Kocamın iş yerindeki kız

Kocam işyerindeki kıza benim bebeğimle kendini çekip atamaz mesela ağzına sıçarım cidden boşarım . İlla atacaksa üçümüzü çeksin atsın. Muhtemelen ilişkileri var ;evliliiiğim kötü ayrı yatıyoruz çocuk için birlikteyiz filan diyor kıza:) kızın size selam söyleme öp deme olayları yok tabiki eşiniz uyduruyor :) cidden saf mısınız ? Bebeğinizin cici annesi de sanıyor olabilir kendini hediye filan almş net ilişkileri var

Kız bize ne soruyosun yolsana kocanı.Bariz flörtleşiyolar.Genç ya herifin hoşuna gitmiş belli ki.Kızda kücük zaten ilgi manyağı yaşları.Bi kere onu eşin niye uyandırıyo anası mı babası mı ? Önlemini almazsan bu iş ilerler.Kesin çizgilerle tavrını koy.Eşim rahatsız oldu deyip samimiyetide görüşmeyide kessin.Çok ilgilenecek birini arıyosa karısıyla ilgilensin bi zahmet.

İş yerindeki sorunlunun çalışanını uyandırmak, servise geç kalmasın diye aramak gibi bir görevi mi var?
Eşimin asla böyle bir samimiyet kurmasına izin vermem. Çocuk değil bu, genç bir kadın. Kendi sorumluluklarını bilecek, sabah uyanması, servise zamanında binmesi kendi sorumluluğu.
Eşiniz ne diye kızı evden alıp, eve bırakıyor? Niye sabah bebeğiyle fotoğraf atıyor hadi uyan diye...
Açıkçası hiç normal gelmedi

Bu kadar net konuşmayın fakat suç eşimde daha çok anladım onu. Teşekkür ederim yorumunu için

Benim eşimin oda arkadaşı da bir kadın ve asla böyle bir samimiyeti yok. Ne telefonla görüşmeleri, ne de mesajlaşmaları var.
İkisi de mühendis ve aynı projeye bakıyorlar ona rağmen iş dışında asla arama yok.
Bu yazdıklarınız olsa boşanırım net!

Ben çok çirkef bi kadın mıyım diye düşünmeye başladım. Çok sabırlısınız. O adamı kendine getirin. Kıza mesafe koyması gereken o. Sabah arayıp uyandırmaya çalıyormuşmuş. Elalemin kızını uyandırmak ona mı düştü? Edebini kaybetmiş kocanız.

Sizi gönderip eve geçecekse hey allahım. Eşinize evde az iş verin temizlik yemek çocuk bakımı. Valla çocuğum olduğundan beri bana banyo lüks , birini arayıp uyandıracam hergün düşünemiyorum. Adamın boşluktan canı sıkılmış flört ediyor. Evdeki eşiyle ilgileneceği yerde.

Hic normal degil. Her sabah uyandirmak ne demek yaaaaa, kiza sabah uyanir uyanmaz bebekle fotograf atmak nedir.

Benim isyerimde evli bir erkek calisan diger evli bir kadin calisani birkac kez sabah evinden almis, aksamda birakmis. Sanirim bu gelis gidislerde yakinlikta olmus. Kadinin kocasi telefon konumundan farketmis sabah ise gelirken yol ustu biryere cekip arabanin icinde sohbet ediyorlarmis. Kadinin kocasi evde once karisini dovmus sonra sirkete gelip adami yumrukladi. Kadin isten ayrilmak zorunda kaldi, digeri de sirkette hala ama rezil oldu herkese.

Bukadar samimiyet sonunda fena patlar. Dikkatli olun.

Eşin o bıcırıkla(!) flörtleşiyor. Sabah uyandırmak ne demek? Kitaptaki ilk flört numarası.
Adam seni manipule edebileceğinden çok emin olduğu için de sana anlatıyor bir de yaptıklarını.

