- 2 Temmuz 2023
- 9.787
- 27.902
- 468
- Konu Sahibi kimsesiz7808
-
Normal bir Anadolu ailesi paralamakla yetinmez Freya, sanirim konu sahibinin ailesi ya ayni tiynette insanlar ya da zeka geriligi gibi bir rahatsizliklari var bunun baska bir aciklamasi olamaz.Bunun bir üst levelinin resim atmakla kalmayacağını elin adamlarına göndermek veya eve almak olduğunu idrak edemiyor mu acaba ailen? Ben anlam veremedim sürece gerçekten. Normal bir Anadolu ailesi damadını paralar, yedi cihana da rezil eder ki kimse kızını vermesin diye. Senin ailen niye bu kadar tepkisiz şaştım kaldım gerçekten
Ben kibarca söyledimNormal bir Anadolu ailesi paralamakla yetinmez Freya, sanirim konu sahibinin ailesi ya ayni tiynette insanlar ya da zeka geriligi gibi bir rahatsizliklari var bunun baska bir aciklamasi olamaz.
Geri kafalı ailen mi?Neden kendime 3. Bir kişi bulmak istiyim? İsteseydim zaten yapardım. Siz nasıl bir ailede büyüdünüz bilemem benim ailen oldukça geri kafalı.
Diyorum ya, çok gelenekçi veya muhafazakâr bir aile olmalarına -umarım doğru kelimeleri kullanmışımdır- veya törelerine bağlı ve aşiret olmalarına da gerek yok; ortalama bir aile, hatta seküler aileler dahi, biz kızımızı seninle elin herifine meze et diye mi evlendirdik diye, en asgari adama bir kamyon dayak atarak kızlarını ve torunlarını alırlar.Geri kafalı ailen mi?
Emin misin geri kafalı olduguna
Gayet geniş gibi duruyorlar da bilemedim :)
Kızlarını elin heriflerine peşkeş çeken gav. damatarına katlan diyorlar bu nasıl geri kafalılık haha
Gavat yaniTamam da bu gaylik değil. Sizi başka erkeklerle paylaşma hayali kurması cuckoldluk. Eşiniz gay değil cuckold. Yani karısını başka erkeklerle paylaşmaktan cinsel haz duyan koca kişisi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?