• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kayınvalidemi şikayet etmek istiyorum

2 çocukla boşansam ne yapim ki ama isterdim boşanmak
Ozaman sana zulüm eden kaynanaya ve inanmayan kocanla mutluluklar şikayet etseydin ederdin ve o kaynanan yani eşinin annesi hertürlü bu iş b*k yoluna gidiyor ya o seni yada sen ona bişey yapacak

Resimler ıse yaramıyor
Olayın üstünden bir yıl geçti darp raporu alamam ama resimlerim hala duruyor . Kendide daha dün bike bana zarar verecek diye konusuyormus hala bunun üzerine şikayet düşünüyorum.iftira davası tarzı mı olur o yüzden sordum burda
rapor almadıkça hepsı gecersız

Merhaba hemen kısaca anlatayım 10 yıllık evliyiz eşimle.eşimin annesi ve babası aşırı sorumsuz insanlar tek çocuk eşim düğünümüzü falan hep kendimiz yaptık.takıntılı bir kadın evi eski doludur hiç bşyini ellettirmez.saklar çok uzatmak istemiyorum. Geçen kış doğum yaptım bana geldi zor bela yardıma doğum yaptığım gün hastanede kavga ettik demiş eşime karın beni hastanede dövdü (ki bu imkansız doğum yaptığım gece onu nasıl dövebilirim yerimden kalkamıyorum sezeryan oldum) sonra eve geldik tekrar sürekli tahrikler laf sokmalar bende herseyin cevabını veriyorum hiç alttan almıyorum haklıyım çünkü tartıştığımız konularda.eşim sabah işe gittiğinde bi gün yine kavga ettik(daha bebeğimin 40 ı cıkmadan oluyor bunlar) saçımı tutup kendini yere attı.saçımı zor bıraktırdım her tarafımı çizik çizik tırnak izleri var resimlerini çektim duruyor.sonra o an polise gidim şikayetci olim dedim ama çocuklarım için gitmedim. O sinirle elime kitap aldım eğer bi daha bana böyle bşy yaparsan seni bunla döverm falan dedim o sinirle işte.eşime karın beni dövdü öldürecek psikolojisi bozuk bana zarar verecek gibisinden şeyler söyledi eşim asla inanmıyor annesini biliyor ama herkese memleketteki gelinin psikolojisi bozuk beni öldürecek deyip duruyormuş herkese benim yok yere adımı çıkarıyor. Onu şikayet etmek istiyorum nasıl bir yol izlemem gerekiyor bşy elde edebilir miyim sizce şikayet etsem .
Seni kitapla döverim ne yaaa :KK6:
Eşin arkandaymış işte, görüşmeyin olsun bitsin.

Merhaba hemen kısaca anlatayım 10 yıllık evliyiz eşimle.eşimin annesi ve babası aşırı sorumsuz insanlar tek çocuk eşim düğünümüzü falan hep kendimiz yaptık.takıntılı bir kadın evi eski doludur hiç bşyini ellettirmez.saklar çok uzatmak istemiyorum. Geçen kış doğum yaptım bana geldi zor bela yardıma doğum yaptığım gün hastanede kavga ettik demiş eşime karın beni hastanede dövdü (ki bu imkansız doğum yaptığım gece onu nasıl dövebilirim yerimden kalkamıyorum sezeryan oldum) sonra eve geldik tekrar sürekli tahrikler laf sokmalar bende herseyin cevabını veriyorum hiç alttan almıyorum haklıyım çünkü tartıştığımız konularda.eşim sabah işe gittiğinde bi gün yine kavga ettik(daha bebeğimin 40 ı cıkmadan oluyor bunlar) saçımı tutup kendini yere attı.saçımı zor bıraktırdım her tarafımı çizik çizik tırnak izleri var resimlerini çektim duruyor.sonra o an polise gidim şikayetci olim dedim ama çocuklarım için gitmedim. O sinirle elime kitap aldım eğer bi daha bana böyle bşy yaparsan seni bunla döverm falan dedim o sinirle işte.eşime karın beni dövdü öldürecek psikolojisi bozuk bana zarar verecek gibisinden şeyler söyledi eşim asla inanmıyor annesini biliyor ama herkese memleketteki gelinin psikolojisi bozuk beni öldürecek deyip duruyormuş herkese benim yok yere adımı çıkarıyor. Onu şikayet etmek istiyorum nasıl bir yol izlemem gerekiyor bşy elde edebilir miyim sizce şikayet etsem .
Kesinlikle siz de normal değilsiniz. Bir kere böyle bir şey ilk olduğu anda eşime derim ki sen annenle dilediğin gibi görüş ben asla görüşmeyeceğim. Kabul etmiyorsan da sana anneciğinle mutluluklar. Siz iyi misiniz Allah aşkına bu nasıl bir yaşam tarzı el kadar bebeğiniz var kaynananızdan dayak yiyorsunuz ve takıldığınız şey insanlara seni kötülemesi mi? Azıcık normali anormali ayırt edin lütfen. Evladınızı da böyle psikopatların elinde büyütmeyin.

