- 19 Ekim 2022
- 1.824
- 4.884
- 63
- 29
- Konu Sahibi kumralguzel
-
Çok saçma, iyi olan kazanacak mı ne? Aldatmasın diye çabalayın diyorsunuz resmen ve bu hiç doğru değil..Bu o kadar tehlikeli bir konu ki. Eşinize baskı yaparak daha çok karşı tarafı çekici hale getirebilirsiniz ya da buna “eşeğin aklına karpuz kabuğu düşürmek” diyebiliriz.
Onun yerine eşinize güveniyormuş gibi hallerde olup bir yandan da ipini salmamak gerek. Mesela eşinizin sevdiği şeyleri yapın farkettirmeden. Ya da kendinizi ona karşı çekici hale getirin. Sonuç olarak karısı olan sizsiniz. 1-0 öndesiniz. Karşı tarafa da güçlü bir evlilik imajı çizmek gerekiyor. Demek istediğimi tam anlatabildim mi bilmiyorum dakonusunu sürekli açmak başka şekilde sonuçlanabilir.
Çok haklısınız, kız da çok gevşek ama ona bu ortamı sağlayan kesinlikle o adam. Adam y.. masa kız böyle davranamaz. Adam böyle oldukça bugün bu kız olur, yarın başka kız. Kız sadece adamın zaafından yararlanıp onu özel şöförü gibi kullanıyor.Konuya ortadan dalıyorum. Bu son mesajınızı gördüğüm için. Lütfen kıza gidip mesaj atmak çekip konuşmak gibi bir şey yapmayın. Kendinizi küçük düşürürsünüz diye düşünüyorum ben.
Burda sizin dizginlemeniz gereken kişi, eşiniz. Eşiniz arıyor soruyor alarm gibi kızı uyandırıyor foto atıyor bilmem ne.. bu yakınlığa izin vermese o kız o mesajlarda “m”leri bile uzatamaz.
Eşinize açık açık konuyu daha fazla irdeleyip de eşeğin aklına karpuz kabuğu düşürmeyin. Takipte kalın. İşyerine gidiyorsanız yine gidin ama kendinizi göstermek için gidin sadece. Kızla birebir konuşmak şuan için bence yapılacak en yanlış hareket.
Adam aldatmasın diye şirinlik yapsın yani. Çok mantıklı. Bozuk peyniri atmaya kıyamayıp börek yaparak değerlendirmek gibi. İşin ucunda zehirlenmek de var.Bu o kadar tehlikeli bir konu ki. Eşinize baskı yaparak daha çok karşı tarafı çekici hale getirebilirsiniz ya da buna “eşeğin aklına karpuz kabuğu düşürmek” diyebiliriz.
Onun yerine eşinize güveniyormuş gibi hallerde olup bir yandan da ipini salmamak gerek. Mesela eşinizin sevdiği şeyleri yapın farkettirmeden. Ya da kendinizi ona karşı çekici hale getirin. Sonuç olarak karısı olan sizsiniz. 1-0 öndesiniz. Karşı tarafa da güçlü bir evlilik imajı çizmek gerekiyor. Demek istediğimi tam anlatabildim mi bilmiyorum dakonusunu sürekli açmak başka şekilde sonuçlanabilir.
Sabahları arayıp çıkabilirsin haberini vermesi normal ama diğer yaptıkları çok yalaka bir durum.Kocamın iş yerinde sorumlu olduğu kız var 11 yaş küçük kendisinden. Aynı servisle gidip geliyorlar. Hep eşimin yanına oturuyor. Kız serviste başka birini tanımıyormuş aynı ortamda da çalışınca hep eşimin yanına oturuyor. Kocam sabahları evden çıkar çıkmaz onu aramaya başladı. Önce servise gelmediğinde arıyorum uyanamadiysa uyansın diye dedi. Sonra her sabah arıyorsun dedim. Uyandırmak için dedi.Bir de servis kızın evinin oraya geldiğinde kızı arıyor. Kız bebeğime hediye falan almış eşime de fotoğrafını at demiş. Eşim sabah uyanır uyanmaz kendisiyle bebeğimin selfie çektiği fotoğrafı kıza göndermiş ve hadi uyan artık yazmış kıza. Kız da saniyesinde uyandımmm yazmış. Ayrıca eşime bir gün öncesinden işe geç geleceğini bir belge almak için bir yere gideceğini söylemiş arayarak ve sabahında eşime gittiği yerin fotoğrafını çekmiş bekliyorummm yazmış. Eşim de onu gaza getirici başarabilirsin tarzında şeyler yazmış. Hafta sonları işe gitmek zorunda kalırsa şahsi arabamızla işe gidiyor benim aldığım arabayla. Neyse kıza da haber veriyor birkaç defa da almış iş çıkışı