- 17 Kasım 2015
- 3.982
- 3.552
- 36
-
- Konu Sahibi uykusuzgibi
benim görumcelerde ayni ve biz esimde yani tanamiyle sildik ikisinide... kafamiz öyle rahat ki. ve benim esim dedi artik görmusmiYecegiz diye.Eşinizi seviyorsanız , gitmemek küsmek çözüm olmaz ...Bir şekilde anlaşma yoluna bakacaksınız , maalesef başka yolu yok...
Biraz umursamaz duymazdan gelmek gibi , bakıyorlar tınlamıyorsun , uğraşmayı bırakacaklar , onların istem dışı yaptıkları huzur bozmak , hiç bir şey olmamış gibi sevmeye çalışın, eşinizin ve sizin mutluluğunuz içinnn....
böyle olmuyor işte evlenınce anlarsın:)))Allah kimsenin başına vermesin. Ben eşimin ailesi benim ailem olsun isterim şubat da kısmet olursa nişanlancam. Böyle şeyler herkesden uzak durur umarım kızlarrr
Duayla başlıyorum o yüzden iyi düşünelim iyi olsun dimi amaböyle olmuyor işte evlenınce anlarsın:)))
Eğer eşinizin memnunsa bu durumdan iyi olmuş tabiki...benim görumcelerde ayni ve biz esimde yani tanamiyle sildik ikisinide... kafamiz öyle rahat ki. ve benim esim dedi artik görmusmiYecegiz diye.
Çok alakasız olacak ama resminize bayıldım. Saç renginiz ne acabacok saskınlıkla okudum
bende gorumceyım gelınımıze boyle bırsey desem asla yuzune bakamam
ne cesaretle sızınle oyle konusmus anlayamadım...
sevmedıgım bı yıyecegı ıcecegı mesela annem ıkram etse almam ,ama gelınımız ıkram ettı dıye alırım yanlıs anlamasın ,uzulmesın dıye.
gunah ayıp yahu
esınızle aranızda sorun yoksa katlanılabılır
kendı dogal sac rengım boya degıl :)Çok alakasız olacak ama resminize bayıldım. Saç renginiz ne acaba
Çok güzelmişkendı dogal sac rengım boya degıl :)
kumralım ben