• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kocamın iş yerindeki kız

Pardon da ne tavsiye vermemi isterdiniz ???
Boşan mı diyim ne diyim. Üzerine gittikçe aklına sokuyor. Hangi erkek olursa olsun,birinin ilgisini hissettiğinde mutlaka egosu tatmin olur. Daha çok aklı kayar. Burada neler okuduk. Yapmayın Allah aşkına. Eşinden daha çok görüyor kızı gün içinde. Yaşı küçük diye bence çok da hafife almayın.
Yani sağımda çıtır genç kız, solumda eşim, bakalım hangisi gönlümü daha çok hoş tutsun mu olsun? Kimse hemen boşan demiyor ama bu saçma davranışlara devam ederse elbette boşanılır.

Kadınlar da ilgi hissettiğinde egosu tatmin olabilir. Siz tüm güzellikleri erkeğe hak gördünüz, mücadeleyi uğraşmayı da kadına reva gördünüz. Aman erkeğin tırnağı kırılmasın kadının canı çıksın evim yuvam diye. Ne münasebet elin kızıyla yarışsın ki, kocalık yapmayacak sadakat göstermeyecek adamları çöp gibi kapının önüne bırakmak lazım.

Kocamın iş yerinde sorumlu olduğu kız var 11 yaş küçük kendisinden. Aynı servisle gidip geliyorlar. Hep eşimin yanına oturuyor. Kız serviste başka birini tanımıyormuş aynı ortamda da çalışınca hep eşimin yanına oturuyor. Kocam sabahları evden çıkar çıkmaz onu aramaya başladı. Önce servise gelmediğinde arıyorum uyanamadiysa uyansın diye dedi. Sonra her sabah arıyorsun dedim. Uyandırmak için dedi.Bir de servis kızın evinin oraya geldiğinde kızı arıyor. Kız bebeğime hediye falan almış eşime de fotoğrafını at demiş. Eşim sabah uyanır uyanmaz kendisiyle bebeğimin selfie çektiği fotoğrafı kıza göndermiş ve hadi uyan artık yazmış kıza. Kız da saniyesinde uyandımmm yazmış. Ayrıca eşime bir gün öncesinden işe geç geleceğini bir belge almak için bir yere gideceğini söylemiş arayarak ve sabahında eşime gittiği yerin fotoğrafını çekmiş bekliyorummm yazmış. Eşim de onu gaza getirici başarabilirsin tarzında şeyler yazmış. Hafta sonları işe gitmek zorunda kalırsa şahsi arabamızla işe gidiyor benim aldığım arabayla. Neyse kıza da haber veriyor birkaç defa da almış iş çıkışı bırakmış kızı. Eşim arabayla geliyorum dediğinde temamm falan yazmış. Yukardaki mesajlarda yazdığı gibi mmm leri uzatarak. İş yerinde yaş mevzusu geçtiğinde ben sizin çocuğunuz yaşındayım demiş eşime. Ve ara bir gün çocuklarınızı benim yerime öpün eşinizi de benim yerime öpün gibi bir şey söylemiş. Açıkçası her yere çekilebilecek bir söz. Şimdi tüm bunların başı var bir de. Kız sınava hazırlanıyordu. Eşim de onun yapamadığı soruları çözüyordu iş yeri ortamında. Hatta bazen telefonuna mesaj olarak da atıyordu. Orada da çocukca immm şey falan tarzında konuşmaları var şımarık şımarık. Neyse sınavdan sonra da bu konuşmaları görünce eşime kızdım. Eşim işyerindeki kızlarla o kızın arasının iyi olmadığını kendisi gibi diğer erkek olanlarla da bu şekilde konuştuğunu söyledi. Ama şunu da ağzından kaçırdı. Sorumlusu olduğu için mi bilmiyorum onun gözünde farklı bir yeri olduğunu söyledi. Ben de daha çok kızdım gözünde farklı bir yere gelmek için ne yaptın diye. Bir süre tartıştık hatta bir gün beni dinlemek istemediği için ayrı yattı benimle. Ertesi gün işten gelince haklısın peki napim sen ne dersen onu yapıcam dedi. Ben de sana karşı bu kadar rahat olmasına sen izin vermişsin bundan sonra dikkat edeceksin dedim. Bu arada da gün içerisinde sürekli arasirlardi işle ilgili. Ne yapmalıyım bundan sonrasında kız eşime yakın davranmaya devam eder mi endişelenmekte haklı mıyım
Valla kocaniza iyi bir ayar çekseniz iyi olacak yoksa hiç iyi yerlere gitmeyecek bu mesela arada 11 yaş olması da inanın bazilari için hiç sorun teşkil etmez

Fikriniz neyse zikriniz o sanırım. İkinci paragrafınız benim anlatmak istediğimden çok uzak.

