullan’ deyip başını yere 40 derecelik açıyla paralel eğsin, giymesin giydirsin, her şeyi kocası daha iyi olsun diye yaşamasın etmesin.
Peh…
Hiç bir erkeğe buna kocam da dahil, acıyıp birikim yapmayacaksın.

Hiç bir erkeğe buna kocam da dahil, acıyıp birikim yapmayacaksın.
Onlar bize yapsın beeaa.
Salon kadını çizgimden çıkarmasınlar beni😂
Onlar dışarı çıkıyor bir saç traş bir kıyafet en bakımlısı krem parfüm.
Biz çıkıyoruz öyle mi, saç cihazımız ayrı yüzümüze sürdüğümüz 3 4 ayrı işlemli krem ayrı, makyajı 15 parçalı, spreyi bilmem nesi, takısı uygun kombini😂
Kime lazım para acaba…

Onlar bize yapsın beeaa.
Salon kadını çizgimden çıkarmasınlar beni😂
Onlar dışarı çıkıyor bir saç traş bir kıyafet en bakımlısı krem parfüm.
Biz çıkıyoruz öyle mi, saç cihazımız ayrı yüzümüze sürdüğümüz 3 4 ayrı işlemli krem ayrı, makyajı 15 parçalı, spreyi bilmem nesi, takısı uygun kombini😂
Kime lazım para acaba…
fena haklısın çok fena.

Bence ikinizde hatalısınız. Sonuçta eşiniz Avrupa'yı daha önce görmüş oranın hayat standartlarını biliyor ve bunu göz önünde bulundurarak evlilik düşünmesi gerekirdi. Siz de iki durumda hatalısınız madem çalışıyorsunuz neden eşinizin kartından harcama yapıyorsunuz. Bir de Avrupa da avrupalı biriyle değil de bir Türk erkeğiyle evlenmeniz saçma. Neticede türk erkeğinin hiç iyi bir özelliği yok genelinin karakteri bozuk

Dedi ki yeter artik gorgusuz kadin, senin bu harcamalarından bıktım, senin bu harcadığın parayla ben kaç kişiye maaş veriyorum biliyor musun sen, dedi. Bende sinirlendim birşeyler söyledim elimden kartı zorla aldı sonra dedi ki zaten hiçbir zaman yanımda olmadın bu kaçıncı oluyor, şu harcamalarına bir dikkat etmedin, benimle sadece para konusuyorsun beni hiç merak bile etmiyorsun benimle param icin evlenmişsin sen resmen, işim gücüm rast gitmediğinde bir kere bana destek olmadın dedi.
daha ne desin. kendini çok iyi ifade etmiş adam

haksız tabi bana harcamam icin kart veriyorsa limitini ayarlamiyorsa buna karismasida sacma kendisi harcamalarini bana hic sormuyor beni hiç görmüyor bile gidiypr kendine araba aliyor ama ben onun eşi değilmiyim sormasi gerekmez mi maddi planlari beraber uapmamiz gerekmiyor mu
meblağ tam olarak kaç türk lirasına tekabül ediyor sadece meraktan:KK14:

Avrupa da büyüyen bir insanın lükse düşkün olması çok normal. Ayrıca siz de çalışıyormuşsunuz . Sizin yaşam standartlarınızla eşinizin ki aynı değil. Keşke başta evlenmeseydiniz. Bence boşanın ikinizde rahat edin
Avrupalılar lükse düşküm değil sanıyordum. Avm ler bile 5 te kapanıyordu. bilen aydınlatsın yanlış mı biliyorum

Ne alıyorsunuz merak ettim ? Marka çanta, ayakkabı falan mı ?
Hermes çanta falansa adam haklı.

Bu arada kullanıcı adınız çok değişik. Nasıl buluyorsunuz böyle isimleri ?

Avrupalılar lükse düşküm değil sanıyordum. Avm ler bile 5 te kapanıyordu. bilen aydınlatsın yanlış mı biliyorum
Ay yok tabi ki böyle bir şey. Hayatında Avrupa gördüğünü bile sanmıyorum bu tarz yorum yapanların. Araplar ve Türkler dışında lüks arayan yok. Gezmeye tozmaya ve yatırıma önem veriyorlar, üst bas araba önemli değil.

Ne kadar harciyorsunuz cok merak ettim. Bir de neye harciyorsunuz?

Evlenmeden öncede aynı şekilde harcama yapıyor muydunuz? Eşinizin kartını kullanmadan aynı harcamaları yapabilir misiniz ? Evlenmeden önce ben lükse düşkünüm kendi maasımdan su kadar ihtiyaçlarıma harcarım dediniz mi? Cevap evetse eşiniz haksız. Cevap hayırsa siz haksızsınız

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back