- 23 Ocak 2016
- 33.168
- 49.450
- 598
Evet ilaç nedir ben bunu merak ettim açıkçası çünkü bu hastalık için düşük dozlar kullanılmıyorArkadaşlar ilaç mı fayda etmiyor acaba, ilaç ismi versem belki bilenleriniz vardır ilacı ama yasak mı bilemiyorum
Böyle bir durum olacak benim de ailem işgillenirdi kızımın dolabı dolu mu evi nasıl illa ki meraklanırlar 2 gün aramasam yahut ses tonumu iyi almasalar yüzümü görüp rahatlamak isterler 2 yıl uzun bir süre illaki anne baba merak ederBakın 2 yıl demiştiniz değilmi ailem eve gelemiyor diye,bu çok ciddi bir süredir.
Anneniz hiç mi şüphe duymuyor bundan ben neden çocuğumun evine gidemiyorum diye.
Ben anneniz olsam didik didik ederdim bu sorunu.
Her sefernde bahane bulmak ne kadar inandırıcı gelirki onlara.
Niloyacim konu sahibine sormustum.Evet ilaç nedir ben bunu merak ettim açıkçası çünkü bu hastalık için düşük dozlar kullanılmıyor
Sayfaları anca ilerliyorum canım evet selectra da hadi 6 haftada etki etmedi doktorun ilacı değiştirmesi gerekiyordu 7 aydan bahsediliyor ve terapi de alıyor örneğin anafranil kullandım ben doktor okb de yüksek dozda tedavi uygulanıyor diyerek 150 mg a kadar çıkmıştıNiloyacim konu sahibine sormustum.
50 lik selec..
Ben sok oldum hsmileyken bile vrrilen doz bu.
O yuzden adam 7 aydir degismemis brnce.
Istek de yoksa hele
Doktorum bana diyordu sende bu hastalık yok diye ben dayanamıyordum bir doktora daha çıkıyordum o da yok siz o hastalığa sahip değilsiniz diyordu kendi terapistime msj atıyordum ben dayanamadım bir doktora daha gittim diye o da sizin dediğiniz gibi dedi benimle tlfda güzelce konuşmuştu terapistim ondan sonra bir daha da gitmemiştim 2 gün önce üstelik terapide idim ama dayanamayıp yine başka doktora gitmiştimHeh bnm yazacagimi yazmisssin.tesekkur ettim.
O denilenler yapilinca olusan o kaygi, o panik , o stresle bas ederken uzman destegi olmali. En azindan ilac iciyor olup sakin dusunebilme yetisine kavusmus olabilmeli hasta.
Ters de tepebilir.
O zaman daha da cok kapanir hasta.yataklara bile duser.
Beyin bu ucu bucagi yok.
Seni ele gecirirse yandin
Siz sadece terapi mi gördünüz terapi fayda etmezse ilaca başlanıyor geneldeAynı sorunları on bes yasımdakı kızımla yasıyorum ne eve bırını alabılıyorum ne kımseye dokunuyor ne de o yokken evde kalabılıyorum uzun sure terapı gordu ama cok faydası olmadı. Teshıs de yapılmadı tam. Terapıst bıze otur rahat rahat ıstedıgını yap dedı bunu yapınca da garıbım odasına kapanıp saatlerce agladı esyasına dokundum dıye. Sadece bana degıl babasına da oyle. Sevdıgı bırkac arkadasına degıl sadece. Sıze teshıs ne konuldu acaba?
Ben de 10 sene önce bu hastalığa yakalanmış biri olarak ilaçları bile ezberledim o derece anksiyete ne panikatak ne depresyon okb hepsini öğretti bu meret terapistim bile şaşırıyor bazen öğrendiklerimi dinlediğindekorkusununda okb ile
Canim zaten bana yazan uyemizin yazdigi hastaliklara doktoru okb tanisi nasil konmus ben saskinim. Biri yemek sesleri (misophonia),biri ölüm kaza korkusu(anksiyete,panik atak)
okb ile ne ilgisi var anlamadim.
