Eşiniz gay mı biseksüel mi cinsel yönelimi nedir bilemem; ama sizin fotoğraflarınızı başkasına atması sanırım karısını paylaşmaktan hoşlandığı anlamına geliyor, birileri kaba hâlini yazmışlar, olabildiğince kibar olmaya çalışıyorum. Böyle erkekleri sosyal medyalarda da görüyorum, hatta para için inanılmaz ama karılarının onayıyla paylaşımlar yapıyorlar; karısıyla başka bir erkeğin beraberliğini izlemekten, çekimler yapmaktan zevk alıyorlar. Hesap açıp karısını fantazi kıyafetle çekerek bu gece kim karımla beraber olacak diye pazarlayanı da var.
Evlerden ırak, kurtulmanız lazım en çok da bebeğiniz için o sapık heriften boşanmalısınız. Ortalama bir Anadolu ailesi bile biz kızımızı pazarla diye mi verdik diyerek büyük olay çıkarır, ailenize inanamıyorum. Yok mu birikmişiniz altınınız, her şeyinizi alarak aile evine dönün ve o herife baskı bile yapsalar dönmeyin, sizi döverek sokağa mı atacaklar? Elinizdeki kanıtlarla bir avukat tutun, ağır kusurlu durumda. Aileniz de alışır, para da kazanırsanız sesleri kesilir.