• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kocamın iş arkadaşına beni gömmesi

Ya bende kadının kocasına atamazdim sanirim, cinayet filan olsa vebalini alamam, birde inan burda at diyenler bile kadinin ölmesine sebep oldun derler. Kadinin kocasıyla değil olay kendi eşiyle kendi esine sadece küsen konuşmayan ayrılığı düşünmeyen biri var diğer kadina bulaşsa ne olacak. Ama boşanırken ciddi dilekceye bunları verirdim.
Benim demek istediğim şu :gerçekten tramvatik her şeyi yıkıcı bir an olsaydı bütün bunları düşünmezdi bile. Sanmayın ki kadını düşündüğü için mesajları atmıyor.
Hala içinde yaşattığı herşeyin düzeleceğine dair küçük bir ümidi var onu da sıfırlamamak için temkinli gidiyor

Sanane hamileyse ya o hamile haliyle senin kocanla fingirdemeye utandı mı
Kocanda seni kadının kocasına gönderme diye ikna etmek için arar tutuşmuşlardır onlar şimdi
Kadını düşünmüyor ki zaten konu sahibi. Kadına özellikle kocasına söylerse kendi evliliği bitme noktasına gelecek ama o boşanmayı istemiyor.

Ben çatlamışım da haberim yok sabahtan beri yemek yiyemiyorum. Babamın hastalığından sonra kaldı yutamama. Sanki yutma refleksimi kaybetmiş gibiyim. Ara sıra panik halinde gelmeye başlamıştı ama şuan ilerledi. Eşimin psikiyatrisini aradım sordum yemin ederim yemek yutamıyorum böyle bir psikolojik rahatsızlık var mı dedim o da var ama sizi uzun zamandır tanıyorum psikolojik olmayabilir durumunuz bana gelmeden önce bir KBB ye gidin psikolojik değildir belki dedi yarın doktora gideceğim
Sizin psikiyatristlik bir durumunuz yok, babanızın ya da başka bir yakınınızın hastalığı sizin özel hayatınız yüzünden ilerlemez. Silkeleyin geçin bu adamı hayatınızdan, babanız sizi mutlu ve güçlü görmek ister. Evliliğinizde bu mümkün değil ama boşanmanızla bir ihtimal doğacak.

Kafayı yiyeceğim, birbirlerine halleniyor bunlar. Kesinlikle kocasına gönder senden memnun değilmiş nasil hamile kalmış karın yaz.. bu nedir ne adi kadınlar ne şerefsiz erkekler türedi bu toplumda rabbim beynimi koru yoksa çıldıracağım.

Sizin psikiyatristlik bir durumunuz yok, babanızın ya da başka bir yakınınızın hastalığı sizin özel hayatınız yüzünden ilerlemez. Silkeleyin geçin bu adamı hayatınızdan, babanız sizi mutlu ve güçlü görmek ister. Evliliğinizde bu mümkün değil ama boşanmanızla bir ihtimal doğacak.

Beni reelde tanıyanlar sende peygamber sabrı var der. Ve çevremdekiler de kendi ailem de dahil dediklerime kulak asarlar. Ben fazla temkinli giderim. Siz sanmayın ki kocamı düşünüyorum. Benim yaşamdaki amacım hep keşke dememek bu sebeple kim olursa olsun ne olursa olsun hep elimden geleni fazla fazla yaptım 31 yaşımdayım bu saatten sonra da huyum değişmez. Fakat benim her zaman bir b planım vardır. İş hayatımda da özel hayatımda da. Ve en kötü huyum da bu , insanlarla da bazen bu konuda (özellikle iş hayatında) çatışabiliyorum patronum dahil kimseyi dinlemem ben. Aklım, beynim kalbim ne derse onu yaparım. Ve birşey bittiği zaman da karşımda ki ağzıyla kuş tutsa bir daha asla affetmem. Karakterim böyle. 7-8 senelik ilişkim de de aynıydım. Elimden geleni fazlası ile yaptım ardından ayrıldım pişman olmuştu neler neler yaptı ama asla umrumda olmadı taş gibi kesildim. Sonra eşimi tanıdım merhametine aşık oldum. Sonra alkol problemi oldu. 3. Bir kişi yoktu o zaman. Problem ikimiz arasındaydı. Ve eşimde bırakmak istiyordu görüyordum hissediyordum çabalamasaydı asla yanında durmazdım. Ama dün gece okuduklarım asla tahmin etmezdim. Eşimin benim hakkımda böyle nankörce konuşacağını. Beni aldatacağını hiç düşünmezdim. Bu beklemediğim birşey oldu. Fiili aldatma olmuştur olmamıştır onu bilemem fakat bu şekilde bir kadınla konuşması bile yeterli. Benim yalnızlığa ihtiyacım var sadece

