- 12 Şubat 2025
- 18
- 10
- 3
- 21
- Konu Sahibi kimsesiz7808
-
Bu olayları öğrendiğimde aşırı şoka girdim yani bjldiğiniz gibi değil beni başka erkeklerle paylaşma hayali kurmuş inanılır gibi değil. Yani yaptığı pislikler haddinden fazla hangisini anlatmalıyım bilmiyorumEşiniz gay ise neden sizin fotoğraflarınızı başka bir erkeğe atıyor? Bu gaylik değil başka bir şey yalnız. Emin misin
Keşke bir kadınla aldatılsaydım da bu hallere düşmeseydimAllah başa vermesin.
Aldatılmanın da böylesi
Tamam da bu gaylik değil. Sizi başka erkeklerle paylaşma hayali kurması cuckoldluk. Eşiniz gay değil cuckold. Yani karısını başka erkeklerle paylaşmaktan cinsel haz duyan koca kişisi.Bu olayları öğrendiğimde aşırı şoka girdim yani bjldiğiniz gibi değil beni başka erkeklerle paylaşma hayali kurmuş inanılır gibi değil. Yani yaptığı pislikler haddinden fazla hangisini anlatmalıyım bilmiyorum
Hayır çalışmıyorum ama kendime inanıyorum yapabileceğimi düşünüyorum. Bu şekilde durarak kendime çok büyük haksızlık yaptığımı, düşünüyorum,Çalışıyor musunuz? Çocuğunuzla hayata devam edebilecek misiniz? Aileniz arkanızda olmadığı için bunları soruyorum yoksa koca dediğiniz kişi tam bir leş... gay olmasından ziyade erkeklere sizin fotoğrafınızı atması p....., g...v...t olduğunu gösterir kusura bakmayın...
Elimde bolca kanıtım var ama nerden başlamalıyım?Gerçek olamayacak kadar pzvenk miş kocan...kimseyi dinleme boşan hatta esinin sapikliklarini ispat edebilirsen bolca tazminat alirsin ve cocugunda mümkün oldugunca az gorusmek zorunda kalir bu adamla..
Bence iyi bi avukat bul ve senden izinsiz fotoğraflarını ifsaladigini kanitla belki hapis bile yatar
İkiside diyebilirizTamam da bu gaylik değil. Sizi başka erkeklerle paylaşma hayali kurması cuckoldluk. Eşiniz gay değil cuckold. Yani karısını başka erkeklerle paylaşmaktan cinsel haz duyan koca kişisi.
Siz gay olmanın ne demek olduğunu biliyor musunuz? Kadınlarla işleri olmuyor çünkü onların. Kadın bedeni kadın fotoğrafı falan ilgilenmiyorlar.Elimde bolca kanıtım var ama nerden başlamalıyım?
Plus plus katılıyorum keşke gay olsaydıKocan gay değil gav...!
Neyse konu bana geçmedi
Anam neler biliyorsunuz kızTamam da bu gaylik değil. Sizi başka erkeklerle paylaşma hayali kurması cuckoldluk. Eşiniz gay değil cuckold. Yani karısını başka erkeklerle paylaşmaktan cinsel haz duyan koca kişisi.
Belki biseksüeldir.ne kadar yaygın bilmiyorum ama.Siz gay olmanın ne demek olduğunu biliyor musunuz? Kadınlarla işleri olmuyor çünkü onların. Kadın bedeni kadın fotoğrafı falan ilgilenmiyorlar.
Hazır yazılmışı var sağol bebemKocan gay değil gav...!
Neyse konu bana geçmedi
Allah ailenin belasını versin , diyecek kelime bulamadım, ne yap et boşan, eşinin mesajlarını vs delil topla , mahkeme çocuğu sana verir , evin varsa evden çıkma uzaklaştırma al , evi de size verir mahkeme ...Bu siteye yeni üye oldum bir kaç araştırmadan sonra derdimi anlatmak istedim. Eşim ve ben 5 yıldır evliyiz 1.5 yaşında çocuğumuz var hamileliğimin ilk aylarında eşimin telefonunda erkeklerle konuşmalarını yakaladım daha da kötüsü benim fotoğraflarımı başka erkeklere attığını gördüm. Bunu kimseye anlatamazdım içim içimi yedi bağırıp çağırdım mecburdum hamileydim özür ve af diledi affetmek zorunda kaldım. Ama daha sonra bu hatayı defalarca yaptı. Boşanmak için kesin karar verdiğimde hem ailem hemde onun ailesi sanki bütün hata benimmiş gibi üstüme geldiler. Annem destek olmadığı için ve eşimde boşanma konusunda anlaşmadığı tekrar geri dönmek zorunda kaldım şimdi gerçekten boşanmak istiyorum çünküü eşimin bana yaptıklarını asla kaldıramıyorum. Psikolojim tamamen bozulmuş durumda gerçekten yardıma ihtiyacım var kendi ayaklarım üstünde durmak istiyorum. Bebeğimi de almak istiyorum eşime vermek istemiyorum. Ailem bu olayları bilmesine rağmen mecbursun katlanacaksın bizim elimizden birşey gelmez diyorlar. Ne yapmalıyım? (Biraz uzun oldu şimdiden k. Bakmayın)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?