Hanımefendi çöp gibi kapıya koymak istemediği için bizden fikir istedi.
Yani sağımda çıtır genç kız, solumda eşim, bakalım hangisi gönlümü daha çok hoş tutsun mu olsun? Kimse hemen boşan demiyor ama bu saçma davranışlara devam ederse elbette boşanılır.

Kadınlar da ilgi hissettiğinde egosu tatmin olabilir. Siz tüm güzellikleri erkeğe hak gördünüz, mücadeleyi uğraşmayı da kadına reva gördünüz. Aman erkeğin tırnağı kırılmasın kadının canı çıksın evim yuvam diye. Ne münasebet elin kızıyla yarışsın ki, kocalık yapmayacak sadakat göstermeyecek adamları çöp gibi kapının önüne bırakmak lazım.

Kocamın iş yerinde sorumlu olduğu kız var 11 yaş küçük kendisinden. Aynı servisle gidip geliyorlar. Hep eşimin yanına oturuyor. Kız serviste başka birini tanımıyormuş aynı ortamda da çalışınca hep eşimin yanına oturuyor. Kocam sabahları evden çıkar çıkmaz onu aramaya başladı. Önce servise gelmediğinde arıyorum uyanamadiysa uyansın diye dedi. Sonra her sabah arıyorsun dedim. Uyandırmak için dedi.Bir de servis kızın evinin oraya geldiğinde kızı arıyor. Kız bebeğime hediye falan almış eşime de fotoğrafını at demiş. Eşim sabah uyanır uyanmaz kendisiyle bebeğimin selfie çektiği fotoğrafı kıza göndermiş ve hadi uyan artık yazmış kıza. Kız da saniyesinde uyandımmm yazmış. Ayrıca eşime bir gün öncesinden işe geç geleceğini bir belge almak için bir yere gideceğini söylemiş arayarak ve sabahında eşime gittiği yerin fotoğrafını çekmiş bekliyorummm yazmış. Eşim de onu gaza getirici başarabilirsin tarzında şeyler yazmış. Hafta sonları işe gitmek zorunda kalırsa şahsi arabamızla işe gidiyor benim aldığım arabayla. Neyse kıza da haber veriyor birkaç defa da almış iş çıkışı bırakmış kızı. Eşim arabayla geliyorum dediğinde temamm falan yazmış. Yukardaki mesajlarda yazdığı gibi mmm leri uzatarak. İş yerinde yaş mevzusu geçtiğinde ben sizin çocuğunuz yaşındayım demiş eşime. Ve ara bir gün çocuklarınızı benim yerime öpün eşinizi de benim yerime öpün gibi bir şey söylemiş. Açıkçası her yere çekilebilecek bir söz. Şimdi tüm bunların başı var bir de. Kız sınava hazırlanıyordu. Eşim de onun yapamadığı soruları çözüyordu iş yeri ortamında. Hatta bazen telefonuna mesaj olarak da atıyordu. Orada da çocukca immm şey falan tarzında konuşmaları var şımarık şımarık. Neyse sınavdan sonra da bu konuşmaları görünce eşime kızdım. Eşim işyerindeki kızlarla o kızın arasının iyi olmadığını kendisi gibi diğer erkek olanlarla da bu şekilde konuştuğunu söyledi. Ama şunu da ağzından kaçırdı. Sorumlusu olduğu için mi bilmiyorum onun gözünde farklı bir yeri olduğunu söyledi. Ben de daha çok kızdım gözünde farklı bir yere gelmek için ne yaptın diye. Bir süre tartıştık hatta bir gün beni dinlemek istemediği için ayrı yattı benimle. Ertesi gün işten gelince haklısın peki napim sen ne dersen onu yapıcam dedi. Ben de sana karşı bu kadar rahat olmasına sen izin vermişsin bundan sonra dikkat edeceksin dedim. Bu arada da gün içerisinde sürekli arasirlardi işle ilgili. Ne yapmalıyım bundan sonrasında kız eşime yakın davranmaya devam eder mi endişelenmekte haklı mıyım
Bana flört ediyolar gibi geldi size karşı davranışları nasıl eşinizin?
İnşallah ben yanılırım

Pardon da ne tavsiye vermemi isterdiniz ???
Boşan mı diyim ne diyim. Üzerine gittikçe aklına sokuyor. Hangi erkek olursa olsun,birinin ilgisini hissettiğinde mutlaka egosu tatmin olur. Daha çok aklı kayar. Burada neler okuduk. Yapmayın Allah aşkına. Eşinden daha çok görüyor kızı gün içinde. Yaşı küçük diye bence çok da hafife almayın.
Erkeklerin aklı, vicdanı, ahlakı yok mu? Evlendiği kadına ihanet etmek, başkasına meyletmek bu kadar basit ve normal olamaz. Herkes ilgi gördüğü zaman mutlu olur, bilhassa kadınların zayıf noktası ilgidir, öyleyse herkes aldatsın birbirini. Sadakat diye bir şey vardır.