Beni reelde tanıyanlar sende peygamber sabrı var der. Ve çevremdekiler de kendi ailem de dahil dediklerime kulak asarlar. Ben fazla temkinli giderim. Siz sanmayın ki kocamı düşünüyorum. Benim yaşamdaki amacım hep keşke dememek bu sebeple kim olursa olsun ne olursa olsun hep elimden geleni fazla fazla yaptım 31 yaşımdayım bu saatten sonra da huyum değişmez. Fakat benim her zaman bir b planım vardır. İş hayatımda da özel hayatımda da. Ve en kötü huyum da bu , insanlarla da bazen bu konuda (özellikle iş hayatında) çatışabiliyorum patronum dahil kimseyi dinlemem ben. Aklım, beynim kalbim ne derse onu yaparım. Ve birşey bittiği zaman da karşımda ki ağzıyla kuş tutsa bir daha asla affetmem. Karakterim böyle. 7-8 senelik ilişkim de de aynıydım. Elimden geleni fazlası ile yaptım ardından ayrıldım pişman olmuştu neler neler yaptı ama asla umrumda olmadı taş gibi kesildim. Sonra eşimi tanıdım merhametine aşık oldum. Sonra alkol problemi oldu. 3. Bir kişi yoktu o zaman. Problem ikimiz arasındaydı. Ve eşimde bırakmak istiyordu görüyordum hissediyordum çabalamasaydı asla yanında durmazdım. Ama dün gece okuduklarım asla tahmin etmezdim. Eşimin benim hakkımda böyle nankörce konuşacağını. Beni aldatacağını hiç düşünmezdim. Bu beklemediğim birşey oldu. Fiili aldatma olmuştur olmamıştır onu bilemem fakat bu şekilde bir kadınla konuşması bile yeterli. Benim yalnızlığa ihtiyacım var sadece
Bu evlilikte “keşke” diyebileceğiniz bir nokta kaldı mı?...

Evet ben bizi de konuştuğunu düşündüğümü söyledim. Hayır asla diyor. Bizim de zaten çok düzenli bir cinsel hayatımız yok. AA şimdi geldi aklıma eşim ilaç içiyordu ya antidepresan alkol için. Bir gün şu şekilde yazışmalarını görmüştüm eşim ilaç yan etkilerini yazmış en son maddede de ilaç cinsel istekliliği azaltıyor yazmış. Buna dedim ben bu ne demek oluyor o bilimsel bir yan etki diyor ya neden paylaşıyorsun bana özel birşey değil ilacın yan etkisi bilimsel diyor olabilir ama neden yani insan bunu iş arkadaşı ile neden paylaşır

Ne kadar safsınız bunun açıklamasını bile sormanız garip, bilimsel diyor o kadarcık lafla kandıracağını düşünüyor belli ki. . Kadının hamile olması da yalan bence.
Kadının kocasına mesajları atın besbelli aldatılmışsınız.

Hasta olmadan, bu adama da taş kesilin, ilerde keşke değil iyiki diyeceksiniz

Bunlar aynı ofisteler. 2 kişiler. Bir ara ofisleri tadilat oldu. Sonra başka ortak alanda çalıştılar şimdi hatırladım bu kadın eşime whatsaptan yuvamıza gidelim demişti bende ne alaka bu dedim ofise öyle diyor o dedi
Ofise yuva dediğine göre ofiste çok şeyler yaşanmış olmalı.

Bunlar aynı ofisteler. 2 kişiler. Bir ara ofisleri tadilat oldu. Sonra başka ortak alanda çalıştılar şimdi hatırladım bu kadın eşime whatsaptan yuvamıza gidelim demişti bende ne alaka bu dedim ofise öyle diyor o dedi
Taşlar yerine oturdukça daha da netleşiyor herşey, eşin olacak şahıs hala ulaşmaya çalışıyor mu sana

ortada aldatma olmadıgı varsayarak yazıyorum. esiniz ne is yapiyor da boyle bol bol muhabbet edecek zamanı oluyor. cok merak edıyorum sızle de boyle aktif bir ilesimi var mı. sizin hakkınızda böyle igrenc cümleler kurduktan sonra eve gelıp nasıl sizin suratınıza guluyor. esiniz ile kadının arasındaki muhabbetleri Türkiye sartlarında utancından eşler birbiri ile yapamıyorlar. aynı yaslardayız en güzel zamanlarımızı yasıyoruz lutfen hayatınızı bu adamı duzeltmeye calısarak heba etmeyın. orada emın olmanızı gerektırecek bır durum goremıyorum. tamamen kısısel gorusum boyle bır ınsanın karısı olamayı kendıme hakaret sayardım.

