• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kayınvalidemi şikayet etmek istiyorum

Beni öldürmeye kalkıştı kendimi korumak için yaptım diyormus ama kendiden iğne kadar bi çizik bere yok bilmiyorum çok kafama taktım düşününsene adınızı nasıl çıkartıyor
Ya onun ne dediği çok mu önemli, çıksın adınız, sizi tanıyanlar ne olduğunu zaten bilir, tanımayan da ne düşünürse düşünsün.

Neden görüşüyorsunuz? Görüşmüyorsanız bu olaylar nasıl yaşanıyor? Neden elinizde kanıtlar varsa polise gitmediniz? Çocuklarla ne alakası var? Uzaklaştırma alın şikayetçi olun
Yeni doğum yapmıstım bu olay oldugunda bebeğimin 40 ı çıkmamıstı bebeğimle polise gitmek istemedim o an.kayınvalidemle farklı şehirlerde yasıyoruz oğluna msj atıyor arada ve ordakileri doldurmus eşim biliyor annesine inanmıyor ama ordaki akrabaları nasıl ne anlatıyor bilmiyorum hiç biri benimle konusmuyor.eşimle farklı memleketlerdeniz beni ne kadar tanıyabilirler ki belki her denilene inanıyolar

Bence kendinize delil oluşturun. Artık psikiyatirye mi yatırırsınız, karakola mı gidersiniz bilemem. Yarın bir gün intihara kalkışırsa suç size kalmasa bile başınız ağrıyabilir.

Yeni doğum yapmıstım bu olay oldugunda bebeğimin 40 ı çıkmamıstı bebeğimle polise gitmek istemedim o an.kayınvalidemle farklı şehirlerde yasıyoruz oğluna msj atıyor arada ve ordakileri doldurmus eşim biliyor annesine inanmıyor ama ordaki akrabaları nasıl ne anlatıyor bilmiyorum hiç biri benimle konusmuyor.eşimle farklı memleketlerdeniz beni ne kadar tanıyabilirler ki belki her denilene inanıyolar
Ona inanacak kadar beyinsizseler senden uzak oldukları daha iyi zaten, boşver.

Ya onun ne dediği çok mu önemli, çıksın adınız, sizi tanıyanlar ne olduğunu zaten bilir, tanımayan da ne düşünürse düşünsün.

Bence kendinize delil oluşturun. Artık psikiyatirye mi yatırırsınız, karakola mı gidersiniz bilemem. Yarın bir gün intihara kalkışırsa suç size kalmasa bile başınız ağrıyabilir.
Evet ve de çok gıcık bi durum düşününsene burda geçen yıl şahane hayatım diye bi dizi vardı ordaki diziyi izliyordu kendini ona uyarlıyor manyak takıntılı belki hukukçu biri vardır siye danusısmak istedim

Merhaba hemen kısaca anlatayım 10 yıllık evliyiz eşimle.eşimin annesi ve babası aşırı sorumsuz insanlar tek çocuk eşim düğünümüzü falan hep kendimiz yaptık.takıntılı bir kadın evi eski doludur hiç bşyini ellettirmez.saklar çok uzatmak istemiyorum. Geçen kış doğum yaptım bana geldi zor bela yardıma doğum yaptığım gün hastanede kavga ettik demiş eşime karın beni hastanede dövdü (ki bu imkansız doğum yaptığım gece onu nasıl dövebilirim yerimden kalkamıyorum sezeryan oldum) sonra eve geldik tekrar sürekli tahrikler laf sokmalar bende herseyin cevabını veriyorum hiç alttan almıyorum haklıyım çünkü tartıştığımız konularda.eşim sabah işe gittiğinde bi gün yine kavga ettik(daha bebeğimin 40 ı cıkmadan oluyor bunlar) saçımı tutup kendini yere attı.saçımı zor bıraktırdım her tarafımı çizik çizik tırnak izleri var resimlerini çektim duruyor.sonra o an polise gidim şikayetci olim dedim ama çocuklarım için gitmedim. O sinirle elime kitap aldım eğer bi daha bana böyle bşy yaparsan seni bunla döverm falan dedim o sinirle işte.eşime karın beni dövdü öldürecek psikolojisi bozuk bana zarar verecek gibisinden şeyler söyledi eşim asla inanmıyor annesini biliyor ama herkese memleketteki gelinin psikolojisi bozuk beni öldürecek deyip duruyormuş herkese benim yok yere adımı çıkarıyor. Onu şikayet etmek istiyorum nasıl bir yol izlemem gerekiyor bşy elde edebilir miyim sizce şikayet etsem .
Hem yalancı hem ruh hastası, bu nasıl bir manyak kadın öyle 😳😳

Ben senin yerinde olsam böyle dediği zaman dikkatli ol o zaman derdim. Yukarda birinin dediği gibi namın yürüsün bisey olmaz 😎 karakola gitsen şikayetçi olsan bisey olmaz bu bir hakaret değil ya da suç değil kadının psikolojik sorunları var der geçerler. Bence sen kadinj kışkırt hakaret ederse ses kaydı al şikayet edeceksen öyle et. Elinde delil yok bisey yok hicbirsey çıkmaz burdan

Bakın anlamıyorsunuz her yerde bana zarar verecek beni öldürecek diye anlatıyormuş şikayet etmek istiyorum bu konuda yardım istedim
Siz de onu anlatın her yerde ödeşin. Hayır anlamadığı m ne oldu bukdr kayınvalidem de zamanında kapıma gelip tartısma çıkarırdı sacma sapan sac bas yolacak cinsten herseye muhalefet biri. Tek sıkıntısı bu ama ben yolsam haklıyım da sizde ne oldu merak ettim

