- 24 Kasım 2014
- 619
- 1.416
- 313
- 38
- Konu Sahibi kimsesiz7808
-
Benim ailem seve seve kabul eder, yeter ki kızlar boşanmasın, kocasıyla beraber otursun, aile evine salça olmasın..Konu gerçek mi değil mi bilmiyorum ama Tr’de kızına destek olan aile sayısı olmayandan azdır bence..Ve aileniz bunu bildiği halde boşanma diyor öyle mi?
Ben asla bu konuya inanmadım. Genelde böyle konular kendinize 3.bir kişi bulmak için açıyorsunuz gibi geliyor. Hiçbir aile böyle bir şeyi asla kabul etmez!
Bizim burda ona gay değil GAVAT derler .Bu siteye yeni üye oldum bir kaç araştırmadan sonra derdimi anlatmak istedim. Eşim ve ben 5 yıldır evliyiz 1.5 yaşında çocuğumuz var hamileliğimin ilk aylarında eşimin telefonunda erkeklerle konuşmalarını yakaladım daha da kötüsü benim fotoğraflarımı başka erkeklere attığını gördüm. Bunu kimseye anlatamazdım içim içimi yedi bağırıp çağırdım mecburdum hamileydim özür ve af diledi affetmek zorunda kaldım. Ama daha sonra bu hatayı defalarca yaptı. Boşanmak için kesin karar verdiğimde hem ailem hemde onun ailesi sanki bütün hata benimmiş gibi üstüme geldiler. Annem destek olmadığı için ve eşimde boşanma konusunda anlaşmadığı tekrar geri dönmek zorunda kaldım şimdi gerçekten boşanmak istiyorum çünküü eşimin bana yaptıklarını asla kaldıramıyorum. Psikolojim tamamen bozulmuş durumda gerçekten yardıma ihtiyacım var kendi ayaklarım üstünde durmak istiyorum. Bebeğimi de almak istiyorum eşime vermek istemiyorum. Ailem bu olayları bilmesine rağmen mecbursun katlanacaksın bizim elimizden birşey gelmez diyorlar. Ne yapmalıyım? (Biraz uzun oldu şimdiden k. Bakmayın)
Bir yaşıma daha girdimTamam da bu gaylik değil. Sizi başka erkeklerle paylaşma hayali kurması cuckoldluk. Eşiniz gay değil cuckold. Yani karısını başka erkeklerle paylaşmaktan cinsel haz duyan koca kişisi.
Kaynanam ona öyle demiyor. Gavatın çocuğu diyorKeşke bir kadınla aldatılsaydım da bu hallere düşmeseydim
Konu bana gecmedi.İkiside diyebiliriz
Yaa çok üzücü. Aklım almıyor doğrusu :/Benim ailem seve seve kabul eder, yeter ki kızlar boşanmasın, kocasıyla beraber otursun, aile evine salça olmasın..Konu gerçek mi değil mi bilmiyorum ama Tr’de kızına destek olan aile sayısı olmayandan azdır bence..
Temeline inince ne olucakgay olması baska bir sey, fanteziler üretip başkalarıyla konuşması başka bir şey. bence direkt tepki verip boşanmayı düşünmek yerine gerçekten temeline inmeyi, konuşmayı deneyebilrisiniz. ben öyle yapardım en azından
Gay olmakla alakası yok bunun, eşiniz ciddi anlamda sapkın. Sizi başkalarıyla paylaşmak istiyor ve fotoğraflarınızı paylaşıyor. Çocuk velayeti konusunda kesin siz alırsınız ama tüm bunlara rağmen aileniz sizi nasıl haksız buluyor?Bu olayları öğrendiğimde aşırı şoka girdim yani bjldiğiniz gibi değil beni başka erkeklerle paylaşma hayali kurmuş inanılır gibi değil. Yani yaptığı pislikler haddinden fazla hangisini anlatmalıyım bilmiyorum
ben kendimce yorumladım. konunun tarafı değlim. çıkışınızı bana yapmanızın bir faydası olacağını düşünmüyorum. temeline inmekten kasıt zaten hanımefendi kendisi eğer bir psikolojik danışman değilse, her halükarda bir uzmana başvurmak zorunda.Temeline inince ne olucak
Indi o temele diyelim bir şey dedi inandı peki karısının resmi milletin elinde ve o resme bakarak kimbilir ne sapıkça şeyler yapıyorlar
Peki bunun temeli ne olucak
Ailesinin temeli ne olucak
Zaten kaç defa söz vermiş yine yapmış
Temele inmesi gereken kişi karisi değil psikoloğ
Bu tarz insanlarda gitmezler
Başka bir temel var inecek üstüne bir kürek toprak ama tabiki şiddete karşıyız