Şaka gibi.
Bu duruma sizde sessiz mi kaldınız o zaman 🤦‍♀️
Adamın her dediğine inanmışsınız tabiki böyle cesaretli olur.

:oha: baska bisey bulamiyorum artik...

Kızlar Merhaba,

Eşimle alkol konusunda sorunlarımız vardı, düzeldiğini düşünüp mutlu olurken, dün eve iş bilgisayarını getirmiş sürekli getirir. Çalışacaktı bir program ile çalışması gerekiyordu açılmıyor dedi gayet güzel oturdum yanına yardım etmeye çalıştım sonra ben biraz uyuyayım dedi yatak odasına gitti ben de açmaya çalıştım sonradan altta yazışmalar gördüm okudum. Kadın evli tanıyorum seviyordum da ama konuşmalar çok iğrenç. Eşimi uyandırdım afedersiniz ağzına ettim yatak odasından attım kapıyı kitledim uyudum düşünene kadar konuşmayı düşünmüyorum. Sizden fikir bekliyorum ben mi abartıyorum siz olsaydınız ne yapardınız?

Kadın: gece hiç hoş olmadı yaaaaa uykudan uyanıp olması

Eşim: dimi, evet , görevmiş gibi oluyor.

Kadın: gıcıktım ben gece biraz. Sevmedim. Aynen bu sefer görev gibi oldu. Zorunlu gibi hissettim.

Eşim: ünlü ustat haydar dümenin dediği gibi akışına bırakmak lazım.

Kadın kocası ile sex hayatının performansını eşimle paylaşması eşimin de böyle saçma salak yorumlar yapması normal mi? Benim midem o kadar geniş değil. Dahası da var. Hepsinin resmini çektim mailime de yedekledim.

Eşim: x(adımı yazmış) hiçbirşey yapmıyor evde. Yine (bu dikkatimi çekti daha önce de gömdü demekki) yemek yapmıyor, hiçbirşey hazırlamıyor. Camış gibi yatıyor. (Terbiyesiz adama bak camış demiş bana) ben öğrenci gibi liste yapacam ona artık. Gücüm vallahi yetmiyor. Çok yoruluyorum. 15 günde bir kadın temizliğe geliyor diye hiçbirşey silmiyor, süpürmüyor.

Kadın: seni o kadar iyi anlıyorum ki Y de (kocasının ismini yazmış) hiçbirşey yapmıyor

Eşim: liste hazırlayacam excelde çıktı alıp imza attıracam

Kadın: hahhahahhaha çok faydalı olur

Eşim: işine geliyor çünkü. O varya o. Tencere yemeğini özledim. Burada yediğimiz yemekler güzel gelmeye başladı.

Kızlar yazıklar olsun bu adama. 15 günde bir değil ayda 1 geliyor Kadın. Ayrıca her hafta sonu temizlik yaparım hafta içi yapmam, yapamam akşam 7 de evde oluyorum zaten sabah 7 de çıkıp. O da en iyi ihtimal mesai kaldığım, seyahate çıktığım oluyor. Yemek sayfam var instagramda yemeksiz evi bırakmam. Yemek yapmadığım için mi acaba 15 kilo aldı evlendiğimizden beri. Ayrıca o ara salata ile beslenmeye karar vermiştik Mayıs ayında konuşmuşlar.

O kadar kırıldım ki. Eşim bana neler yaşattı ben bir kez olsun burası dışında detaylı kimseye anlatmadım.

Bana diyor ki onlar da birşey yok öylesine yazdım özür dilerim daha iş dışında konuşmam. Hayır dedim bu böyle olmaz bu yazışmaları ben kocasına da göndereceğim. Sakın yollama diyor dedim hani birşey yok bu konuşmalarınızda neden panik yapıyorsun. Kocası performansından şikayetçi olduğunu bilmesi lazım dedim. Madem o kocasından sen benden şikayetçisin boşayın bizi evlenin dedim.

Çok sinirlendi eşim önce özür diledi alttan aldı baktı ben alttan almıyorum, bu sefer beni iş arkadaşı ile arasını bozmakla suçladı. Napim işi mi bırakım dedi yorum yapmadım. Çekti gitti kapılara vurarak. Çok uzatmışım iyi niyetli yazışmalarmış. Kadın hamile şimdi yazıkmış yollamamalıymışım

Yollayacağımdan değil zaten ama gerçekten çok sinirli ve kırgınım

Uzun bir süre yüzüne bakmak istemiyorum. Aslında boşanmalı mıyım diye düşünüyorum ama alkolü bile yendik, kafam çok karışık.
Eşine değil ama kadına yollayıp eşine sen mi gösterirsin ben mi yollayım eşine der ona dünyayı dar ederdim. Edepsiz ahlaksız. Kocasının performansı düşükmüş de karnındakini kimden yapmış ya.

Back
X