Kocamın iş arkadaşına beni gömmesi

İkiside iğrenç ama kadınada haddini bildir

Eşine sen mi gönderirsin ben mi cümlesinde tehdit ve şantajın maddi unsurları oluşmaz kanaatindeyim.
Valla isterse suc olsun. Ben olsam yapardim cezam neyse de cekerdim pasa pasa. Hatta kesin ceza varsa sonunda ben direkt cumle aleme rezil rusva ederdim. Ibret olsun diye burunlarindan getirirdim. Yapmadan once dusunselerdi s.refsizler. ay cok sinirlendim

Kimse sadece iş arkadaşıyla bunları konuşmaz aralarında bence cinsellik geçmiş kişiler bunlar sizin ilk konularınızdan birini hatırlıyorum mutfak halısı kan içindeydi hala anlayamıyorum bu alkolik üstelik sapık adamla işiniz ne lütfen yolunuza bakın

Bu ne terbiyesiz insanlar ya.. Pes
Çok kısa zaman sonra bunun çok daha ilerisi olacakmış gibi geliyor bana, üzgünüm..
Durup, bu durumun ilerisini izleyip nasıl aldatılıyorum diye izlemeyin bence. Zararın neresinden dönseniz kardır.

Kumar bagimliligi olanlar ayni zamanda hovarda olur. Yani ya kumar oynayacak ya çapkınlık yapacak. Bi sekilde heyecan hissetmesi lazim. Fitrat bu degistiremezsin. Uzaya gitmeyi dene canim daha kolay.
bu çok doğru bir tesbit daha bi kaç gün önce sevil atasoyun bu konuda bi programını izledim
kumar alkol ihanet vs şeylerle uğraşanlar belirli bir tipmiş
bilimsel açıklamasını yapamıcam şimdi genler ve beyin işleyişiyle alakalı
yani genel olarak böyle bir karmaşık hayatları olurmuş

++++++++
Kadının kocasina kesinlikle gösterin. Yazışmalarda geçen sex muhabbeti kocasiyla DEĞIL sizin eşinizle bence yoksa bu samimiyet nerden geliyor? Terbiyesizler sinirlerim zipladi ya

Kadın şuan hamile, direkt göndermek istiyorum aslında eşimde yapabilirim bilir söyledim çünkü gönderecem diye ama hamile diye göndermek istemiyorum
Niye yalloyacağınızı eşinize söyleme gereği duyuyorsunuz? Tabi sizi tehdit edip yollamaman için herşeyi yapacak direk yollasaydınız kadinin eşine. Bide ondan onay alıyormuş gibi söylüyorsunuz! O sizi gömerken sizden onay almadı ay bana yolla ben yollayim kadinin eşine ya bu ne ... Eşinde istediği kadar yalvarsin pislik herif

Ben olsam kadınla kahve ıcmeye giderdim.bı sekilde.ezikler dururdum. Esinin performansının kotu olmasına cok uzuldum canım. Gece mesailerin hakkında esımle konusmussun ama rahatlamadıysan benle de pahlaşabılırsın. Ya da belkı eşin bilse her sey duzelır ne dersin. Falan der yedekledıgım mesajların goruntusunu gosterırdım. Tüm iş yerıne eşine gondermekle tehdit ederdim. Sen kımsın esım benı sana cekıstırırken canak tutuhorsun da seks hayatını esımle paylasıyprsun derdim. Allahım ne cürret ne cesaret ya deliricem artik okumak istemıyorum boyle konulsrı. Herkes sasirmis. Allah basıma vermesın kotu syler yapabılırım

Alkol, depresyon, cinselliğin kötü olması vs nin sebebi; bu kadına duyduğu platonik/karşılıksız ilgi olmasın. Kadın buna karşılık verince tüm dertleri bitti belki de.
Zaten cinsellikte performansı düşen erkeğe erkekler arasında başka kadında dene diye bir muhabbet var bunda denemiştir

Kadının eşinin de olanları bilmeye hakkı var, yazışmaları göndermeyin ama eşinizle kocamın seviyesiz yazışmaları yüzünden boşanıyorum haberiniz olsun diyin adama. Yazışmaları sorarsa da mahkemeye delil olarak yazışmaları verip karınıza da dava açacağım o zaman öğrenirsiniz deyin.

Kadın kendi evliliğini düşünmemiş de siz mi onun hamileliğini düşüneceksiniz?

Yalnız kalıp düşünmeye ihtiyacım var demişsiniz ama düşünecek bir şey yok bence, bu adamın sizin hakkınızda dediklerini boşansanız bile unutmanız çok uzun zaman alacak. Bir an önce bu pislik heriften kurtulmaya bakın.

Kayınvalidenize de boşanma davasını açtıktan sonra haber verin, sizi tutup oğluna kızacak olsa da şuan olanları ona anlatmanız sadece sizi ekstra üzüp yorar. Kendi iç dünyanızda kırgınken birde ailelerle uğraşmayın.

Konu sahibi neden banlandi? Bir de evimi terk etmis bilen yazabilir mi dun 20 sayfa falandi bugun 56 sayfa olmus yine kaçırdım

Bende epey geç saatte okudum konuyu, en son arkadaşımda kalacağım eve gitmeyeceğim demiş konu sahibi.
Teşekkür ederim. De nereye kadar ki yanii eve gitse ne gitmese neee bosanilcak bir evlilik bosanmakta zor ama konu sahibi calisiyor ediyor kendine neden bunu yapiyor banlanmis bide polemik oldu herhalde.

Teşekkür ederim. De nereye kadar ki yanii eve gitse ne gitmese neee bosanilcak bir evlilik bosanmakta zor ama konu sahibi calisiyor ediyor kendine neden bunu yapiyor banlanmis bide polemik oldu herhalde.
İki gün senelik izin alacağım demiş, belki izin almıştır işyerinden.Tüm yazılanları okumadım ama son sayfalara göz atmıştım, son yazdıklarında polemik de olmamış gibi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…