- 23 Haziran 2019
- 754
- 2.258
- 43
- 34
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Prof olması iyi olduğunu göstermez. Klinik olarak deneyimli olması önemli. Her psikiyatrist her hastalığın tedavisinde deneyimli olmayabilir. OKB tedavisinde deneyimli olmasına dikkat edin.Evet ben düşünüyorum doktor değiştirmesini ona da söylücem prof bir doktor bulmasını 2 3 ay da öyle denemek istiyorum eğer yine düzelme olmazsa bitecek bu iş
Ben de bu diziyi çok merak ediyordum fragmanları dönüyordu, bu konu ile ilgili olduğunu bilmiyordum. Bugün izledim, korkunç bir şey, fasulyeleri tek tek sabunla defalarca yıkadı sonra yere döküldü, hepsini attı. Ben temizlik konusunda eğer aşırıya kaçarsam şunu düşünüyorum yendiğimiz şeyler ne ortamlardan üretiliyor, toplanıyor, satılıyor mesela o fasulyeyi toplayan kişi elini yıkadı mı, hangi sepetlerde toplandı, sen almadan önce kaç kişi dokundu, yer pisse önceden toplanırken kullanılan kaplar daha pistir. Bunun sonu yok diyip salıyorum.Gülseren buğdaycıoğlunun kitabından uyarlnn madumlar apartmanı dizisi geldı aklıma çok zor ya yaşnmaz inşallah tedavil olur yoksa zır
Tabirinizin yanlış olduğunu düşünüyorum ruh hastası demek çok yanlış bir tabir psikolojik bir rahatsızlık ve adı da OKB ilerlemiş versiyonu lütfen ruh hastası diyerek insanları soyutlamayalım bu şekilde soyutladığımızda toplumumuzda asıl doktora gitmesi gereken insanların bu psikiyatriye karşı önyargıları yüzünden birçok hasta insan sağlıklı bireylere olumsuz davranışlar sergiliyor.Adam ruh hastası bence
Yaşınız gençken kaçın sakın çocuk mocuk yapmayın. Çocuğun kusmuğu var kakası var bu adam onu da istemiyordur zaten
Kullandığı ilacı nedir merak ettim yazar mısınız 7 ay ciddi bir süre biraz yol kadetmesi gerekiyordu üstelik psikoloğa da gidiyor ilerleme hızına faydası da çok OKB de yüksek dozlu ilaç kullanılıyor diye biliyorum ilaçların etki etmeye başlaması da 6 haftadan başlıyor hadi 6 ay diyelim biz bu süreye 7 ay olmuş sizin peki ailesi bekarken tedaviye teşvik etmemiş mi?Temizlemeden o eve giremez galiba. Ben de sizin gibi kendisine söylüyorum. Çabalaman lazım diye hatta Doktoruna dedim uzun süre oldu diye zamanla olacakmış
Onların hepsi okb'li degil zaten de şöyle ki bazi hastalar ataklarina yön verme gücüne sahip bazisi degil.Bir de okb’li tanıdığı olan varsa şunu çok merak ediyorum. Ben titiz bir insan olmadığım halde, temizlik programındaki evleri görünce midem bulanıyor ama o programdakiler iğrenmeden başkasının pis evini temizliyorlar, nasıl oluyor?
Iste bunu okusun herkes. Cunku yorumlarda bir ton hakaret görüyorum. Yarinimiz belli degilken ne yanlış. Belki 3 gun sonra burda ona hakaret edenler travmatik bir sekilde okb li olacak belli miDaha önce hiçbir tedavi almamış, çocukluğundan gelen bir hastalık değil. Bundan on yıl öncesinde başlamış birden olmuş arınma hissi gelerek. Hasta olduğunun farkında vijdan azabı çektiğini söyler hep ama bu yeterli olmuyor.
Hastalıkta sağlıkta deniyor değil mi? Benim de hastalık hastalığı takıntım var bir çeşit OKB ilaçla ve terapi ile kontrol altına aldık çok şükür eşim boşayabilirdi zor bir süreçti ama benim yanımda oldu terapiye benle birlikte geldi insan bunları unutmuyor ama boşanıp başkasıyla da evlenebilirdi ki hatta ben boşanmasını teklif bile ettim. Bugün bel fıtığım var dedim doktora gidip emar çektirip rahatladım bikaç gün sonra bacağımda tümör var galiba dedim yine doktora koş hem maddi hem manevi yıprandıkIste bunu okusun herkes. Cunku yorumlarda bir ton hakaret görüyorum. Yarinimiz belli degilken ne yanlış. Belki 3 gun sonra burda ona hakaret edenler travmatik bir sekilde okb li olacak belli mi
Peki siz bekarken hiç evini ziyarete gitmediniz mi o zaman sizi o şekilde mi içeri kabul ettiFarkettim ama çok küçük şeylerdi sorduğumda çoğu şeye normal cevap veriyordu. Evlenince anladım büyük boyutta olduğunu.
Aynen öyle konu başından beri bunu anlatmaya çalışıyorum bende.Hastalıkta sağlıkta deniyor değil mi? Benim de hastalık hastalığı takıntım var bir çeşit OKB ilaçla ve terapi ile kontrol altına aldık çok şükür eşim boşayabilirdi zor bir süreçti ama benim yanımda oldu terapiye benle birlikte geldi insan bunları unutmuyor ama boşanıp başkasıyla da evlenebilirdi ki hatta ben boşanmasını teklif bile ettim. Bugün bel fıtığım var dedim doktora gidip emar çektirip rahatladım bikaç gün sonra bacağımda tümör var galiba dedim yine doktora koş hem maddi hem manevi yıprandık
Teşekkür ederim evet gelecekte sağlığımızın garantisi yokAynen öyle konu başından beri bunu anlatmaya çalışıyorum bende.
Nedense öyle bir kitle var. Gozumun ustunde kaş var -bosan diyecek gibi. Saklamasi hic hic hos degil ama buna da hakaret etmezsin ya ne bileyim. Kanser hastasina hakaret ediyor musun misal ?hayir . Eee
Bence bir cok kisi kadın okb hastasiyim esim beni bu sebeple bosadi dese adama giydirecekti.
Neyse ne bir yandan da insan unutmayacak bu can ve saglik emanet
Gecmis olsun bu arada