Bu tarz evliliklerde en merak ettiğim şu oluyor cinsel hayatınız nasıl?Merhaba
Sizde zaman zaman evliliğinizde tek kalmış ve çoğu şeyi yükleniyormuş gibi hissettiğiniz Zamanlar oluyor mu . Ben senelerdir eşimin görmediğim tanımadığım huylarına şayit olmaya başladım . İkimizde alkol sigara vb içen insanlar değiliz . Bunlardan biri dini neden ama müslüman olmasamda alkolü sevmiyorum . Olmasam yine de içmezdim . Eşim şimdi tutturmuş yıl başı gecesi iş yerindeki kız arkadaşı ( o da evli ) evine alkol alıp yılbaşı kutlamaya davet etti gidelim diyor . Bende tamam ama ben alkol almam istemiyorum dedikçe yok ya öyle şey olmaz demeye başladı . Ki kendisininde içmesine razı olmadığım için ağzına alkol sürmeyen adam şimdi tutturmuş alkol alalım işte ben içerim diye tutturuyor . Kadının kocası da pek tekin biri değil . Ben eşime tekin olmayan insanlarla dolaşma diye tembihledikçe çocuk gibi her yerden birşey çıkarıyor . Eskiden tanıdığım sevdiğim adam değil sanki . Evde oturuyor oynuyor beni bakkala gönderiyor ? Evde tüm gün ev işi yapmamışım ve çocuğumuza bakmıyomuium gibi ?? Gerçekten hem erkek hem kadın rolü oynuyorum sanki .çok bunaldım . Bunlar en basit örnekler . İlgisizliği de cabası . Böyle durumlar yaşayan varmı ne gibi bir tavır takındınız kocanızın çocuğunuzmuş gibi davranmasına merak ediyorum
Çünkü ilgisiz bir adam, oyun oynamayı ya da telefonla ilgilenmeyi seviyor tahminen. Sosyal aktivitelerinizde yok gibi anladım ben. Bu derece kendine ait görevleri aksatan bir adam acaba iş uyumaya gelince ne yapıyor bir anda yatakta aslanmı kesiliyor?