Kocamın ikiyüzlü ailesi...

Yapacagın tek şey şu anki gibi mesafeli olmak.. Aksi halde huzursuzluk yakanı bırakmaz. Bilmiyorum çalışıyor musun. çalışıyorsan ya da eline para geçiyorsa da onlar ne masraf yaptıysa ödemeni tavsiye ederim. Yoksa susturamazsın hep konuşurlar...

mesleğimi elime alınca yapacağım ilk şey o zaten inşaallah

Ama taksitlerinizi oduyormus gorumce, bence odememeli yani agzina laf vermis oluyorsunuz boylece.

yok en başta bi kaç taksit ödemiş o yani şuan ödenmiyor bişey.

benzer şeyleri yaşadım en iyisi mesafe çok uzmeyin kendinizi ben uzuldum sınırlendim ne oldu kendime ettim..

deniyorum inşaallah becerebilirim çünkü sürekli eşimle huzursuz oluyoruz

Psikolojin de bozulur dikkat et kendine öyle insanlarla yakın olmak çok zor olsa gerek

ya zaten depresyonun eşiğinde gibi bişeyim. daha önce deyim yerindeyse psikopat bi adamla nişanlanıp zorla ayrıldım. 3 sene de kendimi zar zor toparlamışken bu insanlar çıktı bu seferde. kaderde ne varsa peşini bırakmıyormuş

benim görumcelerde ayni ve biz esimde yani tanamiyle sildik ikisinide... kafamiz öyle rahat ki. ve benim esim dedi artik görmusmiYecegiz diye.

ya tamamen silmeyi isterdim kafam rahat olurdu ama eşim ahireti düşünüyor. ana baba hakkı diyor bişey diyemiyorum o zaman

cok saskınlıkla okudum :KK57:
bende gorumceyım gelınımıze boyle bırsey desem asla yuzune bakamam :KK57:
ne cesaretle sızınle oyle konusmus anlayamadım...
sevmedıgım bı yıyecegı ıcecegı mesela annem ıkram etse almam ,ama gelınımız ıkram ettı dıye alırım yanlıs anlamasın ,uzulmesın dıye.
gunah ayıp yahu :KK20:
esınızle aranızda sorun yoksa katlanılabılır :KK66:

katlanıyorum zaten. aynı odada bulunmak kafi. sevdirmiyorum bebeğimi o da onun ayıbının kefareti olsun anlarsa eğer

Eğer eşinizin memnunsa bu durumdan iyi olmuş tabiki...
Ama maalesef kardeş ne kadar kötü olursa olsun silinmiyor be güzelim...
Belki de erkekler için çok problem teşkil etmiyor biz bayanlar gibi...
Allah ım mutluluğunuzu hep daim etsin...

haklısın silinmiyor ama hakettiği laflar söylenmeli gerektiği yerde.

Valla içim daraldı hepsini okuyamadım. Te başlarda patladım. O tarafla sorunlarını eşin aracılığıyla çöz. Dırdır yaparak değil, onların yaptığı saçmalıkları eşine bir kez söyleyerek. Eşinin aklı fikri varsa onların yaptıklarını görmezden gelmez ve senin bunlara maruz kalmana engel olur. Baktın taraf tutuyor, sana yapılanları umursamıyor, o Zaman daha beterini sen yap. Sen onlardan değil, onlar senden bıksın. Hayatı sana zindan edenlere sen de zindan etmekten çekinme. Sabır diliyorum.

eşim de herşeyin farkında ne yapabilirim değişmiyor annem diyor. kafasının diki bağnaz bi kadın kaynanam. eşim kötü birşey söyleyip kırarsam iki gün sonra ölürse içim yanar diyor ama benim nasıl yandığımı görmüyor ayrı mesele...

vallahı sabrına cok sastım..bı kere ben olsam asla evlenmezdım boyle bır aıleyle..bırde sanırım o gorumceyı parçalardım

eşim iyi ahlaklı olmasaydı babam vermiyodu zaten. ben bunlara senin tırnağını vermezdim ama S....n boynumu büktü der hala

bu aileyi gelin gelmek için çok mu aradın ayrıca ben eşinide suçlu buldum üç haftalık evlisiniz normal o haller annesine sessiz kalmayacaktı

