Kocamın iş yerinde sorumlu olduğu kız var 11 yaş küçük kendisinden. Aynı servisle gidip geliyorlar. Hep eşimin yanına oturuyor. Kız serviste başka birini tanımıyormuş aynı ortamda da çalışınca hep eşimin yanına oturuyor. Kocam sabahları evden çıkar çıkmaz onu aramaya başladı. Önce servise gelmediğinde arıyorum uyanamadiysa uyansın diye dedi. Sonra her sabah arıyorsun dedim. Uyandırmak için dedi.Bir de servis kızın evinin oraya geldiğinde kızı arıyor. Kız bebeğime hediye falan almış eşime de fotoğrafını at demiş. Eşim sabah uyanır uyanmaz kendisiyle bebeğimin selfie çektiği fotoğrafı kıza göndermiş ve hadi uyan artık yazmış kıza. Kız da saniyesinde uyandımmm yazmış. Ayrıca eşime bir gün öncesinden işe geç geleceğini bir belge almak için bir yere gideceğini söylemiş arayarak ve sabahında eşime gittiği yerin fotoğrafını çekmiş bekliyorummm yazmış. Eşim de onu gaza getirici başarabilirsin tarzında şeyler yazmış. Hafta sonları işe gitmek zorunda kalırsa şahsi arabamızla işe gidiyor benim aldığım arabayla. Neyse kıza da haber veriyor birkaç defa da almış iş çıkışı bırakmış kızı. Eşim arabayla geliyorum dediğinde temamm falan yazmış. Yukardaki mesajlarda yazdığı gibi mmm leri uzatarak. İş yerinde yaş mevzusu geçtiğinde ben sizin çocuğunuz yaşındayım demiş eşime. Ve ara bir gün çocuklarınızı benim yerime öpün eşinizi de benim yerime öpün gibi bir şey söylemiş. Açıkçası her yere çekilebilecek bir söz. Şimdi tüm bunların başı var bir de. Kız sınava hazırlanıyordu. Eşim de onun yapamadığı soruları çözüyordu iş yeri ortamında. Hatta bazen telefonuna mesaj olarak da atıyordu. Orada da çocukca immm şey falan tarzında konuşmaları var şımarık şımarık. Neyse sınavdan sonra da bu konuşmaları görünce eşime kızdım. Eşim işyerindeki kızlarla o kızın arasının iyi olmadığını kendisi gibi diğer erkek olanlarla da bu şekilde konuştuğunu söyledi. Ama şunu da ağzından kaçırdı. Sorumlusu olduğu için mi bilmiyorum onun gözünde farklı bir yeri olduğunu söyledi. Ben de daha çok kızdım gözünde farklı bir yere gelmek için ne yaptın diye. Bir süre tartıştık hatta bir gün beni dinlemek istemediği için ayrı yattı benimle. Ertesi gün işten gelince haklısın peki napim sen ne dersen onu yapıcam dedi. Ben de sana karşı bu kadar rahat olmasına sen izin vermişsin bundan sonra dikkat edeceksin dedim. Bu arada da gün içerisinde sürekli arasirlardi işle ilgili. Ne yapmalıyım bundan sonrasında kız eşime yakın davranmaya devam eder mi endişelenmekte haklı mıyım