- 31 Ocak 2025
- 93
- 195
- 8
- Konu Sahibi kumralguzel
-
Ne he he ?Ay he he
Adam aldatmasın diye şirinlik yapsın yani. Çok mantıklı. Bozuk peyniri atmaya kıyamayıp börek yaparak değerlendirmek gibi. İşin ucunda zehirlenmek de var.
Pardon da ne tavsiye vermemi isterdiniz ???Çok saçma, iyi olan kazanacak mı ne? Aldatmasın diye çabalayın diyorsunuz resmen ve bu hiç doğru değil..
Demekki boş vakti kalıyor. Ota b.ka sardığına göre. Siz artırın iş olayınıEv işlerine yardımcı oluyor. Kıza da yardımcı oluyormuş güya abilik yapıyormuş
Gerçekten bende 19-20 yaşındayken 30-35 yaşındaki adamlar çok büyük pörsümüş gelirdi. Ayrıca evli olup nasıl böyle yaklaşabilirler ne ahlaksız gevşekler derdimAy he he
Ya bana da sapık gibi gelirdi, salak salak asılıyor derdim falan da hiç de pörsümüş gelmezdi. Erkek mi görmedim yani biliyorum hangisi kaç yaşında nasıl görünüyorGerçekten bende 19-20 yaşındayken 30-35 yaşındaki adamlar çok büyük pörsümüş gelirdi. Ayrıca evli olup nasıl böyle yaklaşabilirler ne ahlaksız gevşekler derdimkoskoca herif benle arkadaş olmaya çalışınca sapık gibi gelirdi korkardım
Bence de öyle ya ben beğenemiyorum direkt babamın arkadaşı gözüyle bakıyorum .Korkunç yaniiGerçekten bende 19-20 yaşındayken 30-35 yaşındaki adamlar çok büyük pörsümüş gelirdi. Ayrıca evli olup nasıl böyle yaklaşabilirler ne ahlaksız gevşekler derdimkoskoca herif benle arkadaş olmaya çalışınca sapık gibi gelirdi korkardım
Pörsümüş derken kart kocaman adam anlamındaYa bana da sapık gibi gelirdi, salak salak asılıyor derdim falan da hiç de pörsümüş gelmezdi. Erkek mi görmedim yani biliyorum hangisi kaç yaşında nasıl görünüyor
En son eşim serviste yanına oturmasına izin vermeyecekti. Ve mesafeli olacağını söylemişti. Ne düşünürse düşünsün umrumda değil tarzında bir şey dedi banaSonuç ne şu an ne yapmaya karar verdiniz ya da herhangi bi gelişme var mı? Bizi güncelleyinn
Ya bence ikisi tamamen farklı konularPörsümüş derken kart kocaman adam anlamındaBen korkardım bana salça olur vs diye eğlenip flört eden kızlarda çok var. Kız gayette farkında yani hoşunada gidiyor.
Büyük konuşmayın siz yine deBöyle bir şey olacak ve ben buraya yazacağım ne yapacağım diye? Ben varya ah ben ulan ben ne yaparım o koca kişisine buraya yazmiyim ama şeytan karşıma geçip yeni taktikler öğrenir o derece diyim! Bazbakssks
Aman nesini beğencen güzelim, 20 yaşında tazeciksin.Bence de öyle ya ben beğenemiyorum direkt babamın arkadaşı gözüyle bakıyorum .Korkunç yanii
O senin güzel bakışınAman nesini beğencen güzelim, 20 yaşında tazeciksin.
Ay bu konuyu çoğu kişiden duydum linki varsa ya da konu başlığını atabilir misinizzBişey diyim mi çok tehlikeli sularda yüzüyor eşin ve aralarında bence bi çekim var gece gündüz beraberler bide mesajlaşıyorlar.
Eşin ondan sorumlu ise yaptığı iş için sorumludur uyandırma servisi yapmasına gerek yok sevgili flört gibi takılıyorlar görmüyor musun.
Yıkardım ortalığı net benim eşimde fabrikada çalışıyor ne alaka bide benekle kendinin dorprğradını atmış kıza.
Bi konu vardı Burda komşunun kaç yaş küçük kız kardeşi soru çözdürmeye geliyordu adamdan hamile bile kaldı gele gide
Önce şu konuda bı anlasalim, kız şımarık filan değil sadece "genç ve güzel"....Aynı konumda rahat tavırlı genc bir erkek eleman olsa ve kocana işle ilgili sadece günde iki soru sorsa bütün gün küfrederdi "amk salağı , tipsiz lavuk, hiç bişey bilmiyor, sardılar bu beyinsizi paçama , yapıştı bütün gün peşimde geziyor blabla" diye...Yani uyanın konu sahibi , sizin adam bal gibi kapılmış, aşık olmuş, herşeyi göze almış , sabah sizin yanınızda uyanıp, öperek uyandiriyor artık sizden korkusu bile kalmamış...Kız şımarık rahat bir kız, çocukça davranan.Eşimin dediğine göre herkese öyleymiş ama eşimin kızın gizunde ayrı yeri varmış sorumlusu kızın iş yerinde her şeyi eşime soruyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?