Bu o kadar tehlikeli bir konu ki. Eşinize baskı yaparak daha çok karşı tarafı çekici hale getirebilirsiniz ya da buna “eşeğin aklına karpuz kabuğu düşürmek” diyebiliriz.
Onun yerine eşinize güveniyormuş gibi hallerde olup bir yandan da ipini salmamak gerek. Mesela eşinizin sevdiği şeyleri yapın farkettirmeden. Ya da kendinizi ona karşı çekici hale getirin. Sonuç olarak karısı olan sizsiniz. 1-0 öndesiniz. Karşı tarafa da güçlü bir evlilik imajı çizmek gerekiyor. Demek istediğimi tam anlatabildim mi bilmiyorum da 🤷🏻‍♀️ konusunu sürekli açmak başka şekilde sonuçlanabilir.
Benim kocam, iş arkadaşını her sabah uyandırmak için mesaj yazsa, aklıma cilveli güzel görünmek gelmez; yavşak olduğunu düşünürüm.

Kk evreninde 22 yaş altı bezlemelik küçücük,saf , masum minik bir yavrucak 🤣 33 yaş pörsümüş adam . Buradan tavsiyeyi bazı konularda almayacaksin bence .

18 yaşından sonra devlet bile bir suçun cezasını veriyor . Çevrenizdeki genç kızlara ve erkeklere etik değerli o zamana kadar öğretmeniz lazım . Aile en temel yapıtaşı ya bir toplumun bu yüzden kutsal adlediliyor. Bir ailede büyüyen çocuk toplum içinde nasıl davranması gerektiğini öğrenir ve sosyal hayata adapte olur . 22 yaşında artık bağımsız şekilde yaşaması doğruyu ve yanlışı ayırt etmesi gerekir . Toplumda düzen bozulursa bu ilerideki nesilde her birimizi etkiler . Psikolojik sorun yasayan bu çocuklar bizim de çocuklarımızla etkileşim halinde olurlar. Tatlı su feministliği yerine belki de hayata geniş bir perspektiften bakmanın vakti gelmiştir hanımlar. Kadın veya erkek farketmez bir toplumda yaşamanın bilincini ve etik değerlerini icsellestirmesi onun çocukluğuna dayanır.
Papatya tamam belli ki bu kız gevşek k.vaşenin teki ama kocaya yuklenenlerin amacı da bu zilliyi savunmak aklamak değil ki... Şahsen ben kızın iyiliğini kötülüğünü ivirini zivirını sorgulayamam, hangi birini sorguluycam zaten ama direkt benim kocam musaitmiş, demek ki yoklaya yoklaya bu ırıspi olmasa başka ırıspi bulup eninde sonunda kayacakmiş der hesabını adama sorarım . Elin kadınının ahlakından bana ne çünkü? Ben bana boynuzu takana bakarım. Değil mi?

Papatya tamam belli ki bu kız gevşek k.vaşenin teki ama kocaya yuklenenlerin amacı da bu zilliyi savunmak aklamak değil ki... Şahsen ben kızın iyiliğini kötülüğünü ivirini zivirını sorgulayamam, hangi birini sorguluycam zaten ama direkt benim kocam musaitmiş, demek ki yoklaya yoklaya bu ırıspi olmasa başka ırıspi bulup eninde sonunda kayacakmiş der hesabını adama sorarım . Elin kadınının ahlakından bana ne çünkü? Ben bana boynuzu takana bakarım. Değil mi?
Sana birşey soyleyim mi en başta da yazdık bu adamı kapıma paspas yapmam bırak ki hayatı paylasayim . Benim kızdığım bambaşka . Hani eskiden kesin kadın ayartmistir diyen grup vardı şimdi de tam tersi bir grup var erkeğin sorumluluğunda kız daha çocuk . Hani kadına birşey söylersen çok gerici gozukursun

Eşiniz başka bir kadınla flört ediyorken siz nasıl bu evliliğe devam edeceksiniz peki? Esas konunun bam teli burası.

