• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kocamın iş yerindeki kız

En son böyle duydugum bir olay oldu, aynı şirkette çalışan ve samimi arkadaşlıkları olan kadın & erkek personel vardı, kadın da adam da evli ama ilişki kuruyorlar ,adamın karısı şüpheleniyor ama konduramıyor, sonra ortaya cıkıyor bir şekilde , karısı şirkete mail atıyor rezil etmek için, ama ne adama ne kadına birşey oluyor, bu iş arkadaşları eşlerinden boşanıp beraber olmaya baslıyorlar. 15-16 yıldır özel sektörde çalışıyorum, şirketlerde samimiyeti aşıp yasak ilişki yaşayan her seviyeden insan oldu. Maalesef eşiniz ve kız flört ediyor, eşiniz niyeti tamamen bozmuş, kız da gel-gel yapıyor , ilgi hoşuna gidiyor. Tahminimce eşiniz bu kızdan vazgeçse yine başka kızlara bakacaktır. Yine yakın arkadasım eşi doğum yaptıktan sonra bu şekilde genç kızlarla mesajlaşıyordu, eşinden sıkıldıgını ve yeni - heyecanlı bir hayat istediğini söylüyordu, en sonunda bosandılar. Diyeceğim o ki işyerlerine giderseniz onlara birşey olmaz , yine üzülen siz olursunuz. Açık açık eşinizle konusun bence, evlilikten ve hayatından sıkılmıs sanki.
Benim de gördüğüm iki örnek var ikisi de rezil oldular bulunduklari yerde barinamadilar. Birincisi stajdayken yaşadım iyi bir şirkette çalışıyorlardı. Patron farkedince kapı dışarı etti . İkinciside bir kurumda aynı şekilde müdür birini bir sınır bölgesine diğerini diğer sinir

Bu da birsey mi iş yerimde ikide evli olan ikişer çocuğu olan iki insan her öğlen birlikte çıkıp koşa koşa gelip yemek yiyorlar her öğlen fix sabahları buluşup birlikte geliyorlar akşam en son beraber çıkıyorlar veee bunların eşleri hala anlamıyor şaka gibi

Ya ben normalde böyle konularda rahatımdır yani hatta iş arkadaşlığı konularında saçmalamayın gereksiz kıskançlık yapmayın derim ama sizin durum çok abartı geldi bana.
Yani flört bu..
Eşinizin ilgisi var kıza karşı çok bariz.
Ne demek her sabah uyandırmak falan..
Yıllardır iş hayatındayım hiçbir arkadaşımı hadi uyan artık diye uyandırmadım uyandırılmadım da..
Evden almalar eve bırakmalar..
Belki arama geçmişini temizliyordur eşiniz emin misiniz artık aramadığına?

Ya ben normalde böyle konularda rahatımdır yani hatta iş arkadaşlığı konularında saçmalamayın gereksiz kıskançlık yapmayın derim ama sizin durum çok abartı geldi bana.
Yani flört bu..
Eşinizin ilgisi var kıza karşı çok bariz.
Ne demek her sabah uyandırmak falan..
Yıllardır iş hayatındayım hiçbir arkadaşımı hadi uyan artık diye uyandırmadım uyandırılmadım da..
Evden almalar eve bırakmalar..
Belki arama geçmişini temizliyordur eşiniz emin misiniz artık aramadığına?
Şimdilik eminim kızın olduğu yerde yani serviste beraber gelirken eşimi görüntülu aradım bilerek kız iyi akşamlar dedi konuşmadım bile kizla

Konu sahibi bosanmayacaksan kıza mesaj atmanın ne manası var ki hiç kendini küçük düşürme bence . Eşini bırakmadan başkasına sopa göstermenin manası yok . Evlilik birliği devam edecekse eşinin orası burası oynamayacak .
Haklısınız. Bu zamana kadar eşim yardımcı oluyor diye düşünmüştüm. Çok ciddi konuştum. Bundan sonra her şey senin istediğin gibi olsun tamam dedi. Yanına oturmana izin vermeyeceksin dedim tamam dedi

Yani koskoca adam cocugu evi eşi işi bırakıp 20 lerde kız mı eğitiyor. Altından bisey çıkar.
Siz bu samimiyete başta izin verirseniz ilerde size hesap sorma şansı bile tanımazlar.

flörtöz flörtöz mıç mıç kendi çocuklarıyla karısıyla ilgilensin herkes nasıl kalkıp gidiyorsa onda öyle gitsin her işi başarmış da bu görev mi kalmış üstüne vazife miymiş eşinizin

