Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Kayınvalidemi şikayet etmek istiyorum
- Konu Sahibi yayazula
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 1 Kasım 2021
- 1.425
- 791
- 73
Kayınvalideni çocukların için neden şikayet etmedin orasını anlamadım ?
Elinde darp raporun varsa geçerliliği 6 ay,bu süre zarfında şikayetçi ol ve dosyaya raporu ekle.Basit yaralamadan yargılanır ama adli para cezası gelir en fazla.Birde bu tarz durumlarda genelde ilk gün şikayet olmalı.
Elinde darp raporun varsa geçerliliği 6 ay,bu süre zarfında şikayetçi ol ve dosyaya raporu ekle.Basit yaralamadan yargılanır ama adli para cezası gelir en fazla.Birde bu tarz durumlarda genelde ilk gün şikayet olmalı.
Tam okur musunuz şikayet etmeyi yeni düşünüyorum her yerde bana zarar verecek deyip anlatıyormus.darp raporu için bebeğim küçüktü onu bırakıp nasıl darp raporu almak istemedim kucagımda bebeklede gitmek istemedim.1 yıldır aynı konu her yerde bana zarar verecek hatta oğlunada arada msj atıyor kendine dikkat et oğlum sanada zarar verir vs vs artık bıktım şikayet etmek istiyorum hukukçu birinden akıl alıırım diye yazdım burayaKayınvalidenizi şikayet etmekle çocuklarınızın ne alakası var onu anlamadım.. Hem böyle birini neden evinize alıyorsunuz?
Darp raporunu ben o gün alınır sadece diye biliyordum kısacası bilgim yoktu darp izler gecene kadar alınabilirmiş 1 yıl gecti üzerinden sadece fotogafları var izlerin ama ondan değil bana zarar verecek diye sürekli her yerde eşimede dahil msjlarjnı şikayet edebilir miyim bşy elde edebilir miyimKayınvalideni çocukların için neden şikayet etmedin orasını anlamadım ?
Psikolojisi bozuk olarak anlatıyormuş arkamdan hatta eşimede kendine dikkat et sana bşy yapar diyede msj atıyordu bi ara düşünün artık haksızlığa ugramaktan yoruldum ona ders vermek istiyorum her yalanının her zaman tutmayacagını anlasın istiyorumEşiniz zaten size inanıyor üstüne gidip annesinden şikayetçi olsanız ne olacak ki adamın annesi sonuçta. Umursamayin zaten görüsmuyorsunuz memleketdekilerde sizi dayak atıyor sansın zaten görüşmediginiz kişiler abartmayın bence
- 1 Kasım 2021
- 1.425
- 791
- 73
Yok şuan asla şikayet edemezsiniz.6 ay içinde şikayet etmeniz gerekirdi.Darp raporunu ben o gün alınır sadece diye biliyordum kısacası bilgim yoktu darp izler gecene kadar alınabilirmiş 1 yıl gecti üzerinden sadece fotogafları var izlerin ama ondan değil bana zarar verecek diye sürekli her yerde eşimede dahil msjlarjnı şikayet edebilir miyim bşy elde edebilir miyim
Eşim işteydi o gün ama zaten annesine inanmıyor biliyor zaten bana takma diyor sadece onada msj attı bi ara sanada zarar verir oğlum kendine dikkat eg diyeYuhhh bunlar olurken eşin napiyor, ben olsam darp raporu alırdım ve asla görüşmezdim , eşin neden müdahale etmiyor
Görüşmüyomda bir yıl gecti hala aynı konusmalar yapılıyor eşimede hala msj atarmıs bana zarar verecek diye off off keşke gercekten iyi bi dövsem içim soğurdu hem birini dövmek ve kavga etmekle öldürmeye çalısmak aynı şey değil ki sacma sapan konusmalar inanamıyorum vallahiHiç görüşmeyin, zaten bu kadar olaydan sonra sağlıklı iletişim kurmanız mümkün görünmüyor.
Sadece çizik tırnak izli kolum yüzüm falan resimleri duruyorBen senin yerinde olsam böyle dediği zaman dikkatli ol o zaman derdim. Yukarda birinin dediği gibi namın yürüsün bisey olmaz karakola gitsen şikayetçi olsan bisey olmaz bu bir hakaret değil ya da suç değil kadının psikolojik sorunları var der geçerler. Bence sen kadinj kışkırt hakaret ederse ses kaydı al şikayet edeceksen öyle et. Elinde delil yok bisey yok hicbirsey çıkmaz burdan
- 24 Kasım 2014
- 553
- 1.205
- 313
- 37
İçimi rahatlattınız saolun gercekten inanıyolar diye üzülüyorum eşim tarafı beni tam tanımaz evlendiğimizden beri başka şehirdeyiz ve memleketlerniz ayrıKv’nizi vakti zamanında şikayet etmediğiniz için içinizde kalmış ve takıntı haline getirmişsiniz bence. Bu saatten sonra görmeyin, duymayın. Ne konuşursa konuşsun, gelinim beni öldürecek diyene de kimse normal gözle bakmaz merak etmeyin.