Yani eşinizin gavat olması gay olmasından daha kötü diye düşünüyorum keşke hamileyken sığınma evine falan gitseydiniz şikayetçi olsaydınız tazminat falan alırdınız belkiBu siteye yeni üye oldum bir kaç araştırmadan sonra derdimi anlatmak istedim. Eşim ve ben 5 yıldır evliyiz 1.5 yaşında çocuğumuz var hamileliğimin ilk aylarında eşimin telefonunda erkeklerle konuşmalarını yakaladım daha da kötüsü benim fotoğraflarımı başka erkeklere attığını gördüm. Bunu kimseye anlatamazdım içim içimi yedi bağırıp çağırdım mecburdum hamileydim özür ve af diledi affetmek zorunda kaldım. Ama daha sonra bu hatayı defalarca yaptı. Boşanmak için kesin karar verdiğimde hem ailem hemde onun ailesi sanki bütün hata benimmiş gibi üstüme geldiler. Annem destek olmadığı için ve eşimde boşanma konusunda anlaşmadığı tekrar geri dönmek zorunda kaldım şimdi gerçekten boşanmak istiyorum çünküü eşimin bana yaptıklarını asla kaldıramıyorum. Psikolojim tamamen bozulmuş durumda gerçekten yardıma ihtiyacım var kendi ayaklarım üstünde durmak istiyorum. Bebeğimi de almak istiyorum eşime vermek istemiyorum. Ailem bu olayları bilmesine rağmen mecbursun katlanacaksın bizim elimizden birşey gelmez diyorlar. Ne yapmalıyım? (Biraz uzun oldu şimdiden k. Bakmayın)
Fantezi karısını millete pazarlamak eşiniz gavat olsa dur konuşmayı deneyim mi diyeceksinizgay olması baska bir sey, fanteziler üretip başkalarıyla konuşması başka bir şey. bence direkt tepki verip boşanmayı düşünmek yerine gerçekten temeline inmeyi, konuşmayı deneyebilrisiniz. ben öyle yapardım en azından
Ailenize anllattınız mı bu durumu bu şekilde, eğer buna rağmen boşanma diyorlarsa onların da eşiniz olacak g.. vatan farkı yok demektir.Bu olayları öğrendiğimde aşırı şoka girdim yani bjldiğiniz gibi değil beni başka erkeklerle paylaşma hayali kurmuş inanılır gibi değil. Yani yaptığı pislikler haddinden fazla hangisini anlatmalıyım bilmiyorum
Kimse kimseyi kınamıyor. Kadın yaşadığı olayı anlatmış burdakilerde ne yapması gerektiğini daha doğrusu en doğrusu olan ayrılması gerektiğini anlatıyor. İyi sizin kocanız ona buna fotoğrafını atsın sende evde dur ayrılma olur mu sabır yagerçekten herekse laf anlatmak guc. kadın sıkıntısını anlat ış, herkes yargılamanın peşinde. umarım kınayanlar da yaşar da görür bu sorunun ne demek olduğunu
Olanı anlattınız mı annenize buna rağmen mı boşanma dediBu siteye yeni üye oldum bir kaç araştırmadan sonra derdimi anlatmak istedim. Eşim ve ben 5 yıldır evliyiz 1.5 yaşında çocuğumuz var hamileliğimin ilk aylarında eşimin telefonunda erkeklerle konuşmalarını yakaladım daha da kötüsü benim fotoğraflarımı başka erkeklere attığını gördüm. Bunu kimseye anlatamazdım içim içimi yedi bağırıp çağırdım mecburdum hamileydim özür ve af diledi affetmek zorunda kaldım. Ama daha sonra bu hatayı defalarca yaptı. Boşanmak için kesin karar verdiğimde hem ailem hemde onun ailesi sanki bütün hata benimmiş gibi üstüme geldiler. Annem destek olmadığı için ve eşimde boşanma konusunda anlaşmadığı tekrar geri dönmek zorunda kaldım şimdi gerçekten boşanmak istiyorum çünküü eşimin bana yaptıklarını asla kaldıramıyorum. Psikolojim tamamen bozulmuş durumda gerçekten yardıma ihtiyacım var kendi ayaklarım üstünde durmak istiyorum. Bebeğimi de almak istiyorum eşime vermek istemiyorum. Ailem bu olayları bilmesine rağmen mecbursun katlanacaksın bizim elimizden birşey gelmez diyorlar. Ne yapmalıyım? (Biraz uzun oldu şimdiden k. Bakmayın)
ben, benim mesajıma yapılan bir alıntıya istinaden yazdım. sizi etiketlemedim. size ne?Kimse kimseyi kınamıyor. Kadın yaşadığı olayı anlatmış burdakilerde ne yapması gerektiğini daha doğrusu en doğrusu olan ayrılması gerektiğini anlatıyor. İyi sizin kocanız ona buna fotoğrafını atsın sende evde dur ayrılma olur mu sabır ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?