Diyorum ben bilmedigim konuda cok bilmis yorum yapmam. Bence kimse yapmamali.
Cok uzuldum.Benim kızım da dısarda normal otobuste baskasının yanına oturur benımle yemek yer vs ama evde böyle
Üzerine gitme metodu uygulanıyor asansör fobim var benim ciddi anlamda sorun teşkil ediyor her gittiğim yerde Allahtan evimde böyle bir sorunum yok terapistim ile üzerine giderek birlikte birer kat aşağı daha sonra 2 kat aşağı diyerekten üzerine giderek kaçmadan çalışma yapmıştık geçen gittiğim bir yerde tek başıma 6 kat asansörle çıktım eski bir ben ona binmez merdivenleri tek tek çıkardıYazmadan geçmek istemedim konumuza. Geçmis olsun. Bir sorum var eşinız küçükken çok antibiyotik kullandı mi bağırsak florasi bozulanlarda bu tip Davranışlar daha sık rastlanıyor diye biliyorum. Diğer diyeceğim bende bir dönem benzerdim eşinize ama onun kadar değildim. Fakat misafir davet edememe dışardan gelin herseye pis muamelesi vs. Her neyse terapi aldım. Bana iyi geldi. Seanslarda elimde bozuk paraları gezdirmem isteniyordu seans odasındaki lavabonun kenarlarına dokunduruyordu. O ellerimi kağıda sürüp o kağıdı da evi n ortasına koyduruo hergun gidip gelip dokunmam söylüyordu. Ve asıl önemli kısma geleyim eşime asla müsamaha göstermemesini benim yanımda tembihledi. Yapma mi dedi yapacaksin.oyle oturma pis mi dedi oturacaksın. Sen ona uyarsan o alır başını daha ileriye götürür bunu dedi. Çok kısa bir sürede atlattım. Sizede belki yol gösterir diye anlattim
Imkansiz yani 50 ile kalinmasi. baslangic dozu o. O da ilk 2 gun. Ben 200e cikmistim. Artiir hocam arttir diyordum yeter ki normalleseyim.Sayfaları anca ilerliyorum canım evet selectra da hadi 6 haftada etki etmedi doktorun ilacı değiştirmesi gerekiyordu 7 aydan bahsediliyor ve terapi de alıyor örneğin anafranil kullandım ben doktor okb de yüksek dozda tedavi uygulanıyor diyerek 150 mg a kadar çıkmıştı
Psikolog da seans sonrası eşini de içeri alıp bi 10 dk da eşiyle durumu konuşması gerekiyordu 2 3 dk ile sınırlı kalması da yanlış ilaç da değiştirmemiş ve 7 ay gibi bir süre acaba eşi ilacı içiyorum deyip içmedi mi dicem ama 50 mg böyle bir ileri okb için yeterli değilImkansiz yani 50 ile kalinmasi. baslangic dozu o. O da ilk 2 gun. Ben 200e cikmistim. Artiir hocam arttir diyordum yeter ki normalleseyim.
Konu sahibinin esi ya ilac icmek istemiyor bilerek 50de takildi.
Ya da doktor da sknti var.
Yoksa 7 ayda rahatlama olmaliydi bence
Onun evi ne demek siz misafirliğe mi gittiniz oraya bu çok saçma bir bakış açısıÇünkü bu evi ben bemimseyemiyorum onun evi onun kuralları anlatabildim mi
cok basarisiz bir terapistmis. size verdigi tavsiyede cok cahilce. lutfen tecrubesini arastirarak baska birinden yardim.alin.Aynı sorunları on bes yasımdakı kızımla yasıyorum ne eve bırını alabılıyorum ne kımseye dokunuyor ne de o yokken evde kalabılıyorum uzun sure terapı gordu ama cok faydası olmadı. Teshıs de yapılmadı tam. Terapıst bıze otur rahat rahat ıstedıgını yap dedı bunu yapınca da garıbım odasına kapanıp saatlerce agladı esyasına dokundum dıye. Sadece bana degıl babasına da oyle. Sevdıgı bırkac arkadasına degıl sadece. Sıze teshıs ne konuldu acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?