Çok üzüldüm okurken.
Yani dışardan her girdiğinizde komple üst çıkarmak, o yokken eve girememe, onun evi onun kuralları olduğu için evi benimseyememe. Aslında sorun sadece titizlik değil gibi. Adam yalnız yaşamaya alıştığı için biriyle yaşarken ortak kurallar yaratmaktansa bireysel kurallarını da devam ettiriyor.
İlaçların dozunun kesinlikle artması lazım.
Çocuk konusunda çok iyi anlıyorum sizi. Haklısınız da. Bilemiyorum ne diyeceğimi çok üzüldüm gerçekten.
psikiyatrist sizinle görüşmemiz hiç anladığım kadarıyla bi kere 2-3 dk aldıysa sizi konuşturmamıştır.
belki de esiniz durumun ciddiyetini yeterince anlatmamıştır? Bir de sizin ağzınızdan dinlese daha farklı olmaz mı? Mesela eşiniz buraya bu derdini anlatacak olsaydı sizin kadar şikayetçi yazar mıydı, sizin rahatsız olduğunuz şeylerden o da en az sizin kadar rahatsız mı? Belki de sadece temizlik takıntısı olduğunu söyledi, hayatınızı bu kadar felç ettiğini söylemedi. Çünkü 7 ay boyunca düşük doz devam edeceklerini zannetmiyorum. Muhakkak arttırarak devam ederlerdi gibi düşünüyorum
Siz eğitim aldınız sanırım.Ben theta healing eğitimi almadım henüz ama almayı çok istiyorum.Şöyle söyleyeyim direksiyon sınavında iki kere kaldım arabaya bindiğim anda kaçasım geldi iki seferde de.Meğerse çocukluğumda kadın sürücü araba kullanırken kediyi ezdiği anda şahit olduğum için bilinçaltımda ''Kadınlar araba kullanamaz.'' benzeri bir kayıt oluşturmuşum.O inanç temizlenince aldım ehliyeti.Bu yöntemi arkadasım yaptı fakat kök inancı bulamıyprum genelde
Başka bir doktoru denediniz mi?Aynı sorunları on bes yasımdakı kızımla yasıyorum ne eve bırını alabılıyorum ne kımseye dokunuyor ne de o yokken evde kalabılıyorum uzun sure terapı gordu ama cok faydası olmadı. Teshıs de yapılmadı tam. Terapıst bıze otur rahat rahat ıstedıgını yap dedı bunu yapınca da garıbım odasına kapanıp saatlerce agladı esyasına dokundum dıye. Sadece bana degıl babasına da oyle. Sevdıgı bırkac arkadasına degıl sadece. Sıze teshıs ne konuldu acaba?
Bende bu tarz soylemlerden nefret ediyorum. Hastalıklı aile yapısına sahip ülkeyiz ne demek. Dünyanın her yerinde her ırkından sıkıntılı kesimler var. Ama malum burası Türkiye dolaşan devlet düşmanı insanları kınıyorum. Ülkemizle bı ilgisi yok. Kötü insan kötülük doğurur. Kötülüğü yapan kimlikte TC vatandaşı yazdığı için mi yapıyor. Hayır kalbi kötü olduğu için yapıyor. Lütfen güzel vatanımız için kötü genelleme yapmayınSize iyi davranıyorsa iyileşene kadar destek olun. Boşan gitsin demek kolay olur. Bazıları aşırı öfkeli olup çevresine zarar veriyor, şiddet uyguluyor, taciz ediyor. Etraf kendini çok iyi saklayan insanlarla dolu. Herkesin başına gelebilir o yüzden tek taraflı düşünmemek lazım. Bugün konuştuğumuz bir çok insanın ruhsal sıkıntıları var, stresli bi ulkede yasiyoruz, hastalıklı aile yapısına sahip bi ulkeyiz gayet normal
Yalnız kötü dememiş, stresli bir ülkede yaşadığımız için ruh sağlığı toplumun pek iyi değil demek istemiş arkadaş.Haksız da sayılmaz.Bende bu tarz soylemlerden nefret ediyorum. Hastalıklı aile yapısına sahip ülkeyiz ne demek. Dünyanın her yerinde her ırkından sıkıntılı kesimler var. Ama malum burası Türkiye dolaşan devlet düşmanı insanları kınıyorum. Ülkemizle bı ilgisi yok. Kötü insan kötülük doğurur. Kötülüğü yapan kimlikte TC vatandaşı yazdığı için mi yapıyor. Hayır kalbi kötü olduğu için yapıyor. Lütfen güzel vatanımız için kötü genelleme yapmayın
