- 1 Temmuz 2009
- 5.868
- 6.211
- 773
- Konu Sahibi kumralguzel
-
Sizinki görüş belirtmek değil, farklı görüşten insanları yaftalamak.Bende görüşümü belirtiyorum . Ben kıza takmadım kızın sürekli aklanilmasina takıldım . Yeni nesil böyle her gün başka erkekler tarafından uyandirilmak mi isteniyoryani salak yerine koymak oluyor yeni nesili
Hayır tabi ki öyle değil. Konuştuk her şeyi ve her şeyin senin istediğin gibi olsun anladım ben seni haklısin dedi. Bundan sonrası endişelendirdi. Kızla hâlâ aynı servisteler ve aynı iş yerindeler. Kiz devam eder mi cilveli davranışlara ne yapmalıyım diye yazdım dertleşmek istedimSen ikna olduysan bize söz düşmez bacım
Demek ki kocan da, üstüne kuma bile gelse senin çaresiz oturacağını biliyor, öyleyse niye telefon filan kurcalayip yüz göz oluyorsun ki? Madem bosanmayacaksın amacın ne?
Eşimden o sözü aldım çünkü hatasını anladıHayır tabi ki öyle değil. Konuştuk her şeyi ve her şeyin senin istediğin gibi olsun anladım ben seni haklısin dedi. Bundan sonrası endişelendirdi. Kızla hâlâ aynı servisteler ve aynı iş yerindeler. Kiz devam eder mi cilveli davranışlara ne yapmalıyım diye yazdım dertleşmek istedim
İşte o zaman direkt boşardımAllah korusunda , eşinin bu kızla ilişkisi olduğunu öğrensen ne yapardın mesela?
Emin misin? Baya flört ediyor çünkü, ilişkiden hallice işler dönmüş bitmiş (sözde )zaten?İşte o zaman direkt boşardım
Burada her yazdığımiz yorumda günah almayı almamayı düşünüyorsak hepimiz cehennemlik olurduk. Birincisi kız bir yere gittiğinde neden müdürüne o yerin fotoğrafini atsın bekliyorummmmm yazsın kime foto atıp bekliyorum yazarız ? Kim bizi sabahları geç kalmayalım diye uyandırır özel olarak bizi alır ? Kim bizim sorunumuz olduğunda yardımcı olur yapamadığımız soruları çözer . Sevgili yapar bunu on beş yaşındaki kıza sorsan o da böyle cevap verir. Benim elimde başka done bulunmasina gerek yok . Çünkü benim için iş yerinde çalıştığım insanlar .... Bey'dir . Şehiriçi şehirlerarası gittim ben karşı cinsten insanlarla ve mesleğimden ötürü hep iç içeydim . Yaşımda 29 bu arada işte hep yaşıtlarımla çalıştım hiç böyle konuşan görmedim . Gerçi yakın erkek arkadaşlarım bile beni her sabah uyandirmadi uyandirani da görmedim .Sizinki görüş belirtmek değil, farklı görüşten insanları yaftalamak.
Kızı aklamak değil benim yaptığım, elimde yeterince done olmadığı için ithamda bulunmamak, kısaca günah almamak. Ok?
Takipteyim. Bundan sonraki gelişmeleri yazarım sonrasındaEmin misin? Baya flört ediyor çünkü, ilişkiden hallice işler dönmüş (sözde) bitmiş zaten?
