• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kocamın iş arkadaşına beni gömmesi

Sabah şok içinde okuduydum .. Ben en yakın kız arkadaşımla ,kız kardeşlerimle bile asla bu tür muhabbetlere gitmemişimdir.Ki iş yerinde erkek arkadaşla konuşayım ha ancak aramda yakın bir ilişki olacak ki böyle konuşayım.Eğer imkan varsa numarasını sildir ayrı yerde çalışma imkanları varsa çalışmalarını söyle yani o kadını hayatından silmesini söyle.Yoksa dünyayı zehir edeceğini söyle..

Neden bosasin adam ki?Boşasa İçip içip dagittiginda ortalığı toparlayacak,evde bilgisayarı /eşyaları parcaladiginda gidip yenisini alacak ...elin karısı kızıyla da giybetini yapabileceği kim var başka ?!
Yorumun alnı olsaydı da öpseydım 🥰🕊️
Insallah konusahıbı gozun acar, ve adamı bosayıp hayatına mutlu mesut devam eder. Konu sahibinin sokta oldugunu dusunen ler var, sokta degıl alısmıs dedıgım de kızdılar bana ama, goruyorum ki sizde sokta olmadıgının farkındasınız.

Yorumun alnı olsaydı da öpseydım 🥰🕊
Insallah konusahıbı gozun acar, ve adamı bosayıp hayatına mutlu mesut devam eder. Konu sahibinin sokta oldugunu dusunen ler var, sokta degıl alısmıs dedıgım de kızdılar bana ama, goruyorum ki sizde sokta olmadıgının farkındasınız.
Şokta olan insan "lütfen konumu terkediniz...zira konuma zarar veriyorsunuz, konumu dagitiyorsunuz" şeklinde cevap vermezdi size....benim hayatım dağılırken konumun dağılması mi umrumda olacak !!

Bazı insanları kimse kurtaramaz, konusahıbı onlardan biri.
Whatsapptan adamı engellemeyi ceza olarak goruyor.
E sonuc naptıniz diye sordum, cevap vermedi.
Hayır sen calısan kadınsın ayakların ustunde duruyorsun, cocugu da yok anladığım kadarıyla ne diye cekersın ki? En son babam yaslı ya geldi konu.
Dısarıdan göz olarak yogun gecen gununuzde fark ettıgınız detayı kendisinin farketmemesı zaten ayrılmayacagına isaret.
Ne desek nafile.
Zaten bırakmayacak adamı dedım diye, konusunu dagıtmakla sucladı beni.
Bekleyip görelim ne dıyelım🥰💜

Her zaman bir bahane vardır. Adım atması için aldatılma motive etmiyor olabilir. Belki camış demesi harekete geçirir.

Hayırlısı olsun ne diyelim.

Birbirleri arasındaki son performansın kritiğini yapmışlar. Bu kadar basit ama yine de siz bilirsiniz.
Başkasına dokunmuş ve sizi kötüleyerek hala devamı için çabalıyor. Eşiniz midemi bulandırdı.
Bir de kapı yumruklayarak size gözdağı veriyor ve hala düşünüyorsunuz.

Kızlar Merhaba,

Eşimle alkol konusunda sorunlarımız vardı, düzeldiğini düşünüp mutlu olurken, dün eve iş bilgisayarını getirmiş sürekli getirir. Çalışacaktı bir program ile çalışması gerekiyordu açılmıyor dedi gayet güzel oturdum yanına yardım etmeye çalıştım sonra ben biraz uyuyayım dedi yatak odasına gitti ben de açmaya çalıştım sonradan altta yazışmalar gördüm okudum. Kadın evli tanıyorum seviyordum da ama konuşmalar çok iğrenç. Eşimi uyandırdım afedersiniz ağzına ettim yatak odasından attım kapıyı kitledim uyudum düşünene kadar konuşmayı düşünmüyorum. Sizden fikir bekliyorum ben mi abartıyorum siz olsaydınız ne yapardınız?

Kadın: gece hiç hoş olmadı yaaaaa uykudan uyanıp olması

Eşim: dimi, evet , görevmiş gibi oluyor.