Kocamın iş yerinde sorumlu olduğu kız var 11 yaş küçük kendisinden. Aynı servisle gidip geliyorlar. Hep eşimin yanına oturuyor. Kız serviste başka birini tanımıyormuş aynı ortamda da çalışınca hep eşimin yanına oturuyor. Kocam sabahları evden çıkar çıkmaz onu aramaya başladı. Önce servise gelmediğinde arıyorum uyanamadiysa uyansın diye dedi. Sonra her sabah arıyorsun dedim. Uyandırmak için dedi.Bir de servis kızın evinin oraya geldiğinde kızı arıyor. Kız bebeğime hediye falan almış eşime de fotoğrafını at demiş. Eşim sabah uyanır uyanmaz kendisiyle bebeğimin selfie çektiği fotoğrafı kıza göndermiş ve hadi uyan artık yazmış kıza. Kız da saniyesinde uyandımmm yazmış. Ayrıca eşime bir gün öncesinden işe geç geleceğini bir belge almak için bir yere gideceğini söylemiş arayarak ve sabahında eşime gittiği yerin fotoğrafını çekmiş bekliyorummm yazmış. Eşim de onu gaza getirici başarabilirsin tarzında şeyler yazmış. Hafta sonları işe gitmek zorunda kalırsa şahsi arabamızla işe gidiyor benim aldığım arabayla. Neyse kıza da haber veriyor birkaç defa da almış iş çıkışı bırakmış kızı. Eşim arabayla geliyorum dediğinde temamm falan yazmış. Yukardaki mesajlarda yazdığı gibi mmm leri uzatarak. İş yerinde yaş mevzusu geçtiğinde ben sizin çocuğunuz yaşındayım demiş eşime. Ve ara bir gün çocuklarınızı benim yerime öpün eşinizi de benim yerime öpün gibi bir şey söylemiş. Açıkçası her yere çekilebilecek bir söz. Şimdi tüm bunların başı var bir de. Kız sınava hazırlanıyordu. Eşim de onun yapamadığı soruları çözüyordu iş yeri ortamında. Hatta bazen telefonuna mesaj olarak da atıyordu. Orada da çocukca immm şey falan tarzında konuşmaları var şımarık şımarık. Neyse sınavdan sonra da bu konuşmaları görünce eşime kızdım. Eşim işyerindeki kızlarla o kızın arasının iyi olmadığını kendisi gibi diğer erkek olanlarla da bu şekilde konuştuğunu söyledi. Ama şunu da ağzından kaçırdı. Sorumlusu olduğu için mi bilmiyorum onun gözünde farklı bir yeri olduğunu söyledi. Ben de daha çok kızdım gözünde farklı bir yere gelmek için ne yaptın diye. Bir süre tartıştık hatta bir gün beni dinlemek istemediği için ayrı yattı benimle. Ertesi gün işten gelince haklısın peki napim sen ne dersen onu yapıcam dedi. Ben de sana karşı bu kadar rahat olmasına sen izin vermişsin bundan sonra dikkat edeceksin dedim. Bu arada da gün içerisinde sürekli arasirlardi işle ilgili. Ne yapmalıyım bundan sonrasında kız eşime yakın davranmaya devam eder mi endişelenmekte haklı mıyım
Bu ne rahatlık ya🙄sabahları uyandırmalar falan çok geç uyanmışsınız siz olaya flört aşamasında gibiler en çokta çaba veren taraf eşin gibi evli olarak kendini geri çekmesi gerekirken koşmaya devam ediyor.Daha uyanık olun yoksa fena sonuçlarla karşılaşa bilirsiniz.

İş yerine gitmeler, kıza bir şey demeler şuan için gereksiz bence.
Kızın da çok umrunda olurdu sizin tavrınız, tepkiniz. Çok bir şey derseniz ağlayıp kendini mağdur bile göstermeye çalışabilir.
Sizin suanki meseleniz eşinizle.
O da konuyu açma falan diye size kızmayacak. Açık açık kızla yakınlık kurmuş. Tek kelime etmeye hakkı yok. Bir süre takip edeceksiniz, yapılacak başka bir şey yok.