En baştan o sınır aşılmış artık, eşiniz nasıl toparlar bilmiyorum. Peki siz bu kızın cilve yaptığından, eşinize asıldığından bu kadar eminseniz; kız neden bu kadarla kalıyor?Hepsini yazamadım mesela kız eşime şu mesajı da atmış "geçen bahsediyodunuz ajandaya ihtiyacım var diyodunuz" diye. Eşim gerek yok ben burdan buldum sağ ol yazıyor. Kız da "emin misiniz ha bak iyi düşünün "yazmış sve bulunduğu kirtasiyeden eşimi görüntülu arıyor kız. Nerden geliyor bu samimiyet bu ince fikirlilik sanane yani. Sonuç olarak almadı diye biliyorum eşimin yalancısıyım
bak tam olarak da bu işte. Sizi zaten yakın arkadaşlarınız bile sabah uyandırmıyormuş. Ama bu kızın karakteri farklı. Ona göre muhtemelen bu normalleşmiş bir durum. Ayarsız olduğu için kendi yakın erkek arkadaşlarına nasıl davranıyorsa bu adama da öyle davranıyor. Ona göre bu davranışlar bir “iş atma” değil belki de.Burada her yazdığımiz yorumda günah almayı almamayı düşünüyorsak hepimiz cehennemlik olurduk. Birincisi kız bir yere gittiğinde neden müdürüne o yerin fotoğrafini atsın bekliyorummmmm yazsın kime foto atıp bekliyorum yazarız ? Kim bizi sabahları geç kalmayalım diye uyandırır özel olarak bizi alır ? Kim bizim sorunumuz olduğunda yardımcı olur yapamadığımız soruları çözer . Sevgili yapar bunu on beş yaşındaki kıza sorsan o da böyle cevap verir. Benim elimde başka done bulunmasina gerek yok . Çünkü benim için iş yerinde çalıştığım insanlar .... Bey'dir . Şehiriçi şehirlerarası gittim ben karşı cinsten insanlarla ve mesleğimden ötürü hep iç içeydim . Yaşımda 29 bu arada işte hep yaşıtlarımla çalıştım hiç böyle konuşan görmedim . Gerçi yakın erkek arkadaşlarım bile beni her sabah uyandirmadi uyandirani da görmedim .
Ha şunu da ekleyim dag başında değilim Ankara da yaşadım büyüdüm ve staj yaptığım ,çalıştığım yerler gittiğim kurumlar hep Türkiye nin sayılı yerlerindendi .
Teşekkür ederim tavsiyen için üstünü kapatmadim asla. Çok net konuştum çok net sözünü aldım hal hareketlerine dikkat etmesi gerektiğini anladı eşim. Bundan sonrası için takipteyimKonu sahibi sende bu evliliğe devam edeceksen bu konunun bir yüzleşmesi olması lazım içindekileri atman lazım. Bana göre aldatan bir daha aldatır yani ortada evlilikte bir sıkıntı olması lazım bu adam ilgisini sevgisini farklı yerlere yöneltmiş . Bunu sen yapsaydin o ne yapardı mesela? Ben saygı duyuyorum sen bosanmayi secmeyebilirsin ama ortada iki çocuk varsa belli iletişim problemlerini çözmeden de üstünü kapatıp gitmeyin
Asıl suçun kendisinde olduğunu söyledim anladım haklısın dedi. Bu hale getirmeyecektin dedim. Bundan sonra dikkat edecgini söyledi. Aklamak gibi bir niyetim yok kocamı. Kız da yapışkan bir cins kocamın yanına oturuyor başka yer yok gibi. Samimi samimi tavırlar onda da varEn baştan o sınır aşılmış artık, eşiniz nasıl toparlar bilmiyorum. Peki siz bu kızın cilve yaptığından, eşinize asıldığından bu kadar eminseniz; kız neden bu kadarla kalıyor?
bak tam olarak da bu işte. Sizi zaten yakın arkadaşlarınız bile sabah uyandırmıyormuş. Ama bu kızın karakteri farklı. Ona göre muhtemelen bu normalleşmiş bir durum. Ayarsız olduğu için kendi yakın erkek arkadaşlarına nasıl davranıyorsa bu adama da öyle davranıyor. Ona göre bu davranışlar bir “iş atma” değil belki de.
Bu tarz laçka ilişkiler kurumsal yerlerde olmaz zaten. Küçük şirketlerde olur.
Konu sahibi seni de kocanı aklamış, kızın cilvesine takılmış gördüm. Sen şu an sadece kendini avutmaya çalışıyorsun.
