• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kocamın gay olduğunu öğrendim

gerçekten herekse laf anlatmak guc. kadın sıkıntısını anlat ış, herkes yargılamanın peşinde. umarım kınayanlar da yaşar da görür bu sorunun ne demek olduğunu
Sizin gibilerin de bu bedduası artık komik oluyor ya olabilir yaşanabilir her şey insan için önemli olan bunu yaşamak değil alacağın aksiyon allah kimseyi resmini başka erkeklerle paylaşacak kocasıyla hala oturup konuşmaya çalışacak kadar aklen eksik etmesin adamın yaptığı gavatlık suç ne sapkınlık varsa adamda madem size göre bu kadar doğal e eşiniz size grup falan teklif etse derine inip konuşmayı tercih edersiniz aynı şey çünkü ikisi de eşini paylaşmak biz de size bu kabul edilebilir değil boşanın desek kınadığınız başınıza gelsin mi dersiniz nasıl kafalar bunlar

Sizin gibilerin de bu bedduası artık komik oluyor ya olabilir yaşanabilir her şey insan için önemli olan bunu yaşamak değil alacağın aksiyon allah kimseyi resmini başka erkeklerle paylaşacak kocasıyla hala oturup konuşmaya çalışacak kadar aklen eksik etmesin adamın yaptığı gavatlık suç ne sapkınlık varsa adamda madem size göre bu kadar doğal e eşiniz size grup falan teklif etse derine inip konuşmayı tercih edersiniz aynı şey çünkü ikisi de eşini paylaşmak biz de size bu kabul edilebilir değil boşanın desek kınadığınız başınıza gelsin mi dersiniz nasıl kafalar bunlar
sizin sığ zihniyetnizi dikkate almayarak engelliyorum :)

Yuttugunuz şey yutulacak şey değil yani kusura bakmayın da hele üstüne çocuk yapılacak şey hiç değil .Meslek varmı şikayet edip sizi başka erkek işte o olayları şikayet edip çocuğu bir süre yetistirme yurduna birakip kadın sığınma vs bir iş bulup durumu toplamanız lazım .Olan olmuş fakat bu tablodan çocuksuz cikmaliydiniz.Simdisi zor morali geç gerçekte çaba çok harcamanız gerekli

Bu siteye yeni üye oldum bir kaç araştırmadan sonra derdimi anlatmak istedim. Eşim ve ben 5 yıldır evliyiz 1.5 yaşında çocuğumuz var hamileliğimin ilk aylarında eşimin telefonunda erkeklerle konuşmalarını yakaladım daha da kötüsü benim fotoğraflarımı başka erkeklere attığını gördüm. Bunu kimseye anlatamazdım içim içimi yedi bağırıp çağırdım mecburdum hamileydim özür ve af diledi affetmek zorunda kaldım. Ama daha sonra bu hatayı defalarca yaptı. Boşanmak için kesin karar verdiğimde hem ailem hemde onun ailesi sanki bütün hata benimmiş gibi üstüme geldiler. Annem destek olmadığı için ve eşimde boşanma konusunda anlaşmadığı tekrar geri dönmek zorunda kaldım şimdi gerçekten boşanmak istiyorum çünküü eşimin bana yaptıklarını asla kaldıramıyorum. Psikolojim tamamen bozulmuş durumda gerçekten yardıma ihtiyacım var kendi ayaklarım üstünde durmak istiyorum. Bebeğimi de almak istiyorum eşime vermek istemiyorum. Ailem bu olayları bilmesine rağmen mecbursun katlanacaksın bizim elimizden birşey gelmez diyorlar. Ne yapmalıyım? (Biraz uzun oldu şimdiden k. Bakmayın)
Eşiniz gay ise beden sizin fotoğraflarınızı başka erkeğe atsın keşke kanıt biriktirseydiniz buna deliliniz var mı attıysa ss alıp kendinize atsaydınız keşke sizin fotoğraflarınız da nasıl fotoğraflar çıplak mı normal evdeki halleriniz mi şok oldum açıkçası ben bunu asla affedemezdim

Bu olayları öğrendiğimde aşırı şoka girdim yani bjldiğiniz gibi değil beni başka erkeklerle paylaşma hayali kurmuş inanılır gibi değil. Yani yaptığı pislikler haddinden fazla hangisini anlatmalıyım bilmiyorum
Çok afedersiniz ama bunu yapan adam yarın öbür gün farklı girişimlerde de bulunur. Boşandığınızda kendinizin ve çocuğunuzun geçimini sağlayamaz mısınız? Çocukta var belli ki nafaka vermek zorunda. Keza bu fotoğraf olaylarını mahkemeye kanıt olarak sunabilirseniz bir çok şey talep edebilirsiniz diye düşünüyorum kendimce. Hukuki bilgim yok bu anlamda. Bir avukata danışıp ilerleyin ayrılmayı düşünüyorsanız.

