Kocamın iş arkadaşına beni gömmesi

what the f... diyorum artık tüm samimiyetimle yazıyorum ama ...fake olmayın lütfen lütfen

Ben yerinizde olsaydım kadının eşini bulur paylaşırdım yazışmalarını...
Eee madem kadın eşinin performansından memnun olamayıp, eşinize dert yanmış... Eşinden boşanması için delili sunmuş olup, sevaba bile girersiniz...
Daha neler okuyacak bu gözler

Boyle adamla alkolü de yense evli kalmam padisah da olsa evli kalmam .2yuzluluk bu..o kadinin kocasina da mesaji atarim mide ister boyle iliskiler anormal..

Bunu bir kadın ancak birlikte olduğu bir adama yazar. Onlar maalesef düşündüğünüzün çok ötesine geçmiş.

Konu sahibi kendi deyimiyle peygamber sabrıyla olayı değerlendiriyor zaten.

Kadının eşine yazışmaları göndermesi özel hayatın gizliğinin ihlaline;

Kadına gönderip “Eşine ben mi göndereyim yoksa sen mi?” demesi tehdit ve şantaja girer.

Suça teşvik etmeyelim lütfen. Haklıyken haksız pozisyona düşmesin.

Belki öncesindeki cinsel içerikli konuşmaları sildi ama o andan sonrakini bi işi çıktı veya unutttu silmedi. Yani sizin bilmediğiniz öncesi de var belki sohbetin.

Yazışmaların başını ilk okuduğumda sanal biseyler yaşamış olduklarını,bunun üzerine yorum yaptıklarını düşündüm akabindeki yazışmalar ayni geceye mi ait?
Farklı günlerde ise kuvvetle muhtemel birseyler yaşandı aralarında reelde veya sanalda.
Eşinizin söylediği gibi değil bence duygusal veya cinsel anlamda paylaşımları olmuş gibi..
İki arkadaş bu içerikte konuşamazlar, mümkün olamaz.
Ya da benim karşı cinsle arkadaşlık kavramım çok mesafeli bilemiyorum.
Ama o yazışmalar, yaşadıkları şeye göre daha hafif kalmış bence.
Evliliğinizin dinamiğini bilmeden yorum yapmak istemem ama cinsellik yazışmaların ötesine geçmişse o evlilik bitmiş demektir..

Eşine sen mi gönderirsin ben mi cümlesinde tehdit ve şantajın maddi unsurları oluşmaz kanaatindeyim.

Ohaaa çüşş
Senin eşin bir karakter yoksunu
Konuşmayı çıktı alır kadının kocasına yollardım ben olsam
Ekran görüntüleriyle alır adama gözleriyle gösterirdim

Utanmazlar nasıl insanlar varyaa .yuvanıza gidelim ne demek yaa.ayy nasıl böyle elalemin kocalarını sahipleniyorlar.evcilik oynuyor sanki .esinide surundur çok sinir oldum.

[/QUOTE]

Ne kadar çok sey tesadüfen hatirliyorsun. Hiç tehlike alarmlari çalmamis sende. Simdide güya sok oldun esin seni aldatti diye.

Fake degil.

Evet evet..

Neyse, zaten polemikten ban yemisten, tekrar yemek istemiyorum. Konu gitgide daha bir saçma hal aliyor ve zerresini inanmiyorum artik.

Perlitik burayı habersiz koyma olur mu?
Fake diyenler ne çok arttı bu platformada yahu. İnanın konuları okuyasım gelmiyor o fake bu fake.
Mune defalarca dedi konuya gelip fake demeyin, fake olduğunu düşünüyorsanız kibleyin diye. Ama insanlar anlamıyor sanırım.

Eşine sen mi gönderirsin ben mi cümlesinde tehdit ve şantajın maddi unsurları oluşmaz kanaatindeyim.

Haklı olabilirsiniz. Kastım, sağlam adımlar için hukuki destek alınması gerektiği. Bize düşen “Yangın var!” demek. Ötesi körüklemeye girer.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…