• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kocamla büyük kavga yaptık galiba boşanıcaz. Fikirlerinize ihtiyacım var

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Selam arkadaşlar biz lüksemburgda yaşıyoruz. Ben doğma büyüme isviçreliyim eşim türkiyede doğmuş büyümüş buraya iş kurmak için gelmiş.

Biz iki yıl önce evlendik. Dürüst olmak gerekirse ben lükse ve alışverişe düşkün biriyim. Çalışıyorum ama diğer yandan kocam yine ev ihtiyacı kendi isteğim vs olur diye bana kart vermişti. Kocamla bu yüzden kavga ettik dün, bana cok sinirlendi bende ona cok sinirlendim ama bazı seyleri anlayamadim.

Dedi ki yeter artik gorgusuz kadin, senin bu harcamalarından bıktım, senin bu harcadığın parayla ben kaç kişiye maaş veriyorum biliyor musun sen, dedi. Bende sinirlendim birşeyler söyledim elimden kartı zorla aldı sonra dedi ki zaten hiçbir zaman yanımda olmadın bu kaçıncı oluyor, şu harcamalarına bir dikkat etmedin, benimle sadece para konusuyorsun beni hiç merak bile etmiyorsun benimle param icin evlenmişsin sen resmen, işim gücüm rast gitmediğinde bir kere bana destek olmadın dedi. Ben cok kırıldım açıkçası

Bende iyi ya işte bir sürü avrupalı kadın var git birine kurtul benden dedim. İzin verdiysen güzel dedi sırıttı sustu bu beni daha çok kırdı. Bu iş nereye varacak bilmşyorum ne demek istedi onu da anlamadım aldatılıyor muyum yani? Moralim çok bozuk
Kimse kimsenin kartını flan filan almasın.burada da bazen arkadaşlar evliyiz biz tabi sen ben olmayacak.alirım da çatır çatır harcarım da hiç rahatsız olmam.kocam o benim, o kadar şey veriyorum ona falan filan diye bu durumu savunuyorlar ama bu durumlarla da karşılaşılabiliyor.kocanız çok cömert ve sevecen olsa bile ben desteklemiyorum bu durumu.kendime yapılmasını istemem çünkü.kimse melek değil ve melek olmak zorunda da değil.evlilikte sen beni tamamen kaldırmayı başarabilen çifltler elbette var ama tamamen kaldıramayanı da eleştiremiyorum.kime yüzde yüz güvenebilirsiniz ki.ya da güvenseniz bile her meselede bir denge vardır.eee onda da suç var sizde de.o vermeyecekti, siz de almayacaktınız. El şeyiyle gerdeğe girilince sonuç bu oluyor işte.

Kimse kimsenin kartını flan filan almasın.burada da bazen arkadaşlar evliyiz biz tabi sen ben olmayacak.alirım da çatır çatır harcarım da hiç rahatsız olmam.kocam o benim, o kadar şey veriyorum ona falan filan diye bu durumu savunuyorlar ama bu durumlarla da karşılaşılabiliyor.kocanız çok cömert ve sevecen olsa bile ben desteklemiyorum bu durumu.kendime yapılmasını istemem çünkü.kimse melek değil ve melek olmak zorunda da değil.evlilikte sen beni tamamen kaldırmayı başarabilen çifltler elbette var ama tamamen kaldıramayanı da eleştiremiyorum.kime yüzde yüz güvenebilirsiniz ki.ya da güvenseniz bile her meselede bir denge vardır.eee onda da suç var sizde de.o vermeyecekti, siz de almayacaktınız.
Bazı kadınlar çok güzel oluyo, kocaları çok aşık, hayran herkes imrenerek falan bakiyo o kadınlara. Daş hepsi daş. Seks bombası aynı zamanda 😐

Bazı kadınlar çok güzel oluyo, kocaları çok aşık, hayran herkes imrenerek falan bakiyo o kadınlara. Daş hepsi daş. Seks bombası aynı zamanda 😐
Kesin kesin.perde kapanınca da evde bunlar yaşanıyor işte.😀 istediği kartı versin, kimsenin parasını falan harcayamam.ne gerek var? O adam dünyanın en büyük aşığı da olsa birini hiçbir açıdan istismar edemem.inanıp inanmamak size kalmış.kendime yakıştırmıyorum.bu ülkedeki kadınlara da bu tabirleri yakıştıramıyorum.ama maşallah biz ilerlemeye çalıştıkça erkekleri maddi açıdan istismar edenlerlerden ve bununla hava atanlardan, işsizliği ( ev hanımı kılıfı altında) ölümüne savunanlardan geçilmiyor ülke.sonra da erkekler eşitliğe yanaşmiyor.aman ev işlerinde yardim falan etmiyor, aman beni anlamıyor diye türlü türlü sıkıntılar yaşanıyor.suç hiç kendinde aranmıyor.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back