Kadın: gıcıktım ben gece biraz. Sevmedim. Aynen bu sefer görev gibi oldu. Zorunlu gibi hissettim.

Eşim: ünlü ustat haydar dümenin dediği gibi akışına bırakmak lazım.

Kadın kocası ile sex hayatının performansını eşimle paylaşması eşimin de böyle saçma salak yorumlar yapması normal mi? Benim midem o kadar geniş değil. Dahası da var. Hepsinin resmini çektim mailime de yedekledim.

Eşim: x(adımı yazmış) hiçbirşey yapmıyor evde. Yine (bu dikkatimi çekti daha önce de gömdü demekki) yemek yapmıyor, hiçbirşey hazırlamıyor. Camış gibi yatıyor. (Terbiyesiz adama bak camış demiş bana) ben öğrenci gibi liste yapacam ona artık. Gücüm vallahi yetmiyor. Çok yoruluyorum. 15 günde bir kadın temizliğe geliyor diye hiçbirşey silmiyor, süpürmüyor.

Kadın: seni o kadar iyi anlıyorum ki Y de (kocasının ismini yazmış) hiçbirşey yapmıyor

Eşim: liste hazırlayacam excelde çıktı alıp imza attıracam

Kadın: hahhahahhaha çok faydalı olur

Eşim: işine geliyor çünkü. O varya o. Tencere yemeğini özledim. Burada yediğimiz yemekler güzel gelmeye başladı.

Kızlar yazıklar olsun bu adama. 15 günde bir değil ayda 1 geliyor Kadın. Ayrıca her hafta sonu temizlik yaparım hafta içi yapmam, yapamam akşam 7 de evde oluyorum zaten sabah 7 de çıkıp. O da en iyi ihtimal mesai kaldığım, seyahate çıktığım oluyor. Yemek sayfam var instagramda yemeksiz evi bırakmam. Yemek yapmadığım için mi acaba 15 kilo aldı evlendiğimizden beri. Ayrıca o ara salata ile beslenmeye karar vermiştik Mayıs ayında konuşmuşlar.

O kadar kırıldım ki. Eşim bana neler yaşattı ben bir kez olsun burası dışında detaylı kimseye anlatmadım.

Bana diyor ki onlar da birşey yok öylesine yazdım özür dilerim daha iş dışında konuşmam. Hayır dedim bu böyle olmaz bu yazışmaları ben kocasına da göndereceğim. Sakın yollama diyor dedim hani birşey yok bu konuşmalarınızda neden panik yapıyorsun. Kocası performansından şikayetçi olduğunu bilmesi lazım dedim. Madem o kocasından sen benden şikayetçisin boşayın bizi evlenin dedim.

Çok sinirlendi eşim önce özür diledi alttan aldı baktı ben alttan almıyorum, bu sefer beni iş arkadaşı ile arasını bozmakla suçladı. Napim işi mi bırakım dedi yorum yapmadım. Çekti gitti kapılara vurarak. Çok uzatmışım iyi niyetli yazışmalarmış. Kadın hamile şimdi yazıkmış yollamamalıymışım

Yollayacağımdan değil zaten ama gerçekten çok sinirli ve kırgınım

Uzun bir süre yüzüne bakmak istemiyorum. Aslında boşanmalı mıyım diye düşünüyorum ama alkolü bile yendik, kafam çok karışık.
Yolla tbiki de eşine kadın senin kocandan ışık bekliyo kocası yetmiyo ben geliyim desin diye uğraşıyo
Hamileyse hamileliğini bilsin
Önce kocasına gönder sonra kadının ağzının payını ver
Sonrada kocanı boşa ondan bi halt olmaz karısına laf söyleyen söyleten adamdan yarın bi gün basarsın zaten onları elinde dedil varken araya zaman giripte sinirlerin yumusamadan gönder kocasına
Bidaha kimsenin kocasına yazamasın o...

Ben yorum yazmak istemedim fakat bende aynisini düsünüyorum. Bilmiyorum 10uncu sayfada sanirim konu sahibi birden "haa simdi hatirladim bu kadin bide regl üzerine konusuyordu". Ve sayfalarca böyle. Sayfalarca sürekli birseyler hatirliyor. Güya toplantida fakat tüm yorumlara yetisiyor.

