Kötü şeyler yaşamışsınız ama boşanmayacaksanız,kin tutmamayı,boşverip geçmeyi öğrenmek zorundasinız. Nefret ağır bir yüktür insanın sırtında,hele birde nefret ettiğini sürekli görmek,aynı ortamda bulunmak çok zordur ama yapacak başka birşey yok ki. Siz bugün gitmiyorum deseniz,onlar gelecek torun sevmeye,dolayısıyla görüşmek zorundasınız.
Mesafeli olun ama hiç konuşmuyorum demek doğru değil. Bu tavır sizi kibirli,burnu havada insan yapar ki öyle düşünüyorlar muhakkak hakkınızda.
Onlar size iyiyse hâlihazırda, eskiyi deşip deşip,kendinizi nefretle doldurup durmayın. Eşiniz ailesini atamayacağina göre olması gereken bu. İyi hissetmek,mutlu olmak istiyorsanızda olması gereken bu. Nefretle kinle bir ömür geçmez. Olan size olur.
haklısınız da onların iyiliği torun yüzünden.. kızım yokken hep tavır yapan laf sokan kadın çıt demiyor şimdi ama arkamdan yine eşime şikayet edip duruyor gelmiyo shima diye. Ben bi daha tek gitmeme kararı aldım. eşimin işi sebebiyle 2 haftada bi eşimle gidiyoruz. ama benim akrabalarımı yolda görsün hemen sohbet bahanesiyle işte torunu göremiyoruz durumu nasıl haberimiz yok. shimaya selam söyleyin, gelmiyorlar S....n getirirse arada getirip gösteriyo diye yalanlarla beni kötülüyor ...millet te bana aaa niye gitmiyosun boşver eşin için katlan git onlara diyor. tahammül sınırlarımı zorluyor bunları duymak