Sana birşey soyleyim mi en başta da yazdık bu adamı kapıma paspas yapmam bırak ki hayatı paylasayim . Benim kızdığım bambaşka . Hani eskiden kesin kadın ayartmistir diyen grup vardı şimdi de tam tersi bir grup var erkeğin sorumluluğunda kız daha çocuk . Hani kadına birşey söylersen çok gerici gozukursun
Yok tam tersi bir konu açılsaydı, iş yerinden genç elemanla böyle mesajlaşıyoruz ne yapayım deseydi de bir kadın evli olan tarafa o zaman boşan aldatma derdik. Bekar adama değil evli kadına yüklenilirdi. Cinsiyetle alakalı değil tutum
Aldatma olaylarında ben kimle evliysem o benim muhattabımdır. Kadına hakaret etmek vaziyeti değiştirmiyor.
Bu kadın olmaz başkasına yürür zaten bu tıynette adam

Fikriniz neyse zikriniz o sanırım. İkinci paragrafınız benim anlatmak istediğimden çok uzak.

Hanımefendi çöp gibi kapıya koymak istemediği için bizden fikir istedi.
Fikir zikir hiç bulandırmayın. Sizin de fikriniz kocam da kocam modunda. Herkes boynuzlu gezmeyi hazmedemeyebilir. Açık açık aman kocanı kaptırmaya geliyor yazdığınız. Ben de eşini çöp gibi kapıya koysun yazmadım. Bu saçmalıklara yapan devam eden erkekler için yazdım onu. Elbette önce uyarsın ve ayağını denk almasını söylesin. Bu kız gider başka kız gelir. Her seferinde kocasının aklı kaymasın diye işve cilve modu hep açık mı gezsin? Niye adamlar ayağını denk almıyor da kadınlar aman kocam kaçmasın paniğini yaşıyor?

Kız da masum değil eşin de. Aslında bunlarla bi yemeğe çıkacaksın. Kıza diyeceksin ki geçen arkadaşımın eşine iş yerinden bi kız beni uyandır filan diyormuş ne kuş beyinli insanlar var flörte bahane böyle mi bulunur? Beni uyandır demek sabah sabah işi gücü bırak beni düşün mesaj at demek alarm sesine uyanamıyor musun kevaşe mesaj sesinden ne farkı var? demiş arkadaşımın eşi ne dürüst adam değil mi de bak bakalım suratları neye dönüyor. İki kuruşluk aklıyla milleti aptal yetine koymaya çalışanların yüzüne yüzüne en ağır hakaretleri saydıracaksın ki kendi zeka seviyeleriyle yüzleşsinler. Kocana bence ciddi carlamalısın salağa yatıyor o da biletler olması an meselesi

O gruba da "bizim orda ırıspıya ırispı derler" diyerek safımı tutayım 😂

Ama konu sahibinin kocası gibiler dünyada tek bir ahlaksız kadın kalsa, yoklaya yoklaya, terslene terslene , utanmadan vazgeçmeden onu arar bulur, yine de yapacağını yapar.

Bunların karıları da benim kocam 99999 kadını yoklamış, rahatsız etmiş, hepsi terslemiş , haddini bilmemiş demeden o 1 kadına saldırır, kocasını korur...

Olan , arada bunlar tarafından yoklanıp terslemekten içi şişen normal kadınlara olur...

Ay bu konuyu çoğu kişiden duydum linki varsa ya da konu başlığını atabilir misinizz

Eşiniz başka bir kadınla flört ediyorken siz nasıl bu evliliğe devam edeceksiniz peki? Esas konunun bam teli burası.
Allah belamı versin bir şey varsa dedi. Canım kolay değil 2 çocuğum var. Öyle deyince hemen olmuyor. Daha önce de başka sıkıntılar yaşıyorduk zaten her evlilikte olan şeyler

