Kocamın iş arkadaşına beni gömmesi

Benim demek istediğim şu :gerçekten tramvatik her şeyi yıkıcı bir an olsaydı bütün bunları düşünmezdi bile. Sanmayın ki kadını düşündüğü için mesajları atmıyor.
Hala içinde yaşattığı herşeyin düzeleceğine dair küçük bir ümidi var onu da sıfırlamamak için temkinli gidiyor

Sanane hamileyse ya o hamile haliyle senin kocanla fingirdemeye utandı mı
Kocanda seni kadının kocasına gönderme diye ikna etmek için arar tutuşmuşlardır onlar şimdi
Kadını düşünmüyor ki zaten konu sahibi. Kadına özellikle kocasına söylerse kendi evliliği bitme noktasına gelecek ama o boşanmayı istemiyor.

Sizin psikiyatristlik bir durumunuz yok, babanızın ya da başka bir yakınınızın hastalığı sizin özel hayatınız yüzünden ilerlemez. Silkeleyin geçin bu adamı hayatınızdan, babanız sizi mutlu ve güçlü görmek ister. Evliliğinizde bu mümkün değil ama boşanmanızla bir ihtimal doğacak.

Kafayı yiyeceğim, birbirlerine halleniyor bunlar. Kesinlikle kocasına gönder senden memnun değilmiş nasil hamile kalmış karın yaz.. bu nedir ne adi kadınlar ne şerefsiz erkekler türedi bu toplumda rabbim beynimi koru yoksa çıldıracağım.

Beni reelde tanıyanlar sende peygamber sabrı var der. Ve çevremdekiler de kendi ailem de dahil dediklerime kulak asarlar. Ben fazla temkinli giderim. Siz sanmayın ki kocamı düşünüyorum. Benim yaşamdaki amacım hep keşke dememek bu sebeple kim olursa olsun ne olursa olsun hep elimden geleni fazla fazla yaptım 31 yaşımdayım bu saatten sonra da huyum değişmez. Fakat benim her zaman bir b planım vardır. İş hayatımda da özel hayatımda da. Ve en kötü huyum da bu , insanlarla da bazen bu konuda (özellikle iş hayatında) çatışabiliyorum patronum dahil kimseyi dinlemem ben. Aklım, beynim kalbim ne derse onu yaparım. Ve birşey bittiği zaman da karşımda ki ağzıyla kuş tutsa bir daha asla affetmem. Karakterim böyle. 7-8 senelik ilişkim de de aynıydım. Elimden geleni fazlası ile yaptım ardından ayrıldım pişman olmuştu neler neler yaptı ama asla umrumda olmadı taş gibi kesildim. Sonra eşimi tanıdım merhametine aşık oldum. Sonra alkol problemi oldu. 3. Bir kişi yoktu o zaman. Problem ikimiz arasındaydı. Ve eşimde bırakmak istiyordu görüyordum hissediyordum çabalamasaydı asla yanında durmazdım. Ama dün gece okuduklarım asla tahmin etmezdim. Eşimin benim hakkımda böyle nankörce konuşacağını. Beni aldatacağını hiç düşünmezdim. Bu beklemediğim birşey oldu. Fiili aldatma olmuştur olmamıştır onu bilemem fakat bu şekilde bir kadınla konuşması bile yeterli. Benim yalnızlığa ihtiyacım var sadece

Bu evlilikte “keşke” diyebileceğiniz bir nokta kaldı mı?...

Ne kadar safsınız bunun açıklamasını bile sormanız garip, bilimsel diyor o kadarcık lafla kandıracağını düşünüyor belli ki. . Kadının hamile olması da yalan bence.
Kadının kocasına mesajları atın besbelli aldatılmışsınız.

Hasta olmadan, bu adama da taş kesilin, ilerde keşke değil iyiki diyeceksiniz

Ofise yuva dediğine göre ofiste çok şeyler yaşanmış olmalı.

Taşlar yerine oturdukça daha da netleşiyor herşey, eşin olacak şahıs hala ulaşmaya çalışıyor mu sana

ortada aldatma olmadıgı varsayarak yazıyorum. esiniz ne is yapiyor da boyle bol bol muhabbet edecek zamanı oluyor. cok merak edıyorum sızle de boyle aktif bir ilesimi var mı. sizin hakkınızda böyle igrenc cümleler kurduktan sonra eve gelıp nasıl sizin suratınıza guluyor. esiniz ile kadının arasındaki muhabbetleri Türkiye sartlarında utancından eşler birbiri ile yapamıyorlar. aynı yaslardayız en güzel zamanlarımızı yasıyoruz lutfen hayatınızı bu adamı duzeltmeye calısarak heba etmeyın. orada emın olmanızı gerektırecek bır durum goremıyorum. tamamen kısısel gorusum boyle bır ınsanın karısı olamayı kendıme hakaret sayardım.

Şaka gibi.
Bu duruma sizde sessiz mi kaldınız o zaman
Adamın her dediğine inanmışsınız tabiki böyle cesaretli olur.

baska bisey bulamiyorum artik...

Eşine değil ama kadına yollayıp eşine sen mi gösterirsin ben mi yollayım eşine der ona dünyayı dar ederdim. Edepsiz ahlaksız. Kocasının performansı düşükmüş de karnındakini kimden yapmış ya.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…