Kocamın iş yerinde sorumlu olduğu kız var 11 yaş küçük kendisinden. Aynı servisle gidip geliyorlar. Hep eşimin yanına oturuyor. Kız serviste başka birini tanımıyormuş aynı ortamda da çalışınca hep eşimin yanına oturuyor. Kocam sabahları evden çıkar çıkmaz onu aramaya başladı. Önce servise gelmediğinde arıyorum uyanamadiysa uyansın diye dedi. Sonra her sabah arıyorsun dedim. Uyandırmak için dedi.Bir de servis kızın evinin oraya geldiğinde kızı arıyor. Kız bebeğime hediye falan almış eşime de fotoğrafını at demiş. Eşim sabah uyanır uyanmaz kendisiyle bebeğimin selfie çektiği fotoğrafı kıza göndermiş ve hadi uyan artık yazmış kıza. Kız da saniyesinde uyandımmm yazmış. Ayrıca eşime bir gün öncesinden işe geç geleceğini bir belge almak için bir yere gideceğini söylemiş arayarak ve sabahında eşime gittiği yerin fotoğrafını çekmiş bekliyorummm yazmış. Eşim de onu gaza getirici başarabilirsin tarzında şeyler yazmış. Hafta sonları işe gitmek zorunda kalırsa şahsi arabamızla işe gidiyor benim aldığım arabayla. Neyse kıza da haber veriyor birkaç defa da almış iş çıkışı bırakmış kızı. Eşim arabayla geliyorum dediğinde temamm falan yazmış. Yukardaki mesajlarda yazdığı gibi mmm leri uzatarak. İş yerinde yaş mevzusu geçtiğinde ben sizin çocuğunuz yaşındayım demiş eşime. Ve ara bir gün çocuklarınızı benim yerime öpün eşinizi de benim yerime öpün gibi bir şey söylemiş. Açıkçası her yere çekilebilecek bir söz. Şimdi tüm bunların başı var bir de. Kız sınava hazırlanıyordu. Eşim de onun yapamadığı soruları çözüyordu iş yeri ortamında. Hatta bazen telefonuna mesaj olarak da atıyordu. Orada da çocukca immm şey falan tarzında konuşmaları var şımarık şımarık. Neyse sınavdan sonra da bu konuşmaları görünce eşime kızdım. Eşim işyerindeki kızlarla o kızın arasının iyi olmadığını kendisi gibi diğer erkek olanlarla da bu şekilde konuştuğunu söyledi. Ama şunu da ağzından kaçırdı. Sorumlusu olduğu için mi bilmiyorum onun gözünde farklı bir yeri olduğunu söyledi. Ben de daha çok kızdım gözünde farklı bir yere gelmek için ne yaptın diye. Bir süre tartıştık hatta bir gün beni dinlemek istemediği için ayrı yattı benimle. Ertesi gün işten gelince haklısın peki napim sen ne dersen onu yapıcam dedi. Ben de sana karşı bu kadar rahat olmasına sen izin vermişsin bundan sonra dikkat edeceksin dedim. Bu arada da gün içerisinde sürekli arasirlardi işle ilgili. Ne yapmalıyım bundan sonrasında kız eşime yakın davranmaya devam eder mi endişelenmekte haklı mıyım
Eski sevgilimin iş yerinde 22 yaşında bi kız vardı. Sürekli arıyordu sevgilimi. Biz film filan izlerken yani alakasız saat ve günlerde pazar günü gibi. Benimki işle alakalı bişeydir heralde diyip gidip yan odada konuşuyordu. Baktım ondan çok bahsediyor. Cimcime falan filan. Sordum aranızda birşey mi oldu ne bu özel ilgi koskoca kıza gibi. Bana dediki aşkım saçmalama küçücük kız. Sevgilim 38 yaşında. Neyse hikayenin sonunda telefonunda ertesi gün hapı muhabbetlerini yakaladım. Başka söze gerek yok sanırım ..!

Eski sevgilimin iş yerinde 22 yaşında bi kız vardı. Sürekli arıyordu sevgilimi. Biz film filan izlerken yani alakasız saat ve günlerde pazar günü gibi. Benimki işle alakalı bişeydir heralde diyip gidip yan odada konuşuyordu. Baktım ondan çok bahsediyor. Cimcime falan filan. Sordum aranızda birşey mi oldu ne bu özel ilgi koskoca kıza gibi. Bana dediki aşkım saçmalama küçücük kız. Sevgilim 38 yaşında. Neyse hikayenin sonunda telefonunda ertesi gün hapı muhabbetlerini yakaladım. Başka söze gerek yok sanırım ..!

Kız kendi alarmını kursun uyansın bi zahmet. Senin kocanın bu kızla ilgilenmek hoşuna gidiyor arkadaşım. Aralarında bişey vardır yoktur bilemem. Ama senin kocanın bu kıza ilgisi arkadaşlık boyutunda değil. Kızın yazdığı mesajlardan anlam çıkarmaya çalışıyorsun yok -mmmm leri uzatmış, yok “eşinizi benim yerine öpün” demiş. Sen bırak kızı. Kocanın her sabah kızın asistanı gibi uyandırması, şoförü gibi davranması normal mi?

ay rezalet. Zaten kötü bir gün geçiriyorum. Bütün sinirimi bu adama -adam da değil- küfür ederek boşaltmak istiyorum şu an

Şimdilik eminim kızın olduğu yerde yani serviste beraber gelirken eşimi görüntülu aradım bilerek kız iyi akşamlar dedi konuşmadım bile kizla
Beni yanlış anlamayın ama bence kızda bir durum yok. Eşinize zaten sizin yaşınız büyük ve evlisiniz diye söylemiş. Yani kız eşinizi hiç o kategoride bile görmüyor, o nedenle kendine göre çok sıradan davranıyor. Ayrıca kızın yaşı da çok küçük. Büyük olasılıkla evlilik/ eşe karşı sorumluluk hakkında fikri yok. O nedenle eşinize sıradan bir erkek arkadaşıymış gibi davranıyor, onun için evli olmasının bir önemi yok. Bilmiyorum anlatabildim mi aklımdakini.

Mesela çocugunuza hediye alması çok şirin bir hareket. Burada direk size saygısını görüyorum ben. Eşinizin selfie atmasını burada mallık. Eşiniz resmen kendini itelemiş.

Bence kıza selam vermemezlik gibi tepkilerle kadınlığı aşağı düşürmeyin. Bu hikayede sorun erkek.

Back