Yaa görücü gözükmekle ne ilgisi var arkadaşım? Sen niye bu kadar rahatsız oldun bizim kızı art niyetli bulmamamızdan? Ne taktın sen bu kadar kıza da, toplumun ahlaki çöküşünü bu kız bağladın 😂
Konu sahibi diyorki mesajları okudum, kızın söylemlerinden -mmm uzatmasından rahatsız oldum. Artık yeni nesil değişik, saygı ve had bilme konusunda bizler gibi değiller. Ama bu da elalemin kocalarını ayartıyorlar demek değil. Siz belki de bu kadar büyük laflar ederek günah alıyorsunuz -ki bence öyle-.
Konu sahibi diyorki kız “ben sizin çocuğunuz olacak yaşdayım”, “eşinizi benim yerime öpün” vs gereksiz şeyler yazmış. Bunlara dayanarak bu kız bu adama asılıyor nasıl denir? Adam maleaef bütün sinyalleri vermiş kıza, kız bu samimiyeti tamamen yanlış anlıyor olabilir? Kız gerçekten adama özel ilgi duyuyor ve onunla bi ilişki yaşamak istiyor olsaydı çok daha farklı mesajlar atardı, ki adam bu yüzü vermiş kıza istese atardı yani.
Siz ne kadar bu kızı kafanızda abarttınız büyüttünüz ki, biz farklı görüşten olan insanları “tarlı su feministi” diye etiketliyorsunuz, “gerici görünmemek için” böyle düşündüğümüzü savunuyorsunuz.
Hiç hakkınız yok bişeye. Herkes görüşünü belirtsin geçsin.

Yaa görücü gözükmekle ne ilgisi var arkadaşım? Sen niye bu kadar rahatsız oldun bizim kızı art niyetli bulmamamızdan? Ne taktın sen bu kadar kıza da, toplumun ahlaki çöküşünü bu kız bağladın 😂
Konu sahibi diyorki mesajları okudum, kızın söylemlerinden -mmm uzatmasından rahatsız oldum. Artık yeni nesil değişik, saygı ve had bilme konusunda bizler gibi değiller. Ama bu da elalemin kocalarını ayartıyorlar demek değil. Siz belki de bu kadar büyük laflar ederek günah alıyorsunuz -ki bence öyle-.
Konu sahibi diyorki kız “ben sizin çocuğunuz olacak yaşdayım”, “eşinizi benim yerime öpün” vs gereksiz şeyler yazmış. Bunlara dayanarak bu kız bu adama asılıyor nasıl denir? Adam maleaef bütün sinyalleri vermiş kıza, kız bu samimiyeti tamamen yanlış anlıyor olabilir? Kız gerçekten adama özel ilgi duyuyor ve onunla bi ilişki yaşamak istiyor olsaydı çok daha farklı mesajlar atardı, ki adam bu yüzü vermiş kıza istese atardı yani.
Siz ne kadar bu kızı kafanızda abarttınız büyüttünüz ki, biz farklı görüşten olan insanları “tarlı su feministi” diye etiketliyorsunuz, “gerici görünmemek için” böyle düşündüğümüzü savunuyorsunuz.
Hepsini yazamadım mesela kız eşime şu mesajı da atmış "geçen bahsediyodunuz ajandaya ihtiyacım var diyodunuz" diye. Eşim gerek yok ben burdan buldum sağ ol yazıyor. Kız da "emin misiniz ha bak iyi düşünün "yazmış sve bulunduğu kirtasiyeden eşimi görüntülu arıyor kız. Nerden geliyor bu samimiyet bu ince fikirlilik sanane yani. Sonuç olarak almadı diye biliyorum eşimin yalancısıyım

Bende görüşümü belirtiyorum . Ben kıza takmadım kızın sürekli aklanilmasina takıldım . Yeni nesil böyle her gün başka erkekler tarafından uyandirilmak mi isteniyor 🤣 yani salak yerine koymak oluyor yeni nesili

O gruba da "bizim orda ırıspıya ırispı derler" diyerek safımı tutayım 😂

Ama konu sahibinin kocası gibiler dünyada tek bir ahlaksız kadın kalsa, yoklaya yoklaya, terslene terslene , utanmadan vazgeçmeden onu arar bulur, yine de yapacağını yapar.

Bunların karıları da benim kocam 99999 kadını yoklamış, rahatsız etmiş, hepsi terslemiş , haddini bilmemiş demeden o 1 kadına saldırır, kocasını korur...

Olan , arada bunlar tarafından yoklanıp terslemekten içi şişen normal kadınlara olur...
Bunun altına imzamı atarım

Allah belamı versin bir şey varsa dedi.
Sen ikna olduysan bize söz düşmez bacım 😂
. Canım kolay değil 2 çocuğum var. Öyle deyince hemen olmuyor. Daha önce de başka sıkıntılar yaşıyorduk zaten her evlilikte olan şeyler
Demek ki kocan da, üstüne kuma bile gelse senin kılını bile kıpırdatmadan çaresiz oturacağını adı gibi biliyor, öyleyse niye telefon filan kurcalayip yüz göz oluyorsun ki?

Madem bosanmayacaksın, madem bunlar her evlilikte olan şeyler, madem kocan yemin ediyor senin amacın ne konu sahibi?

Elin kızına senin yerine sövelim diye mi konu açtın?

Son düzenleme:
Back