• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kocamın gay olduğunu öğrendim

Bunun bir üst levelinin resim atmakla kalmayacağını elin adamlarına göndermek veya eve almak olduğunu idrak edemiyor mu acaba ailen? Ben anlam veremedim sürece gerçekten. Normal bir Anadolu ailesi damadını paralar, yedi cihana da rezil eder ki kimse kızını vermesin diye. Senin ailen niye bu kadar tepkisiz şaştım kaldım gerçekten
Normal bir Anadolu ailesi paralamakla yetinmez Freya, sanirim konu sahibinin ailesi ya ayni tiynette insanlar ya da zeka geriligi gibi bir rahatsizliklari var bunun baska bir aciklamasi olamaz.

Eşiniz gay mı biseksüel mi cinsel yönelimi nedir bilemem; ama sizin fotoğraflarınızı başkasına atması sanırım karısını paylaşmaktan hoşlandığı anlamına geliyor, birileri kaba hâlini yazmışlar, olabildiğince kibar olmaya çalışıyorum. Böyle erkekleri sosyal medyalarda da görüyorum, hatta para için inanılmaz ama karılarının onayıyla paylaşımlar yapıyorlar; karısıyla başka bir erkeğin beraberliğini izlemekten, çekimler yapmaktan zevk alıyorlar. Hesap açıp karısını fantazi kıyafetle çekerek bu gece kim karımla beraber olacak diye pazarlayanı da var.

Evlerden ırak, kurtulmanız lazım en çok da bebeğiniz için o sapık heriften boşanmalısınız. Ortalama bir Anadolu ailesi bile biz kızımızı pazarla diye mi verdik diyerek büyük olay çıkarır, ailenize inanamıyorum. Yok mu birikmişiniz altınınız, her şeyinizi alarak aile evine dönün ve o herife baskı bile yapsalar dönmeyin, sizi döverek sokağa mı atacaklar? Elinizdeki kanıtlarla bir avukat tutun, ağır kusurlu durumda. Aileniz de alışır, para da kazanırsanız sesleri kesilir.

Neden kendime 3. Bir kişi bulmak istiyim? İsteseydim zaten yapardım. Siz nasıl bir ailede büyüdünüz bilemem benim ailen oldukça geri kafalı.
Geri kafalı ailen mi?
Emin misin geri kafalı olduguna
Gayet geniş gibi duruyorlar da bilemedim :)
Kızlarını elin heriflerine peşkeş çeken gav. damatlarına katlan diyorlar bu nasıl geri kafalılık haha

Son düzenleme:
Geri kafalı ailen mi?
Emin misin geri kafalı olduguna
Gayet geniş gibi duruyorlar da bilemedim :)
Kızlarını elin heriflerine peşkeş çeken gav. damatarına katlan diyorlar bu nasıl geri kafalılık haha
Diyorum ya, çok gelenekçi veya muhafazakâr bir aile olmalarına -umarım doğru kelimeleri kullanmışımdır- veya törelerine bağlı ve aşiret olmalarına da gerek yok; ortalama bir aile, hatta seküler aileler dahi, biz kızımızı seninle elin herifine meze et diye mi evlendirdik diye, en asgari adama bir kamyon dayak atarak kızlarını ve torunlarını alırlar.

Başka kadinlarla aldatilsan ve ailen sana katlan dese anlarım. Var çünkü böyle aileler. Ama kocan erkeklerle ilişki yaşıyor, yetmiyor senin fotoğraflarını paylaşıyor onlarda birşey olmaz diyor öylemi? Yarın kocan seni satmaya kalksa ne diyecekler çok merak ediyorum. Eğer konun gerçekse televizyona çık, her iki aileyide rezil et millete.

Başlık da yanlış olmuş. Eşimin gay olduğunu öğrendim değil de pe.evenk olduğunu öğrendim olmalıydı :KK53:

Ülkemizde bir çok kız ailesinin durumu aynen şöyle: evlenmeden önce erkek arkadaşı bile olmaz, namusuna laf gelir ama evlendikten sonra kocası atsa da satsa da kocasıdır yapar. Ne demek ya fotoğraf paylaşmak.

P*zevenkliğin adı ne zamandan beri gay oldu bilmiyorum. Bence bir kadın isterse yapamayacağını hiç birşey yoktur. Kendi ayaklarınız üzerinde durun ve acilen böyle sapık zihniyetli bi adamın yanında bir dakika bile durmayın.

boşan, o da özgür olsun sen de. aile baskısıyla boşanmama kararı alıp da mutlu olan görmedim. kimsenin desteğine ihtiyacın yok, çalışır çocuğunu da büyütürsün.

Başlık anlatılan konu birbirine uymuyor böyle seyler olmuyor değil olan şeyler ama bu konu inandırıcı gelmedi

Back