Hayatım adamın sözüne güven olur mu? İstediği kadar yemin billah etsin, bı kere yapan, koşulları değişmediği sürece imkanını bulunca başkasıyla yine yapar, sadece yakalanmamayı öğretmiş olursun...Asıl suçun kendisinde olduğunu söyledim anladım haklısın dedi. Bu hale getirmeyecektin dedim. Bundan sonra dikkat edecgini söyledi. Aklamak gibi bir niyetim yok kocamı. Kız da yapışkan bir cins kocamın yanına oturuyor başka yer yok gibi. Samimi samimi tavırlar onda da var
Haklısınız teşekkürler fikriniz içinHayatım adamın sözüne güven olur mu? İstediği kadar yemin billah etsin, bı kere yapan, koşulları değişmediği sürece imkanını bulunca yine yapar, sadece yakalanmamayı öğretmiş olursun...
Sen koşulları değiştir, elin kolun bağlı çaresiz oturma, iş bul çalış, sen "ihanet edersen affetmem , boşarım " dediğinde bunun lafta olmadığını, gerçekten bunu yapabilecek gücün ve imkanın olduğunu, blöf yapmadığını bilsin, bak o zaman kontrolde kalman işe yarar...
Yoksa böyle sözle kalsa ohooo , yatakta basılsa bile inkar eder hepsi zaten .
Bak burda bile kocamla konuştum, hatasını kesin anladı ama bu şekilde görüşmeye devam ederlerse kızdan bilirim çünkü çok cilveli gibi bir anlam var...Hayır tabi ki öyle değil. Konuştuk her şeyi ve her şeyin senin istediğin gibi olsun anladım ben seni haklısin dedi. Bundan sonrası endişelendirdi. Kızla hâlâ aynı servisteler ve aynı iş yerindeler. Kiz devam eder mi cilveli davranışlara ne yapmalıyım diye yazdım dertleşmek istedim
Kesinlikle böyle ya ortayı açmasa ne cesaret yapabilir bütün bunları ? Ortayı açmış resmen adam koşuyorBak burda bile kocamla konuştum, hatasını kesin anladı ama bu şekilde görüşmeye devam ederlerse kızdan bilirim çünkü çok cilveli gibi bir anlam var...
Biz ise diyoruz ki 20 yaşındaki kız 34-35 yaşındaki evli barkli çulsuz çocuklu bir adamdan yüz bulmazsa "cilvelen" emez, kocan Elon Musk veya Brad Pitt değilse, serviste yanıma oturma dese oturmaz, hatta dolu yere oturur kız oturmasın diye , iki mesajına görüldü atsa darlamaz, işyerinde ciddi dursa tınlamaz, iki terslemede zaten o kız yoluna bakacak belli ki.... Kocanda bitiyor olay, şunu bir anlasan rahatlayacaksin aslında....
Kocana mi atmış bu şarkıları? Dümdük hesabına mesaj olarak şarkı atmış öyle mi?Bu arada dikkatimi çeken bir şey daha söylemek istiyorum kızin paylaşımlarında eşimin onu sabahlari aradığı zamanlardan bahsediyorum, kız bi akşam canlı küzige gidiyor ve seni benden alan kader şarkısını paylasmışti. Eşimin aramaz olduğu zamanlarda ise emir Can iğrek in bir gün ölürsem şarkısını. Bir kızı dinlediği şarkılardan çözebiliriz dimi ama
Kolay mı zor mu bilemem. Fakat siz bilinki bunlar - her evlilikte -olan şeyler değil.Allah belamı versin bir şey varsa dedi. Canım kolay değil 2 çocuğum var. Öyle deyince hemen olmuyor. Daha önce de başka sıkıntılar yaşıyorduk zaten her evlilikte olan şeyler
Tamam siz haklısınızKesinlikle böyle ya ortayı açmasa ne cesaret yapabilir bütün bunları ? Ortayı açmış resmen adam koşuyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?