Kocamın temizlik ve titizlik takıntısı

İki yıl dayanmaniz mucize bence. Ömür geçmez böyle bosanin. Ailem evine gelemeyecek de o benim evim değildir zaten. Ailenize bunu yapmayin

Ne kadar kolay ya BOŞANIN NET . benimde başıma gelebilirdi demiş konu sahibi. Adam tedavi oluyor.
Adam 10 senedir böyleymiş kadından saklamış evlenmişler. 1,5 sene kendi halledemeyeceği bariz olmasına rağmen tedaviyi reddetmiş daha yeni başlamış. Kadın gelmiş kaç yaşına daha adam iyileşecek de çocuk yapacaklar. Bu normal bir kötü gün değil benim için. Çocuk sahibi olamazsa kimse de kadına ay kocan rahatsızdı ne güzel destek oldun demez çocukları olmadı derler bitti gitti. Ben o kadar saf iyi niyetli bakamıyorum bu olaya o nedenle.

4 aşaması var bildiğim kadarıyla theta healing eğitimlerinin.Tahminim arkadaşınız Derin Kazma eğitimini henüz almadığı için yardımcı olamamıştır size
Aa olabılır sonn derse gidememişti belkide bir yerde takılıp kalıyoruz çünkü

İşiniz çok zor okurken güldüm bazı anlattıklarınıza böyle hayat nasıl yaşanır gibi ama sanırım sonu yine ayrılıkla biter gibi
Birde düşündüm çocuk olduktan sonra hayatınız çekilmez hal alır , hayat zaten bu takıntılı eş olmadan da da zor sizinkisi 2 kat zor , eğer bu takıntı sizde olsaydı adam gözünü yummadan gider boşanma davası kesin açar dı herkeste adama hak verirdi
Çocuk konusu epey sıkıntılı olacak gibi
Allah yardımcın olsun

Nasıl normal ya 2 senedir. Niye biz evini görmedik demiyorlar mı? İş yerinde rahatken evde naısl takıntılı oluyor?

Açıkçası sana bir kasıtlı yapıyor sanki ben öyle anladım
Yorumunuz için teşekkür ediyorum, kasıtlı olarak yaptığını düşünmüyorum. Evet düşünüyorlardı. Zaten en çok beni mahveden de bu

Pandemi ile çok bir ilgisi yok galiba eşimin çünkü bu dönemde artan Bir tepkisini görmedim sürekli aynı idi hatta virüs,öksürük gibi bulaşıcı hastalıklardan çekinmiyor grip tarzı. onun sıkıntısı deri hastalıkları, cildine bişey bulaşma, mikrop ve pis şeyler. Dada öncede dediğim gibi eve temizlenip girdikten sonra herşey normal insanlar gibi cinsellik de aynı şekilde

Evet farkediyordum ama sorduğumda geçici, önemli olmadığını yüzeysel olarak anlatmış

Teşekkür ediyorum yorumlarınız için, haklısınız

Terapi alıyor, yeni doktor ve ilaç için araştırmaya başladım

Selectra 50 mg. Ailesi de tek annesi var o da çok sözünü geçiremiyor. Akşam zaten yine tartıştık neden bu zamana kadar bekledin tedavi için dedim inanın yüzene karşı sizlerin düşündüklerinizin aynılarını ben de söylüyorum ama sonuç sessizlik ve haklısın demesi

Geçmiş olsun, çok zor bir durum ama çok sevindim atlattığınıza. Hep şunu düşünüyorum acaba benim eşimle bir gün normal bir hayatım olur mu ama olmayacak galiba

Evet çok yoruldum, teşekkür ediyorum yorumlarınız için

Peki siz bekarken hiç evini ziyarete gitmediniz mi o zaman sizi o şekilde mi içeri kabul etti
Annesi ile yaşarken hep kendi odasında takılmış, yani kuralları kendi odasında geçerli idi galiba diğer ev bölümlerini dışarısı olarak görmüş öyle anlattı sonradan. Herhalde annesi dediklerine çok uyamadı ve de eşim odasına geçti kadın yaşlı zaten kendisini ancak idare ediyor genel işleri ancak yapabiliyor temizlik, Ütü gibi. Yani ben eve gittiğimde herşey normaldi odasına girmediğim için. Ama şimdi öyle değil tüm ev için geçerli kurallar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…