bırakmış kızı. Eşim arabayla geliyorum dediğinde temamm falan yazmış. Yukardaki mesajlarda yazdığı gibi mmm leri uzatarak. İş yerinde yaş mevzusu geçtiğinde ben sizin çocuğunuz yaşındayım demiş eşime. Ve ara bir gün çocuklarınızı benim yerime öpün eşinizi de benim yerime öpün gibi bir şey söylemiş. Açıkçası her yere çekilebilecek bir söz. Şimdi tüm bunların başı var bir de. Kız sınava hazırlanıyordu. Eşim de onun yapamadığı soruları çözüyordu iş yeri ortamında. Hatta bazen telefonuna mesaj olarak da atıyordu. Orada da çocukca immm şey falan tarzında konuşmaları var şımarık şımarık. Neyse sınavdan sonra da bu konuşmaları görünce eşime kızdım. Eşim işyerindeki kızlarla o kızın arasının iyi olmadığını kendisi gibi diğer erkek olanlarla da bu şekilde konuştuğunu söyledi. Ama şunu da ağzından kaçırdı. Sorumlusu olduğu için mi bilmiyorum onun gözünde farklı bir yeri olduğunu söyledi. Ben de daha çok kızdım gözünde farklı bir yere gelmek için ne yaptın diye. Bir süre tartıştık hatta bir gün beni dinlemek istemediği için ayrı yattı benimle. Ertesi gün işten gelince haklısın peki napim sen ne dersen onu yapıcam dedi. Ben de sana karşı bu kadar rahat olmasına sen izin vermişsin bundan sonra dikkat edeceksin dedim. Bu arada da gün içerisinde sürekli arasirlardi işle ilgili. Ne yapmalıyım bundan sonrasında kız eşime yakın davranmaya devam eder mi endişelenmekte haklı mıyım
Kocamın iş yerinde sorumlu olduğu kız var 11 yaş küçük kendisinden. Aynı servisle gidip geliyorlar. Hep eşimin yanına oturuyor. Kız serviste başka birini tanımıyormuş aynı ortamda da çalışınca hep eşimin yanına oturuyor. Kocam sabahları evden çıkar çıkmaz onu aramaya başladı. Önce servise gelmediğinde arıyorum uyanamadiysa uyansın diye dedi. Sonra her sabah arıyorsun dedim. Uyandırmak için dedi.Bir de servis kızın evinin oraya geldiğinde kızı arıyor. Kız bebeğime hediye falan almış eşime de fotoğrafını at demiş. Eşim sabah uyanır uyanmaz kendisiyle bebeğimin selfie çektiği fotoğrafı kıza göndermiş ve hadi uyan artık yazmış kıza. Kız da saniyesinde uyandımmm yazmış. Ayrıca eşime bir gün öncesinden işe geç geleceğini bir belge almak için bir yere gideceğini söylemiş arayarak ve sabahında eşime gittiği yerin fotoğrafını çekmiş bekliyorummm yazmış. Eşim de onu gaza getirici başarabilirsin tarzında şeyler yazmış. Hafta sonları işe gitmek zorunda kalırsa şahsi arabamızla işe gidiyor benim aldığım arabayla. Neyse kıza da haber veriyor birkaç defa da almış iş çıkışı bırakmış kızı. Eşim arabayla geliyorum dediğinde temamm falan yazmış. Yukardaki mesajlarda yazdığı gibi mmm leri uzatarak. İş yerinde yaş mevzusu geçtiğinde ben sizin çocuğunuz yaşındayım demiş eşime. Ve ara bir gün çocuklarınızı benim yerime öpün eşinizi de benim yerime öpün gibi bir şey söylemiş. Açıkçası her yere çekilebilecek bir söz. Şimdi tüm bunların başı var bir de. Kız sınava hazırlanıyordu. Eşim de onun yapamadığı soruları çözüyordu iş yeri ortamında. Hatta bazen telefonuna mesaj olarak da atıyordu. Orada da çocukca immm şey falan tarzında konuşmaları var şımarık şımarık. Neyse sınavdan sonra da bu konuşmaları görünce eşime kızdım. Eşim işyerindeki kızlarla o kızın arasının iyi olmadığını kendisi gibi diğer erkek olanlarla da bu şekilde konuştuğunu söyledi. Ama şunu da ağzından kaçırdı. Sorumlusu olduğu için mi bilmiyorum onun gözünde farklı bir yeri olduğunu söyledi. Ben de daha çok kızdım gözünde farklı bir yere gelmek için ne yaptın diye. Bir süre tartıştık hatta bir gün beni dinlemek istemediği için ayrı yattı benimle. Ertesi gün işten gelince haklısın peki napim sen ne dersen onu yapıcam dedi. Ben de sana karşı bu kadar rahat olmasına sen izin vermişsin bundan sonra dikkat edeceksin dedim. Bu arada da gün içerisinde sürekli arasirlardi işle ilgili. Ne yapmalıyım bundan sonrasında kız eşime yakın davranmaya devam eder mi endişelenmekte haklı mıyım