Kv-kp ile çok çok önemli bir şey olmadıktan sonra görüşmemek bence doğru değil ancak sizin durumunuzda kesinlikle görüşmemeniz lazım. Hatta olay adli vakaya dönmüş. Ne eve sokun ne de yüzüne bakın. Uzaklaşma imkanınız varsa uzaklaşın değilse eş ortamından uzaklaşın.

Evet ama düşünsene biri size beni öldürecek o diye herkese anlatıyormus manyak
Anlatsin, ayagini denk alsin iste akilli olsun. Boyle bir kadinin akrabalari da umrumda olmaz. Oglu bile anasini taniyorsa merak etmeyin akrabalari da biliyordur.

Benim kaynanamda cok cekilir dert degil ama cevresinde 1 tane konustugu akrabasi, esi dostu yok. Arkamdan konussa ne olur konusmasa ne olur. Adama sormazlar mi bukadar iyisinde neden kimse seni istemiyor, cagirmiyor, aramiyor.

Evinize sokmayin, gorusmeyin, benim sacimi tutmus olsa o an bir tane yapistirirdim valla ne yalan soyleyeyim. Hatta hazir esimde annesine inanmazken icim rahatlardi. Kimse lohusa halimle ozellimle sacima yapisamaz. Bundan sonra kapi esiginizden sokmayin.

Canım ben de benzer şeyler yaşamıştım eski evliliğimde. Sitede havuz başında rezil etmişti beni şoka girmiştim tepkisiz kalmıştım. Karşılık verseydim zaten bak bak şuna yaşlı kadını hırpalıyorlar demesinler diye çok çekinmişim. Boşandım 1.5 sene oldu evlendim hamile kaldım yuvamı tekrar kurdum önce şehir sonra ülke değiştirdim ama yok yok halâ ısrarla beni ve annemi defalarca arıyor. Engelledik. Bu defa annemi ev telefonundan arıyor. Yılbaşı gecesi defalarca aramış annemleri. Babam telefonun kablosunu sökmüş telefonu da kırıp atmış. Eski görümcemi eski eşimi aradık defalarca onlar da önünü alamadı. Savcılığa 3 kez suç duyurusunda bulunduk. 10 gün uzaklaştırma verildi sonra da 1 ay..değişen birşey olmadı kayınvalidem oğluna aşık bir kadındı oturun ana oğul ben yuvamı kurdum diyorum eski eşim ağlıyor telefonda kayınvalidem hakaret ediyor bana hayır yani ne istiyorlar benden herkes kendi yoluna gitmiş artık. Biz bir çözüm bulamadık. Hattımı değişirdim. Annem de değistirdi. Bu defa amcamı yengemi ve new jersey de yaşayan kuzenime bile ulaşmış gecenin 3 ünde aradı kuzenim yeter artık bana ne senin eski evliliğinden dedi. Şimdiki eşim de defalarca konuştu eski eşimle. Kliniğe yatır anneni bu böyle olmaz dedi. Sen benim annem hakkında nasıl böyle konuşursun dedi eşim yok yani eski eşim anacı anlatamıyorsun algılayamıyorlar ana oğul..Canım senin eşin seni görüşmeye zorluyor mu ? Cinnete ramak kaldı onu evimde istemiyorum elimde kalacak bak uyarıyorum seni de eşine. Asla ama asla o hasta kadınla bayramlarda olsa dahi görüşme. Bugün sana bunu yapan bebeğine neler yapmaz. Senin can güvenliğin yok farkında mısın ? Aile büyüklerini hemen devreye sok. Baban veya abin eşinle çok ciddi sert konuşma yapsın. Senin eşin bunlara müsade ediyor kuzum. Eşin dışında hiçkimse sana yardım edemez çözemez.