Ne güzel ifade etmişsiniz çok saolunAklı başında olan insan, karşısındakinin duruşundan, tavrından neyin ne olduğunu anlar. Normal hayatını süren, kimseye ağzını bozmayan, kendi halinde ve insanların iyiliğine konuşan biri ile "Gelinim beni dövecek, saldırdı, bana atladı, vuu etlerimi parçaladı" diye orada burada hararetle oğlunun eşi hakkında konuşan birini kıyasladığında, insanlar neye inanacağını-kimin psikolojisinin bozuk olduğunu anlar. Kvnizin tiyatrosunu yiyenler de zaten sizden uzak dursunlar; laf gerektir onlara, kvnizin kaleminden tiplerdir. Çok mu mühim böylelerinin neye inandığı?
Siz duruşunuzla, bunun iftira olduğunu kanıtlarsınız zaten akıllı-donanımlı insanların gözünde.
Çok uzun olaylar burda anlatılacak kadar kısa değil biraz değişik bi kadın bi de zaten hiç snlaşamadık evlendiğimizden beriSiz de onu anlatın her yerde ödeşin. Hayır anlamadığı m ne oldu bukdr kayınvalidem de zamanında kapıma gelip tartısma çıkarırdı sacma sapan sac bas yolacak cinsten herseye muhalefet biri. Tek sıkıntısı bu ama ben yolsam haklıyım da sizde ne oldu merak ettim
Dinlemiyolar eşim tarafı küstü hep bizle kavga ettim diye aile apartmanında oturuyolar bana sen haklısın bile diyemezler hemen tlfndan sildiler iki kelime bile açıklama yapamadımSiz de onu anlatın her yerde ödeşin. Hayır anlamadığı m ne oldu bukdr kayınvalidem de zamanında kapıma gelip tartısma çıkarırdı sacma sapan sac bas yolacak cinsten herseye muhalefet biri. Tek sıkıntısı bu ama ben yolsam haklıyım da sizde ne oldu merak ettim
Evinde duvarda hep eski zamanlara ait takvim asılı dedim senin psikolojin bozuk evde ki takvimlerin ne öyle dedim kavga ederken diyor o takvimlerden biri kayınbabamın doğduğu zamana sit manyak kadın gelmişin 65 yasına kayınvabanı napan sen kendi kayınvabası çok severmişte bu kadar takıntılı biriHem yalancı hem ruh hastası, bu nasıl bir manyak kadın öyle
O kadar sinir bozucu bir durum ki iyi taraf kocanız akıllımış oda anasını dinleseydi vay haline . Kv çevresini iyi manipüle etmiş . Ama çevreside mal kadının deli olduğunu anlamamışlar mı. Bence o kadında sizin yapmayacağını biliyor o yüzden edepsizleşiyor . Delinin hakkında deli gelir. Siz bir polise sorun o yardımcı olur . Belki avukata giderseniz. Bu kadın birinden korkup anca susar
- 30 Kasım 2017
- 8.671
- 1
- 4.341
- 173
BoşanmalısınMerhaba hemen kısaca anlatayım 10 yıllık evliyiz eşimle.eşimin annesi ve babası aşırı sorumsuz insanlar tek çocuk eşim düğünümüzü falan hep kendimiz yaptık.takıntılı bir kadın evi eski doludur hiç bşyini ellettirmez.saklar çok uzatmak istemiyorum. Geçen kış doğum yaptım bana geldi zor bela yardıma doğum yaptığım gün hastanede kavga ettik demiş eşime karın beni hastanede dövdü (ki bu imkansız doğum yaptığım gece onu nasıl dövebilirim yerimden kalkamıyorum sezeryan oldum) sonra eve geldik tekrar sürekli tahrikler laf sokmalar bende herseyin cevabını veriyorum hiç alttan almıyorum haklıyım çünkü tartıştığımız konularda.eşim sabah işe gittiğinde bi gün yine kavga ettik(daha bebeğimin 40 ı cıkmadan oluyor bunlar) saçımı tutup kendini yere attı.saçımı zor bıraktırdım her tarafımı çizik çizik tırnak izleri var resimlerini çektim duruyor.sonra o an polise gidim şikayetci olim dedim ama çocuklarım için gitmedim. O sinirle elime kitap aldım eğer bi daha bana böyle bşy yaparsan seni bunla döverm falan dedim o sinirle işte.eşime karın beni dövdü öldürecek psikolojisi bozuk bana zarar verecek gibisinden şeyler söyledi eşim asla inanmıyor annesini biliyor ama herkese memleketteki gelinin psikolojisi bozuk beni öldürecek deyip duruyormuş herkese benim yok yere adımı çıkarıyor. Onu şikayet etmek istiyorum nasıl bir yol izlemem gerekiyor bşy elde edebilir miyim sizce şikayet etsem .
2 çocukla boşansam ne yapim ki ama isterdim boşanmakBoşanmalısın
Evet üstelik ben atanamamış bi öğretmenim gururuma dokunuyor artık böyle suclanmıs olmak bi avukata danısacam sanırım saolunO kadar sinir bozucu bir durum ki iyi taraf kocanız akıllımış oda anasını dinleseydi vay haline . Kv çevresini iyi manipüle etmiş . Ama çevreside mal kadının deli olduğunu anlamamışlar mı. Bence o kadında sizin yapmayacağını biliyor o yüzden edepsizleşiyor . Delinin hakkında deli gelir. Siz bir polise sorun o yardımcı olur . Belki avukata giderseniz. Bu kadın birinden korkup anca susar