En bastan alirsak, o programda madem mustehcen konusmalar var (ki program dedigim muthemelen outlook mail), niye esinin yaninda açsin bu adam? Niye esini o laptop ile yanliz biraksin? Bu kadar zeka geriligide olmaz bence.

Ve konu sahibi üstüne basa basa "o kadin hamile" diyor. Yani sair burda "benim kocamda olma ihtimali var" demek istiyor. Yoksa aldatilan kadin baska birinin hamileligini düsünmez.

Bahs ettigim yorum

İsteyen istediğine inansın istediğine inanmasın ben yaşadığımı bilirim. Sabahtan beri yemek yiyemedim arkadaşımdayım. Evet toplantıdaydım moderatör ben değildim bu sebeple telefonuma bakabildim. Ve bugün hiç çalışmadım acil onaylar gerekmedikçe yarında işe gitmeyeceğim oldu mu

İsteyen istediğine inansın istediğine inanmasın ben yaşadığımı bilirim. Sabahtan beri yemek yiyemedim arkadaşımdayım. Evet toplantıdaydım moderatör ben değildim bu sebeple telefonuma bakabildim. Ve bugün hiç çalışmadım acil onaylar gerekmedikçe yarında işe gitmeyeceğim oldu mu
Sizi merak ediyoruz.. Napmayı düşünüyorsunuz bundan sonra?

Eşinizin alkol problemi dolayısıyla, ne kadar sıkıntılı zamanlar geçirdiniz. Bu zamana kadar onun toparlanması ve iyi olması için ne çok fedakarlık yaptınız. Hep destek olup, toparlamaya çalıştınız. Bunlara konularınızdan dolayı bizlerde gördük.Kolay kolay hiçbir kadının yapamayacağı kadar sabırlıydınız hep.Bu yönünüzle çok takdir edilecek bir kadınsınız. Yalnız, eşiniz bir kadın bu kadar sabırlıysa, onunda bir sınırının olduğunun, her şeyide kabullenemeyeceğini anlamamış.Size ve evliliğinize hak ettiğiniz sevgi ve saygıyı duymuyor maalesef.Bencillik hat safhada.Her boyayı boyandı, bir fıstığı yeşilin eksikti sanki.Aldatma veya buna teşebbüs için ön çalışma,farketmez.Elinin altında olmayı bırakın artık.Her durumda destek oldunuz, bırakıp gitmediniz diye, aldatılmayı kabullenecek değilsiniz değil mi? Kadın kendi kendine saçma sapan konuşuyorsa, bu adam ne diye devam ettiriyor. Bizim sabır taşımız çatladı burada.Sizinkide daha fazla dayanmaz sanırsam.

Ben çatlamışım da haberim yok sabahtan beri yemek yiyemiyorum. Babamın hastalığından sonra kaldı yutamama. Sanki yutma refleksimi kaybetmiş gibiyim. Ara sıra panik halinde gelmeye başlamıştı ama şuan ilerledi. Eşimin psikiyatrisini aradım sordum yemin ederim yemek yutamıyorum böyle bir psikolojik rahatsızlık var mı dedim o da var ama sizi uzun zamandır tanıyorum psikolojik olmayabilir durumunuz bana gelmeden önce bir KBB ye gidin psikolojik değildir belki dedi yarın doktora gideceğim

Sabah ilk sayfaları okuduğumda yuh bu nasıl genişlik demiştim ben kız arkadaşımla bile böyle şeyler konuşmadım ömrümde. Kadın ayrı pislik kadına yol yapan karısını kötüleyen adam müsveddesi ayrı pislik. Şimdi okuduğumda ise konu nerelere gelmiş hanımlar sahiden de epey dikkatlisiniz, gerçekten dediğiniz gibi adamla birlikteliğinin kritiğini yapıyor olabilir her durumda iğrenç bir olay.

