- 3 Eylül 2010
- 1.045
- 2.385
- 333
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ozaman sana zulüm eden kaynanaya ve inanmayan kocanla mutluluklar şikayet etseydin ederdin ve o kaynanan yani eşinin annesi hertürlü bu iş b*k yoluna gidiyor ya o seni yada sen ona bişey yapacak2 çocukla boşansam ne yapim ki ama isterdim boşanmak
rapor almadıkça hepsı gecersızOlayın üstünden bir yıl geçti darp raporu alamam ama resimlerim hala duruyor . Kendide daha dün bike bana zarar verecek diye konusuyormus hala bunun üzerine şikayet düşünüyorum.iftira davası tarzı mı olur o yüzden sordum burda
Eşim bana inanıyor zaten dikkatli okuyunOzaman sana zulüm eden kaynanaya ve inanmayan kocanla mutluluklar şikayet etseydin ederdin ve o kaynanan yani eşinin annesi hertürlü bu iş b*k yoluna gidiyor ya o seni yada sen ona bişey yapacak
AynenKeşke iyice bir dövseydin, zaten dövdü diyormuş
Dikkatli okumam durumu değiştitmiyo malesef sana inanan kocan buna izin vermemeliydi. Hastaysa anası tedavi olsun ..Eşim bana inanıyor zaten dikkatli okuyun
Seni kitapla döverim ne yaaaMerhaba hemen kısaca anlatayım 10 yıllık evliyiz eşimle.eşimin annesi ve babası aşırı sorumsuz insanlar tek çocuk eşim düğünümüzü falan hep kendimiz yaptık.takıntılı bir kadın evi eski doludur hiç bşyini ellettirmez.saklar çok uzatmak istemiyorum. Geçen kış doğum yaptım bana geldi zor bela yardıma doğum yaptığım gün hastanede kavga ettik demiş eşime karın beni hastanede dövdü (ki bu imkansız doğum yaptığım gece onu nasıl dövebilirim yerimden kalkamıyorum sezeryan oldum) sonra eve geldik tekrar sürekli tahrikler laf sokmalar bende herseyin cevabını veriyorum hiç alttan almıyorum haklıyım çünkü tartıştığımız konularda.eşim sabah işe gittiğinde bi gün yine kavga ettik(daha bebeğimin 40 ı cıkmadan oluyor bunlar) saçımı tutup kendini yere attı.saçımı zor bıraktırdım her tarafımı çizik çizik tırnak izleri var resimlerini çektim duruyor.sonra o an polise gidim şikayetci olim dedim ama çocuklarım için gitmedim. O sinirle elime kitap aldım eğer bi daha bana böyle bşy yaparsan seni bunla döverm falan dedim o sinirle işte.eşime karın beni dövdü öldürecek psikolojisi bozuk bana zarar verecek gibisinden şeyler söyledi eşim asla inanmıyor annesini biliyor ama herkese memleketteki gelinin psikolojisi bozuk beni öldürecek deyip duruyormuş herkese benim yok yere adımı çıkarıyor. Onu şikayet etmek istiyorum nasıl bir yol izlemem gerekiyor bşy elde edebilir miyim sizce şikayet etsem .
et şikayet o zaman en fazla uzaklaştırma verirler çenesi yine devam ederGörüşmüyoruz zaten ama dediğim gibi bana zarar verecek beni ölürecek diye anlatıyormuş bunu kendime yediremiyorum ğsikolojisi bozuk olarak etiketlendim bi manyak kadın yüzüne
Kesinlikle siz de normal değilsiniz. Bir kere böyle bir şey ilk olduğu anda eşime derim ki sen annenle dilediğin gibi görüş ben asla görüşmeyeceğim. Kabul etmiyorsan da sana anneciğinle mutluluklar. Siz iyi misiniz Allah aşkına bu nasıl bir yaşam tarzı el kadar bebeğiniz var kaynananızdan dayak yiyorsunuz ve takıldığınız şey insanlara seni kötülemesi mi? Azıcık normali anormali ayırt edin lütfen. Evladınızı da böyle psikopatların elinde büyütmeyin.Merhaba hemen kısaca anlatayım 10 yıllık evliyiz eşimle.eşimin annesi ve babası aşırı sorumsuz insanlar tek çocuk eşim düğünümüzü falan hep kendimiz yaptık.takıntılı bir kadın evi eski doludur hiç bşyini ellettirmez.saklar çok uzatmak istemiyorum. Geçen kış doğum yaptım bana geldi zor bela yardıma doğum yaptığım gün hastanede kavga ettik demiş eşime karın beni hastanede dövdü (ki bu imkansız doğum yaptığım gece onu nasıl dövebilirim yerimden kalkamıyorum sezeryan oldum) sonra eve geldik tekrar sürekli tahrikler laf sokmalar bende herseyin cevabını veriyorum hiç alttan almıyorum haklıyım çünkü tartıştığımız konularda.eşim sabah işe gittiğinde bi gün yine kavga ettik(daha bebeğimin 40 ı cıkmadan oluyor bunlar) saçımı tutup kendini yere attı.saçımı zor bıraktırdım her tarafımı çizik çizik tırnak izleri var resimlerini çektim duruyor.sonra o an polise gidim şikayetci olim dedim ama çocuklarım için gitmedim. O sinirle elime kitap aldım eğer bi daha bana böyle bşy yaparsan seni bunla döverm falan dedim o sinirle işte.eşime karın beni dövdü öldürecek psikolojisi bozuk bana zarar verecek gibisinden şeyler söyledi eşim asla inanmıyor annesini biliyor ama herkese memleketteki gelinin psikolojisi bozuk beni öldürecek deyip duruyormuş herkese benim yok yere adımı çıkarıyor. Onu şikayet etmek istiyorum nasıl bir yol izlemem gerekiyor bşy elde edebilir miyim sizce şikayet etsem .