Bu yüzden boşanır mısın bilmem, ama kolay affetme. Bedelini ödesin yaptığının. Artık çocuğunu alır evden gider misin bir süre, yatağını mı ayırırsın bilmem. Dışarıda heyecan ararken ne kaybedeceğini anlasın.

Kendince bir yol bul, eşine bu yaptığını ödet. Yoksa bu adam akıllanmaz. Bir de bu adama bağır çağır sökmez, o senden çok bağırır. Pasif agresif bir yol bul bence.
Sakın gidip o kızla konuşup da kendini düşürme. Sen eşine haddini bildir yeter.

Son düzenleme:
Bu kadar net konuşmayın fakat suç eşimde daha çok anladım onu. Teşekkür ederim yorumunu için
Birisi daha yazmış ama kız tam bir pick me girl. Ben eşinize herhangi bir ilgisi olduğunu dahi sanmıyorum ama iş ilerlerse kendini geri çekmez. Çünkü onun amacı ilgi görmek. Sırf ilgiyi kaybetmemek için gittiği yere kadar devam ettirir sınırı yok yani herhangi bir ahlak anlayışı da yok hani bu adam evli, yazmayayım gibisinden. Böyleleri sevgilisi olan erkeklere de çok tebelleş olur kanka muhabbeti yaparlar. Ayrıca kız 22 yaşındaysa eşiniz 33 yaşında demektir hani erkeklerin gayet aktif olduğu genç bir yaş. Bence imkanınız varsa kesinlikle iş yerine bir uğrayın ama o kızla muhabbet kurmayın yanınıza yaklaşacaktır beğenmez ifadeyle falan bakın gururu kırılsın biraz. Belli ki malum yerleri kalkmış. Sonra akışına bırakırsınız eşinizin telefonunu sürekli takip etmenizin de bir anlamı yok belki kayıtları siliyor olabilir yani güvenmeyin hiçbir şekilde bundan sonra. Gözlemleyin bakalım ne yapacak.

Ev işlerine yardımcı oluyor. Kıza da yardımcı oluyormuş güya abilik yapıyormuş

Ev işlerine yardımcı oluyor. Kıza da yardımcı oluyormuş güya abilik yapıyormuş
Ona mı kalmış abilik yapmak ya. Egitim konusunda yapman gereken kadarını is yerinde yaparsın biter gider. Özel hayata taşımak nedir. Bi çalışan Bi eğitim veren kendisi sanki. Herkes boyle mi yapiyor egitimi bu normal mi? Bu ne rahatlık ben okurken sinirlendim Allah gostermesin benim kocam yapsa önce mahvederim onu sonra da kapıya koyarım defolsun gitsin. Bulunmaz hint kumaşı mı zannettin kendini derim böyle ucuz Bi tip iki miyavladı diye. Bi kendine gelsin ya çocuklu çocuklu adam yani çocuğuna bakarken utanır insan

Yok bence bunlar hiç normal deyil.Eşinize rahatsız olduğunuzu sert bir dille dile getirin.Ben olsam eşimi parçalamiştim o ayrı tabiki.Calisan erkek olsaydı eşiniz gene böylemi ilgilenecekti onu bir düşünün.
Kızda ayrı bir havaymış bizde gençken çalıştıkta elin adamı beni niye uyandırsın ya kazık kadar çalışmayı biliyosa kalkmayı da bölecek.Ayriyeten eşinizin arayıp uyandırması ne alaka dadısı gibi.Geç kalırsa servis şoförü arar 1 2 dk bekler çeker gider.

Çok saçma bir durum gerçekten. Keşke en başta uyarsaydınız eşinizi. Yani koskoca kız saat kurmasını bilmiyor mu? Elin adamı sabahları uyandırmasa kendi kalkamıyor mu işe gitmek için? Eşiniz ne yapayım? demiş. Valla aramasın sabah kızı, kız da işe geç kalsın aklı başına gelsin o zaman, ya da tıpış tıpış işe gelip "niye aramadın?" derse de eşiniz "artık büyüdün, terfi ettin, saat kur" desin tövbe yarabbi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…