Allah korusun ben çok korkarım böyle çarpık çurpuk ilişkilerden ya. Birkaç gün önce yaşadığım bir durum geldi aklıma. Uzun biraz ama arada içimi dökmüş olayım. İş yerinde neşeli muhabbeti seven biri sayılırım ama bu hallerim yanlış anlaşılır diye de korkup bir yandan da mesafeli olurum kimseye özelini sormam kendim de pek anlatmam. Sevdiğim saydığım gün içinde çok kez konuştuğum erkek bir iş arkadaşım var, çoluk çocuk sahibi biri. Sabah yanına gidip işle ilgili birşeyler söyledim sonradan dikkat ettim yüzü allak bullak hayırdır bu halin diye sordum. Direkt olarak eşimle çok kötü kavga ettik son zamanlarda hep tartışıyoruz dedi, hani bi sorsam dökülecek. Ki normalde eşini sever değer verir iki çocuklarıyla tatlı bir aileler. Sevdiğim bir arkadaşım olmasına rağmen olur öyle üzme kendini deyip vınn uzaklaştım. Başka bir derdi olsa kendimce teselli ederdim ama oturup eşiyle sorunlarını hatta belki de eşinden şikayet etmesini dinleyemezdim haliyle, yakışık alan bir durum değil. Böyle dertleşmelerin devamı allah korusun kötü yerlere gidebilir ki şu konuda okuduklarım bir kadınla erkek arasındaki midesizlikte en son nokta bence. Allahım ahlakımızı bizden almasın ahlaksızları da bizden uzak tutsun. Ahlaksızlığa göz yumanlara da akıl fikir versin ne diyeyim.

Bende ilk okudumda kendilerinden bahsettiklerini düşündüm. Çünkü bir kadın kocasiyla sex yapip hemen salona gidip basi sonu olmayan birlikte yasanmamissa anlasilmasi guc bir konuyu hazir bulunan elin adamina anlatamaz. Burda bir mantiksizlik var. Bir gece onceki birlikteliklerinin kritiğini yapmislar daha cok mantiga uyuyor. Zaten konu sahibide tarihlere baktığında bunu dogruluyor ama sadece inanmak istemiyor. Cunku o sadece kendisinin is yapmiyor olusunun cekistirilmesine ve camis denilmesine odaklanmisti aldatildigini ueni yeni anlıyor bence. Yerinizde olsam cidden bosanirdim.

Evet o muhabbetleri de iğrenç geldi ama ben hep eşine yormuştum. 28 mayısa kadar whatsapp görüşmesine gittim.

Kadın şuan hamile, direkt göndermek istiyorum aslında eşimde yapabilirim bilir söyledim çünkü gönderecem diye ama hamile diye göndermek istemiyorum
Sanane hamileyse ya o hamile haliyle senin kocanla fingirdemeye utandı mı
Kocanda seni kadının kocasına gönderme diye ikna etmek için arar tutuşmuşlardır onlar şimdi

Gelmişti onu anlayamadım o yüzden. Uykudan uyanma ne oluyor. 5 buçukta işten çıkıyorlar. Gelmesi 12 yi geçmemişti eminim
Acaba birliktelik sırasında uyudular sonra tekrar devam ettiler ve bu konu öyle görev gibi diye bahsedildi olabilir mi ki ?

Iyice paranoyaklik mi oldu bu da sanki :/

Ben çatlamışım da haberim yok sabahtan beri yemek yiyemiyorum. Babamın hastalığından sonra kaldı yutamama. Sanki yutma refleksimi kaybetmiş gibiyim. Ara sıra panik halinde gelmeye başlamıştı ama şuan ilerledi. Eşimin psikiyatrisini aradım sordum yemin ederim yemek yutamıyorum böyle bir psikolojik rahatsızlık var mı dedim o da var ama sizi uzun zamandır tanıyorum psikolojik olmayabilir durumunuz bana gelmeden önce bir KBB ye gidin psikolojik değildir belki dedi yarın doktora gideceğim
Yaşadığınız sıkıntılar bir gün bir şekilde, hastalık olarak depreşip, size rahatsızlık verecekti. Vermeyede başlamış.Bırakın artık bu adamı gütmeyi.Kendinize acıyın biraz.Daha fazla, siz siz olmaktan çıkmadan, hayatınızdan bu adamı çıkarın.
Kendinize iyi bakın.Geçmiş olsun.Biran evvel bütün sıkıntılarınızdan kurtulmanızı dilerim.

Back
X