Bu siteye yeni üye oldum bir kaç araştırmadan sonra derdimi anlatmak istedim. Eşim ve ben 5 yıldır evliyiz 1.5 yaşında çocuğumuz var hamileliğimin ilk aylarında eşimin telefonunda erkeklerle konuşmalarını yakaladım daha da kötüsü benim fotoğraflarımı başka erkeklere attığını gördüm. Bunu kimseye anlatamazdım içim içimi yedi bağırıp çağırdım mecburdum hamileydim özür ve af diledi affetmek zorunda kaldım. Ama daha sonra bu hatayı defalarca yaptı. Boşanmak için kesin karar verdiğimde hem ailem hemde onun ailesi sanki bütün hata benimmiş gibi üstüme geldiler. Annem destek olmadığı için ve eşimde boşanma konusunda anlaşmadığı tekrar geri dönmek zorunda kaldım şimdi gerçekten boşanmak istiyorum çünküü eşimin bana yaptıklarını asla kaldıramıyorum. Psikolojim tamamen bozulmuş durumda gerçekten yardıma ihtiyacım var kendi ayaklarım üstünde durmak istiyorum. Bebeğimi de almak istiyorum eşime vermek istemiyorum. Ailem bu olayları bilmesine rağmen mecbursun katlanacaksın bizim elimizden birşey gelmez diyorlar. Ne yapmalıyım? (Biraz uzun oldu şimdiden k. Bakmayın)
Eşiniz gay değil Cuckold mu neydi yanlış yazmış olabilirim. Türkçesi g.vat olan. Bu adamla bence de evliliğe devam etmeyin. Yani okuduğunuz bölümle alakalı ya da kendinize uygun bir iş bulup bence de boşayın. Aileniz çok istiyorsa gitsin onlar yaşasın eşinizle

Adam sizi aldatmiyor sizi pazarlıyor tobe estf. Bugün fotografinizi yarin sizi. Sapık zihniyet var ortada değil bosanma madem deliller var şikayetçi de olun özel hayat gizliligi ihlalin dibine vurmuş. Ailen bu şikayetin üstüne bile yanında olmuyorsa ne diyeyim. Ya da güvendiğin birine anlat delilleri eline ver. Istedigim tazminatı sartlari sağlayıp boşanmayi kabul etmezsen seni tüm çevrene rezil ederim de. Bana birsey yapmaya kalkarsan bunu arkadaşım yapacak kanıtları polise de sunacak de. Bilmiyorum böyle bir adamla evde oturma da ne yaparsan yap acikcasi

gerçekten herekse laf anlatmak guc. kadın sıkıntısını anlat ış, herkes yargılamanın peşinde. umarım kınayanlar da yaşar da görür bu sorunun ne demek olduğunu

Kusura bakmayın ama kim yargıladı kim kınadı
Tepki veriyorsunuz ama bu beddualar nedir
Aksine kadının yanında olundu ailesine ve o eş olacak adama dendi

Ve bende size bir şeyde demedim keşke herkes psikologa gitse ama bu tarz insanlar gitmez

Temele inmek karısının işi değil dedim...
Siz beddualar etmisiniz

Bedduanin da bir adeti vardır geri gelir

La havle

Konuşmaları görüntüleri alın direk mahkemeye başvurun. Polisten de yardım isteyebilirsiniz durumu eşiniz yaptığını anlatın. Allah'ın belası adam gay bu yanlız. P... Başlıyor siz tamamlayin.

Sizde alıntı yapmişınız yeni fark ettim
O zaman bu beddualar ikimize geldi

Geldi de niye ve neden nicin geldi ...
Cidden ne hoşuna gitmedi de basımıza gay koca gelecek kadar beddua aldık
🤣🤣

Töbe yarabbi

Kocam gay değil başka bir şey deniyor destine yazmış ne olduğunu.
Kusura bakmayın da ben herkesin her şeyi bildiğine ve destek olmadığına inanmadım. Hiç kimse aman da kızımı kocası başka adamlarla paylaşıyor ne güzel fantazisi var otursun evinde kocasıyla demez
Sizin aileniz ne kadar arkanızda bilemem hanımefendi ama benim ailem arkamda değil yalnızım o yüzden gelip buraya yazdım. İnanıp inanmamamın beni ilgilendirmiyor.

Kızlarının fotoğrafını başka erkeklere gönderen damat ve biz napalım diyen aile. Bebeğimi eşime vermek istemiyorum ne demek? Çocuğu bahane edin edin de daha adam bir şey demeden vermem niye? Ben erkeklerle takılıcam çocuğu ver de git mi dedi kocanız? Neyse birazdan anlarız konu gerçek mi değil mi
Siz ne kadar ön yargılı birisiniz ben bu yaşıma kadar yaşanmaması gereken çok şey yaşadım sonrasında karşıma biri çıktı ve sevdim evlendim. Nerden bilebilirdim böyle bir hayat yaşayacağımı elimde kanıt var nerden başlamalıyım diye sizlere soruyorum nedir bu tersleme ön yargı meselesi anlamadım. Tabikide çocuğumu ona bırakmıycam. Siz hâlâ konunun gerçeklik payındasınız.

Normalde olsa inanmazdım böyle şeylere ama maalesef çok yakın bir çevremde buna benzer şeyler oldu ve aileler ısrarla tekrar tekrar deneyin dediler.. Sonuç tabiki boşandılar yıllar sonra ama bu süre zarfında Malesef çok yıprandı kadın. Allah yardımcınız olsun umarım en kısa zamanda o pislikten kurtulursun
Çok teşekkür ederim umarım kurtulurum benim ailemde öyle söylüyor "BİR DAHA DENE" ama ben çok yoruldum artık psikolojim kaldırmıyor yüzüne bile bakmak istemiyorum

Back