Sen bu durumu ailenle paylaştın mı ?
Nedir bu erkek annelerinin fesatlığı fenalığı anlamadım gitti.
Baban ve abin eşini kenara çeksin çok sert uyarsınlar.
Ben böyle bir hayat istemiyorum. Herkes kendi delisine sahip çıksın de.
Bak sen ve ailen dik durursanız kaya gibi olursan kayınvaliden daha da kuduracak kendine zarar verecek emin ol keskin sirke küpüne zarar bırak bir köşede delirsin g*ebersin yaşlı bunak. Eşin de o benim ne yapayım moduna girerse git ananla otur yettiyse yetti de
Bu cehennemi yaşamak zorunda değilsin
Şikayet etmek çözüm değil. Yaşlı ve hasta kadın diyorlar gülüp geçiyorlar. İdare et diyecekler. Kediyi tekmeleyen yaşlı kadına ne oldu hiçbirşey yaptırım ceza olmadı yaşlıların bu ülkede dokunulmazlığı var tiksiniyorum

Şimdi tekrardan okudum yazdıklarını.

Canım benim senin eşin tek çocukmuş.Vay ki ne vay yandın sen.

Tek kardes olanlarla evlenilmez. Ailen uyarmadı mı seni ? Bak benim erkek kardeşim bile tek kardeş olan bir kız ile nişanlıydı dayanamadı nişan attı anam babam diyip duruyordu kız sürekli. Başka bir kızla evlendi kardesim ki düşün bak erkek olduğu halde tahammül edemedi.

Sen bir de çocuk yapmışsın. Başka kardeş olmadığı için eşin sürekli suçluluk duyacak ve kayınvalideni hayatından çıkaramazsın sen çok zor ya durumun

Evliliğin boşanmayla sonuçlanacak üzgünüm
2.çocuk asla yapma

Beni öldürmeye kalkıştı kendimi korumak için yaptım diyormus ama kendiden iğne kadar bi çizik bere yok bilmiyorum çok kafama taktım düşününsene adınızı nasıl çıkartıyor

Canım sen savcılığa suç duyurusunda bulunsan bile ki eşin ile aran açılır o benim anam ne olursa olsun diyecek bir sonuç çıkmayacak

yarınları hiç düşünmedin mi neden 10 yıl evli kaldın ki neden çocuk yaptın bu evliliğe ??

yakın gelecekte hepten elden ayaktan düşecek sende yatılı kalmaya başlayacak ne yapacaksın ??

sen sanıyor musun ki eşin bakım evine ya da kliniğe yatıracak ??

Uzatmaları oynursun canım evliliğin biter senin maalesef

Çok kötü olmuş çok düzenlemeyecek şekilde bozulmuş ilişkiler.İste bu düzelmez eşiniz görüşsün siz artık gorusmeyin evet yani şiddet oturur insanın içine karşılık veremediyse de bu artık size Çocuklar da sevmez onu hatra zarar verebilirler anlatırsanız ben Bunuda önermem.Takmayip konuşmamaniz gerekir yani çok tuhaf kadın insanı katil eder.Eder yani iyi sağ çıkmış o evden benim fikrim bu Değmez birde koca kadın aklı başında zannedersin bildiğin psikolojik tedaviye ihtiyacı var umarım bir gün dışarda birine çatmaz.Doldurmayin artık kendinizi yoksa stress size zarar Esinizede söylemeyin anmayin adını haklısınız ama konuştukça etkisi azalır sözlerin.Cok geçmiş olsun

Back
X