Eşiniz sınırlarını çizsin. Her gün uyan diye aramak endir ya, niye nazlıyor kızı. Uyanmak kızın kendi sorumluluğu.Kocamın iş yerinde sorumlu olduğu kız var 11 yaş küçük kendisinden. Aynı servisle gidip geliyorlar. Hep eşimin yanına oturuyor. Kız serviste başka birini tanımıyormuş aynı ortamda da çalışınca hep eşimin yanına oturuyor. Kocam sabahları evden çıkar çıkmaz onu aramaya başladı. Önce servise gelmediğinde arıyorum uyanamadiysa uyansın diye dedi. Sonra her sabah arıyorsun dedim. Uyandırmak için dedi.Bir de servis kızın evinin oraya geldiğinde kızı arıyor. Kız bebeğime hediye falan almış eşime de fotoğrafını at demiş. Eşim sabah uyanır uyanmaz kendisiyle bebeğimin selfie çektiği fotoğrafı kıza göndermiş ve hadi uyan artık yazmış kıza. Kız da saniyesinde uyandımmm yazmış. Ayrıca eşime bir gün öncesinden işe geç geleceğini bir belge almak için bir yere gideceğini söylemiş arayarak ve sabahında eşime gittiği yerin fotoğrafını çekmiş bekliyorummm yazmış. Eşim de onu gaza getirici başarabilirsin tarzında şeyler yazmış. Hafta sonları işe gitmek zorunda kalırsa şahsi arabamızla işe gidiyor benim aldığım arabayla. Neyse kıza da haber veriyor birkaç defa da almış iş çıkışı bırakmış kızı. Eşim arabayla geliyorum dediğinde temamm falan yazmış. Yukardaki mesajlarda yazdığı gibi mmm leri uzatarak. İş yerinde yaş mevzusu geçtiğinde ben sizin çocuğunuz yaşındayım demiş eşime. Ve ara bir gün çocuklarınızı benim yerime öpün eşinizi de benim yerime öpün gibi bir şey söylemiş. Açıkçası her yere çekilebilecek bir söz. Şimdi tüm bunların başı var bir de. Kız sınava hazırlanıyordu. Eşim de onun yapamadığı soruları çözüyordu iş yeri ortamında. Hatta bazen telefonuna mesaj olarak da atıyordu. Orada da çocukca immm şey falan tarzında konuşmaları var şımarık şımarık. Neyse sınavdan sonra da bu konuşmaları görünce eşime kızdım. Eşim işyerindeki kızlarla o kızın arasının iyi olmadığını kendisi gibi diğer erkek olanlarla da bu şekilde konuştuğunu söyledi. Ama şunu da ağzından kaçırdı. Sorumlusu olduğu için mi bilmiyorum onun gözünde farklı bir yeri olduğunu söyledi. Ben de daha çok kızdım gözünde farklı bir yere gelmek için ne yaptın diye. Bir süre tartıştık hatta bir gün beni dinlemek istemediği için ayrı yattı benimle. Ertesi gün işten gelince haklısın peki napim sen ne dersen onu yapıcam dedi. Ben de sana karşı bu kadar rahat olmasına sen izin vermişsin bundan sonra dikkat edeceksin dedim. Bu arada da gün içerisinde sürekli arasirlardi işle ilgili. Ne yapmalıyım bundan sonrasında kız eşime yakın davranmaya devam eder mi endişelenmekte haklı mıyım
33 yaşında adam mı pörsümüşKızın eşinizi beğendiğini ilgisinin olduğunu düşünmüyorum.Yoksa çoktan bir şeyler yaşanırdı aralarında ki bence olmamış ama kız biraz ilgisini belli etse olur.
Eşinizi bariz kullanıyor işlerini yaptırdığı birisi.Kız pörsümüş kocanızı ne yapsın Allah aşkına dalga geçer gibi davranmış zaten.
Ben 20 yaşındayım kendimden 11 yaş büyük birisi bana göre pörsümüş.Sizlere çıtır gelebilir33 yaşında adam mı pörsümüş
Ay he heBen 20 yaşındayım kendimden 11 yaş büyük birisi bana göre pörsümüş.Sizlere çıtır gelebilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?