Anlatsin, ayagini denk alsin iste akilli olsun. Boyle bir kadinin akrabalari da umrumda olmaz. Oglu bile anasini taniyorsa merak etmeyin akrabalari da biliyordur.Evet ama düşünsene biri size beni öldürecek o diye herkese anlatıyormus manyak
Merhaba hemen kısaca anlatayım 10 yıllık evliyiz eşimle.eşimin annesi ve babası aşırı sorumsuz insanlar tek çocuk eşim düğünümüzü falan hep kendimiz yaptık.takıntılı bir kadın evi eski doludur hiç bşyini ellettirmez.saklar çok uzatmak istemiyorum. Geçen kış doğum yaptım bana geldi zor bela yardıma doğum yaptığım gün hastanede kavga ettik demiş eşime karın beni hastanede dövdü (ki bu imkansız doğum yaptığım gece onu nasıl dövebilirim yerimden kalkamıyorum sezeryan oldum) sonra eve geldik tekrar sürekli tahrikler laf sokmalar bende herseyin cevabını veriyorum hiç alttan almıyorum haklıyım çünkü tartıştığımız konularda.eşim sabah işe gittiğinde bi gün yine kavga ettik(daha bebeğimin 40 ı cıkmadan oluyor bunlar) saçımı tutup kendini yere attı.saçımı zor bıraktırdım her tarafımı çizik çizik tırnak izleri var resimlerini çektim duruyor.sonra o an polise gidim şikayetci olim dedim ama çocuklarım için gitmedim. O sinirle elime kitap aldım eğer bi daha bana böyle bşy yaparsan seni bunla döverm falan dedim o sinirle işte.eşime karın beni dövdü öldürecek psikolojisi bozuk bana zarar verecek gibisinden şeyler söyledi eşim asla inanmıyor annesini biliyor ama herkese memleketteki gelinin psikolojisi bozuk beni öldürecek deyip duruyormuş herkese benim yok yere adımı çıkarıyor. Onu şikayet etmek istiyorum nasıl bir yol izlemem gerekiyor bşy elde edebilir miyim sizce şikayet etsem .
Merhaba hemen kısaca anlatayım 10 yıllık evliyiz eşimle.eşimin annesi ve babası aşırı sorumsuz insanlar tek çocuk eşim düğünümüzü falan hep kendimiz yaptık.takıntılı bir kadın evi eski doludur hiç bşyini ellettirmez.saklar çok uzatmak istemiyorum. Geçen kış doğum yaptım bana geldi zor bela yardıma doğum yaptığım gün hastanede kavga ettik demiş eşime karın beni hastanede dövdü (ki bu imkansız doğum yaptığım gece onu nasıl dövebilirim yerimden kalkamıyorum sezeryan oldum) sonra eve geldik tekrar sürekli tahrikler laf sokmalar bende herseyin cevabını veriyorum hiç alttan almıyorum haklıyım çünkü tartıştığımız konularda.eşim sabah işe gittiğinde bi gün yine kavga ettik(daha bebeğimin 40 ı cıkmadan oluyor bunlar) saçımı tutup kendini yere attı.saçımı zor bıraktırdım her tarafımı çizik çizik tırnak izleri var resimlerini çektim duruyor.sonra o an polise gidim şikayetci olim dedim ama çocuklarım için gitmedim. O sinirle elime kitap aldım eğer bi daha bana böyle bşy yaparsan seni bunla döverm falan dedim o sinirle işte.eşime karın beni dövdü öldürecek psikolojisi bozuk bana zarar verecek gibisinden şeyler söyledi eşim asla inanmıyor annesini biliyor ama herkese memleketteki gelinin psikolojisi bozuk beni öldürecek deyip duruyormuş herkese benim yok yere adımı çıkarıyor. Onu şikayet etmek istiyorum nasıl bir yol izlemem gerekiyor bşy elde edebilir miyim sizce şikayet etsem .
Beni öldürmeye kalkıştı kendimi korumak için yaptım diyormus ama kendiden iğne kadar bi çizik bere yok bilmiyorum çok kafama taktım düşününsene adınızı nasıl çıkartıyor