Kolay deil tüm bunları yaşamak Allah yardımcın olsun yalnız sunu söylemek ıstıyorum bende sizin gibi herşeyi tek tek hatırlayıp kafaya taktım Zaman'ında yüzlerini görmek istemiyordum ama bu kin sana zarar veriyo takmamayı öğrendim şuan emin ol daha rahatım aklıma geldıkce başka seyler düşünmeye çalışıyorum gecmiş geçmişte kaldı esınle çocuğunla Mutlu olmaya bak derim

aynen zarar gören eşimle ben oluyoruz zaten. onların umurunda değil

bu aileyi gelin gelmek için çok mu aradın ayrıca ben eşinide suçlu buldum üç haftalık evlisiniz normal o haller annesine sessiz kalmayacaktı

cevap verilebilecek bi kadın değil ki asla ama asla dinlemiyor karşıdaki insanı, susmuyor sadece kendini haklı görüyor ondan sonra da ben ne emeklerle büyüttüm seni deyip ağlamaya başlıyordu. eşimde pişman oluyodu

Valla içim daraldı hepsini okuyamadım. Te başlarda patladım. O tarafla sorunlarını eşin aracılığıyla çöz. Dırdır yaparak değil, onların yaptığı saçmalıkları eşine bir kez söyleyerek. Eşinin aklı fikri varsa onların yaptıklarını görmezden gelmez ve senin bunlara maruz kalmana engel olur. Baktın taraf tutuyor, sana yapılanları umursamıyor, o Zaman daha beterini sen yap. Sen onlardan değil, onlar senden bıksın. Hayatı sana zindan edenlere sen de zindan etmekten çekinme. Sabır diliyorum.

eşim de herşeyin farkında ne yapabilirim değişmiyor annem diyor. kafasının diki bağnaz bi kadın kaynanam. eşim kötü birşey söyleyip kırarsam iki gün sonra ölürse içim yanar diyor ama benim nasıl yandığımı görmüyor ayrı mesele...
iyi işte anasıda oğlunun huyunu biliyo tabi bu rvlilik çok sürmez şimdiden bu kadar illallah ettiysen

cevap verilebilecek bi kadın değil ki asla ama asla dinlemiyor karşıdaki insanı, susmuyor sadece kendini haklı görüyor ondan sonra da ben ne emeklerle büyüttüm seni deyip ağlamaya başlıyordu. eşimde pişman oluyodu
aynı kaynanam hepsimi aynı olur ya

kocanda is yok senin benim esime ailem böyle davransa asla gitmem. üstün müsait degildi dedin gecenin 1 de mi yemek getirmek akilarins geliyor.
niye üstüne degistirip gitmedin yanlarins?

açıkçası tepki olsun anlasınlar yeni evli olduğumuzu diye çıkmadım. nereden bilebilirdim ki böyle lafçı olduklarını. bi ailenin içine girmeden tanıyamıyorsun

Kötü şeyler yaşamışsınız ama boşanmayacaksanız,kin tutmamayı,boşverip geçmeyi öğrenmek zorundasinız. Nefret ağır bir yüktür insanın sırtında,hele birde nefret ettiğini sürekli görmek,aynı ortamda bulunmak çok zordur ama yapacak başka birşey yok ki. Siz bugün gitmiyorum deseniz,onlar gelecek torun sevmeye,dolayısıyla görüşmek zorundasınız.
Mesafeli olun ama hiç konuşmuyorum demek doğru değil. Bu tavır sizi kibirli,burnu havada insan yapar ki öyle düşünüyorlar muhakkak hakkınızda.
Onlar size iyiyse hâlihazırda, eskiyi deşip deşip,kendinizi nefretle doldurup durmayın. Eşiniz ailesini atamayacağina göre olması gereken bu. İyi hissetmek,mutlu olmak istiyorsanızda olması gereken bu. Nefretle kinle bir ömür geçmez. Olan size olur.

haklısınız da onların iyiliği torun yüzünden.. kızım yokken hep tavır yapan laf sokan kadın çıt demiyor şimdi ama arkamdan yine eşime şikayet edip duruyor gelmiyo shima diye. Ben bi daha tek gitmeme kararı aldım. eşimin işi sebebiyle 2 haftada bi eşimle gidiyoruz. ama benim akrabalarımı yolda görsün hemen sohbet bahanesiyle işte torunu göremiyoruz durumu nasıl haberimiz yok. shimaya selam söyleyin, gelmiyorlar S....n getirirse arada getirip gösteriyo diye yalanlarla beni kötülüyor ...millet te bana aaa niye gitmiyosun boşver eşin için katlan git onlara diyor. tahammül sınırlarımı zorluyor bunları duymak

bi daha kine sabahlıkla falan çık karşısına:KK31:kaynananın:KK70:

daha cesaret edemiyo zaten haber vermeden gelmeye :KK25:

X