Kocamın iş yerindeki kız

Çok saçma, iyi olan kazanacak mı ne? Aldatmasın diye çabalayın diyorsunuz resmen ve bu hiç doğru değil..

Çok haklısınız, kız da çok gevşek ama ona bu ortamı sağlayan kesinlikle o adam. Adam y.. masa kız böyle davranamaz. Adam böyle oldukça bugün bu kız olur, yarın başka kız. Kız sadece adamın zaafından yararlanıp onu özel şöförü gibi kullanıyor.

Yorumlara katılıyorum. Eşiniz ve kız bir ilişki başlangıcı gibi flört ediyorlar. Bazı yorumlarda da kızın bir suçu yok denilmiş. Ne demek yok. Hiç düşünmüyor mu evli bir adam niye her sabah bana mesaj atıyor,neden sürekli iletişimdeyiz,beraber takılıyoruz diye. İkisi de bilerek ve isteyerek bu durumu sürdürüyorlar gibi gözüküyor. Yaşların hiçbir önemi yok.
İkisi arasında bir ilişki başladı başlayacak. Bu saatten sonra durdurabilir misiniz bilemem. Ben olsam eşime net ve sert bir tavır çizip hemen kendine çekidüzen vermezse aynı şekilde bir arkadaş bulup onların olduğu gibi bir ilişki içinde olacağımı söylerdim.
Evli insanlar hareketlerine çok çok dikkat etmek zorunda. Karşı taraftan en ufak bir sinyal aldığında hemen kendisini kapatmalı. Yoksa günümüzde çok kolay böyle kapılıp gitmek.

Asla Müsade etme asla ! Herkes haddini bilecek bu ne iş arkadaşlığı altına sığınılmış cıvıklık baştan gerekeni yapmazsanız bu adam gider ben size söyleyim eşiniz yüz vermeyecek gereken mesafeyi koyacak kesin ve net olun sizi kaybetmek istemiyorsa eşiniz ona göre davransın.

Kıza çocuk yazanlar olmuş 22 yaşında kazık kadar insan. Bu insanlar oy kullaniyor, atanıyor, hatta sasiracaksiniz bazen yönetici bile oluyorlar nesi çocuk???
Eşinize gelince kızın hamiligini üstlenmiş. Ona yaptığı abilik değil birçok arkadaşın yazdığı gibi sevgili tadında Flörtlesmedir. Hadi eşiniz gevşek bir adam beş para etmeyen. Karısına gelince kapı çarpar ama kıza karşı nerede ne yapıyor üşüyor mu üstü açık kaldı mı acabaya kadar dusunceli. Kız da onun gibi işte. Ben evli olsam, bırak evliliği, sevgili olsam kızın biri böyle yazsa kızar mıydım da demiyor demek.
Kızla muhatap olmanızı tavsiye etmem ama eşinizle baya bir içli disli olmanız bu gereksiz flört samimiyetini acilen kesmesini söylemeniz gerekiyor. Hem karşı taraf da hayatında biri olan kişilere karşı belli bir seviyede kalmayı öğrenmiş olur ki öğrenmenin yaşı yoktur.

Eşinizden büyük sorun var hiç normal değil bu yaptığı. Beni uyandır vs bizim zamanımızda flört etme şekliydi ya en iyi arkadaşından istersin bunu ya da flört ettiğin insandan. Öyle abisi gibi gördüğü kişinin bunu yapması hiç mantıklı değil. Hele bu insana bebeğinizle selfie çekip atması iyice sinir bozucu. Benim de bebeğim var eşimde bunu görsem o telefonu kafasında kırardım herhalde. Eşiniz heyecan ariyor gibi geldi bana, kız da buna izin veriyor işine geliyor bir yerde de hoşuna gidiyordur. Bana kalırsa bu flört ve asla buna izin vermeyin.

Adam aldatmasın diye şirinlik yapsın yani. Çok mantıklı. Bozuk peyniri atmaya kıyamayıp börek yaparak değerlendirmek gibi. İşin ucunda zehirlenmek de var.

Eşiniz flörtleşiyor. Mesajları yakalayıp aldatma olarak görmeyin diye de size her şeyi anlatıyor, ne kurnaz.
Sizi her sabah günaydın sevgilim diye öperek uyandırıyor mu? Ya da işe giderken sarılıp öpüyor mu? Gün içinde özledim diye arıyor mu? Akşam koşa koşa eve geliyor mu? Size sevgi ve ilgi gösteriyor mu? Yoksa tüm bu heyecanı kıza mı yöneltmiş durumda? Buna siz karar verin.

Ne münasebet arayıp uyandırmak ? Hiç hoş değil . Hayırdır diye sorardım.

Sabahları arayıp çıkabilirsin haberini vermesi normal ama diğer yaptıkları çok yalaka bir durum.

Herşeyin bi sınırı olmalı. Eşinizin baştan sınırı koymaması çok çirkin bi davranış.

Burada yanlış bir şey hissediyorsanız eşiniz hissettirmiş bence. Sizin rahat etmenizi sağlamakla yükümlü olmalıydı. Rahatsız olduğunuz bir şey varsa buna dikkat etmeliydi ama dikkat etmemiş. Bence kendisiyle oturup sakince düzgünce konuşmanız lazım

Kızın evli bir adamla flört eder gibi konuşması suç ama asıl suç eşinizde.Bulmuş fıstık gibi kızı yapışmış kene gibi kıza da eğlenceli gelmiş ama tamamen cehalet.Çocuğun yaşındayım demesi de mesafesini belli etmeye çalışmış ama becerememiş.

Eşiniz bu kıza yapışmasa kız asla böyle yazmaz hepsi karşılıklı olmuş biz de eşi , sevgilisi olan insanlarla çalıştık.Sevgilisi olduğu halde başka kadınlarla penis muhabbeti yapanı bile duydum.O kadınlar diğer erkeklere karşı öyle değildi.
Kim samimi davranırsa onlarla konuşurlar.Eşinizi bir güzel paralamanız lazımdı.

22 yaşın neresi küçük ben onu anlamadım
22 yaşında üniversiteden mezun olup ücretli öğretmenliğe başlamıştım
Öğretmendim yani insanlar bana çocuklarını emanet ediyordu
Buradaki kız ise kesinlikle sorumluluk sahibi olmayan laylaylom hayatı yaşayan bir kız.Sabah uyanamamak ne demek.
Tabi en büyük suç eşinizde o ayrı.Bir erkek isterse öyle bir set çeker ki karşısındaki kadına değil böyle konuşmak utanır bile insan

Eşiniz sınırlarını çizsin. Her gün uyan diye aramak endir ya, niye nazlıyor kızı. Uyanmak kızın kendi sorumluluğu.

Kızın eşinizi beğendiğini ilgisinin olduğunu düşünmüyorum.Yoksa çoktan bir şeyler yaşanırdı aralarında ki bence olmamış ama kız biraz ilgisini belli etse olur.

Eşinizi bariz kullanıyor işlerini yaptırdığı birisi.Kız pörsümüş kocanızı ne yapsın Allah aşkına dalga geçer gibi davranmış zaten.

33 yaşında adam mı pörsümüş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…