Evet üzerine gidiliyor. Anormali normallestirmemek için. Sizin adınıza da çok sevindim tebriklerÜzerine gitme metodu uygulanıyor asansör fobim var benim ciddi anlamda sorun teşkil ediyor her gittiğim yerde Allahtan evimde böyle bir sorunum yok terapistim ile üzerine giderek birlikte birer kat aşağı daha sonra 2 kat aşağı diyerekten üzerine giderek kaçmadan çalışma yapmıştık geçen gittiğim bir yerde tek başıma 6 kat asansörle çıktım eski bir ben ona binmez merdivenleri tek tek çıkardı
Sizin durum farklı, siz tedavi olmayı istemişsiniz.Hastalıkta sağlıkta deniyor değil mi? Benim de hastalık hastalığı takıntım var bir çeşit OKB ilaçla ve terapi ile kontrol altına aldık çok şükür eşim boşayabilirdi zor bir süreçti ama benim yanımda oldu terapiye benle birlikte geldi insan bunları unutmuyor ama boşanıp başkasıyla da evlenebilirdi ki hatta ben boşanmasını teklif bile ettim. Bugün bel fıtığım var dedim doktora gidip emar çektirip rahatladım bikaç gün sonra bacağımda tümör var galiba dedim yine doktora koş hem maddi hem manevi yıprandık
Bu haberin detaylı halini Web den okudum. Adamcağız da çok uğraşmış. Artık dayanamamış, kendime yeni bir hayat kurmak istiyorum diyor. Söylediği 2 şey çok dikkatimi çekti. 'kendimi evde sığıntı gibi hissediyordum' 'çocuğun gelişimi ile ilgili aktiviteler yapmak yerine temizlik yaptığında evi kirletmesin diye çocuğu odaya kilitliyordu' bu çocuk ne kadar sağlıklı olur ki? Bir kişi kendi dışında 2 kişinin daha hayatını mahvetmiş. Yazık.
Benim arkadasım aldı eğitim o uyguladı bana ama bende sorun, ben kök inancı bulamıyorum..Siz eğitim aldınız sanırım.Ben theta healing eğitimi almadım henüz ama almayı çok istiyorum.Şöyle söyleyeyim direksiyon sınavında iki kere kaldım arabaya bindiğim anda kaçasım geldi iki seferde de.Meğerse çocukluğumda kadın sürücü araba kullanırken kediyi ezdiği anda şahit olduğum için bilinçaltımda ''Kadınlar araba kullanamaz.'' benzeri bir kayıt oluşturmuşum.O inanç temizlenince aldım ehliyeti.
Anlamak istediğiniz gibi anlamışsınız. Ben ülkemi sizden çok seviyorum, iki gün önce kaç torba çöp topladım deniz kenarından. Ülkeyi sevmek farklı bir şey ben psikolojik boyutunun nedenlerini söylüyorum size gerçek bunlar. Polemik yaratmaya mı geldiniz destek olmaya mı? Ülke düşmanlığı ne demek? Yorumları farklı yerlere çekmeyin...Bende bu tarz soylemlerden nefret ediyorum. Hastalıklı aile yapısına sahip ülkeyiz ne demek. Dünyanın her yerinde her ırkından sıkıntılı kesimler var. Ama malum burası Türkiye dolaşan devlet düşmanı insanları kınıyorum. Ülkemizle bı ilgisi yok. Kötü insan kötülük doğurur. Kötülüğü yapan kimlikte TC vatandaşı yazdığı için mi yapıyor. Hayır kalbi kötü olduğu için yapıyor. Lütfen güzel vatanımız için kötü genelleme yapmayın
4 aşaması var bildiğim kadarıyla theta healing eğitimlerinin.Tahminim arkadaşınız Derin Kazma eğitimini henüz almadığı için yardımcı olamamıştır sizeBenim arkadasım aldı eğitim o uyguladı bana ama bende sorun, ben kök inancı bulamıyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?