Aklı başında olan insan, karşısındakinin duruşundan, tavrından neyin ne olduğunu anlar. Normal hayatını süren, kimseye ağzını bozmayan, kendi halinde ve insanların iyiliğine konuşan biri ile "Gelinim beni dövecek, saldırdı, bana atladı, vuu etlerimi parçaladı" diye orada burada hararetle oğlunun eşi hakkında konuşan birini kıyasladığında, insanlar neye inanacağını-kimin psikolojisinin bozuk olduğunu anlar. Kvnizin tiyatrosunu yiyenler de zaten sizden uzak dursunlar; laf gerektir onlara, kvnizin kaleminden tiplerdir. Çok mu mühim böylelerinin neye inandığı?

Siz duruşunuzla, bunun iftira olduğunu kanıtlarsınız zaten akıllı-donanımlı insanların gözünde.

Siz neden adınızın çıkmasına takılıyorsunuz, kendinizden emin değil misiniz ?
Bu kadının hasta olduğunu oğlu biliyosa sülalesi de biliyodur, niye kendinizi aklama derdindesiniz ?
Darp raporu alıp şikayetçi olmanıza engel olarak çocuklarınızı göstermeniz de oldukça saçma. Çocuğu için kocasına katlananı duydum da kayınvalideye katlanmak da ne bileyim

Boşveremiyorum haksızlığa ve böyle bi iftiraya uğramak arada bir eşime msj atar karın beni öldürecek onu buraya getirme sen tek çocuklarla gfel yanıma diye
Delidir ne yapsa yeridir diyeceksin, anlıyorum sinirini ama inan faydası yok. Şikayet edersen daha büyük dedikodu yapma ihtimali var. Bu defa hiç çıkamazsın işin içinden. Şizofren olabilir, alzaimer olabilir. Mantıklı düşünemediği çok belli. Gitme, canına minnet ama çocukları sakın gönderme, kime ne yapacağı belli olmaz bunun

Olayın üstünden bir yıl geçti darp raporu alamam ama resimlerim hala duruyor . Kendide daha dün bike bana zarar verecek diye konusuyormus hala bunun üzerine şikayet düşünüyorum.iftira davası tarzı mı olur o yüzden sordum burda
Darp raporu yok sadece elinizde fotoğraf var elinizin yüzünüzün çizik olduğu yani şikayet için yeterli olmaz diye düşünüyorum onun yaptığı ne malum derler.

Yaptığı şeyde şuan sadece dedikodu oğlu bile biliyormus nasıl biri olduğunu diğer akrabalarda biliyordur o yüzden boşver in konuşsun dursun zaten görüşmuyorsunuz kafaya takmaya değmez.

Merhaba hemen kısaca anlatayım 10 yıllık evliyiz eşimle.eşimin annesi ve babası aşırı sorumsuz insanlar tek çocuk eşim düğünümüzü falan hep kendimiz yaptık.takıntılı bir kadın evi eski doludur hiç bşyini ellettirmez.saklar çok uzatmak istemiyorum. Geçen kış doğum yaptım bana geldi zor bela yardıma doğum yaptığım gün hastanede kavga ettik demiş eşime karın beni hastanede dövdü (ki bu imkansız doğum yaptığım gece onu nasıl dövebilirim yerimden kalkamıyorum sezeryan oldum) sonra eve geldik tekrar sürekli tahrikler laf sokmalar bende herseyin cevabını veriyorum hiç alttan almıyorum haklıyım çünkü tartıştığımız konularda.eşim sabah işe gittiğinde bi gün yine kavga ettik(daha bebeğimin 40 ı cıkmadan oluyor bunlar) saçımı tutup kendini yere attı.saçımı zor bıraktırdım her tarafımı çizik çizik tırnak izleri var resimlerini çektim duruyor.sonra o an polise gidim şikayetci olim dedim ama çocuklarım için gitmedim. O sinirle elime kitap aldım eğer bi daha bana böyle bşy yaparsan seni bunla döverm falan dedim o sinirle işte.eşime karın beni dövdü öldürecek psikolojisi bozuk bana zarar verecek gibisinden şeyler söyledi eşim asla inanmıyor annesini biliyor ama herkese memleketteki gelinin psikolojisi bozuk beni öldürecek deyip duruyormuş herkese benim yok yere adımı çıkarıyor. Onu şikayet etmek istiyorum nasıl bir yol izlemem gerekiyor bşy elde edebilir miyim sizce şikayet etsem .
Hiç görüşmeyin, zaten bu kadar olaydan sonra sağlıklı iletişim kurmanız mümkün görünmüyor.

Yuhhh bunlar olurken eşin napiyor, ben olsam darp raporu alırdım ve asla görüşmezdim , eşin neden müdahale etmiyor 🙄

Ben ne okudum ya

Eşiniz zaten size inanıyor üstüne gidip annesinden şikayetçi olsanız ne olacak ki adamın annesi sonuçta. Umursamayin zaten görüsmuyorsunuz memleketdekilerde sizi dayak atıyor sansın zaten görüşmediginiz kişiler abartmayın bence

Sen git karakola şikayetini et. resimler de var. Ona da kimsenin inanacagini sanmıyorum. çevresi biliyordur ne ldugunu

Kayınvalidenizi şikayet etmekle çocuklarınızın ne alakası var onu anlamadım.. Hem böyle birini neden evinize alıyorsunuz?

Back
X