- 24 Ocak 2021
- 12.035
- 27.513
- 548
- Konu Sahibi kimsesiz7808
Uzaklaştırma talep edip boşanma davası açabilirsiniz, delil toplayın önce...Elimde bolca kanıtım var ama nerden başlamalıyım?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Uzaklaştırma talep edip boşanma davası açabilirsiniz, delil toplayın önce...Elimde bolca kanıtım var ama nerden başlamalıyım?
Pis sapık adamBu siteye yeni üye oldum bir kaç araştırmadan sonra derdimi anlatmak istedim. Eşim ve ben 5 yıldır evliyiz 1.5 yaşında çocuğumuz var hamileliğimin ilk aylarında eşimin telefonunda erkeklerle konuşmalarını yakaladım daha da kötüsü benim fotoğraflarımı başka erkeklere attığını gördüm. Bunu kimseye anlatamazdım içim içimi yedi bağırıp çağırdım mecburdum hamileydim özür ve af diledi affetmek zorunda kaldım. Ama daha sonra bu hatayı defalarca yaptı. Boşanmak için kesin karar verdiğimde hem ailem hemde onun ailesi sanki bütün hata benimmiş gibi üstüme geldiler. Annem destek olmadığı için ve eşimde boşanma konusunda anlaşmadığı tekrar geri dönmek zorunda kaldım şimdi gerçekten boşanmak istiyorum çünküü eşimin bana yaptıklarını asla kaldıramıyorum. Psikolojim tamamen bozulmuş durumda gerçekten yardıma ihtiyacım var kendi ayaklarım üstünde durmak istiyorum. Bebeğimi de almak istiyorum eşime vermek istemiyorum. Ailem bu olayları bilmesine rağmen mecbursun katlanacaksın bizim elimizden birşey gelmez diyorlar. Ne yapmalıyım? (Biraz uzun oldu şimdiden k. Bakmayın)
Normalde olsa inanmazdım böyle şeylere ama maalesef çok yakın bir çevremde buna benzer şeyler oldu ve aileler ısrarla tekrar tekrar deneyin dediler.. Sonuç tabiki boşandılar yıllar sonra ama bu süre zarfında Malesef çok yıprandı kadın. Allah yardımcınız olsun umarım en kısa zamanda o pislikten kurtulursunBu siteye yeni üye oldum bir kaç araştırmadan sonra derdimi anlatmak istedim. Eşim ve ben 5 yıldır evliyiz 1.5 yaşında çocuğumuz var hamileliğimin ilk aylarında eşimin telefonunda erkeklerle konuşmalarını yakaladım daha da kötüsü benim fotoğraflarımı başka erkeklere attığını gördüm. Bunu kimseye anlatamazdım içim içimi yedi bağırıp çağırdım mecburdum hamileydim özür ve af diledi affetmek zorunda kaldım. Ama daha sonra bu hatayı defalarca yaptı. Boşanmak için kesin karar verdiğimde hem ailem hemde onun ailesi sanki bütün hata benimmiş gibi üstüme geldiler. Annem destek olmadığı için ve eşimde boşanma konusunda anlaşmadığı tekrar geri dönmek zorunda kaldım şimdi gerçekten boşanmak istiyorum çünküü eşimin bana yaptıklarını asla kaldıramıyorum. Psikolojim tamamen bozulmuş durumda gerçekten yardıma ihtiyacım var kendi ayaklarım üstünde durmak istiyorum. Bebeğimi de almak istiyorum eşime vermek istemiyorum. Ailem bu olayları bilmesine rağmen mecbursun katlanacaksın bizim elimizden birşey gelmez diyorlar. Ne yapmalıyım? (Biraz uzun oldu şimdiden k. Bakmayın)
Alagavat sanki daha uygun.Hazır yazılmışı var sağol bebemama dur şunu düzgün yazim gavat
![]()
Ve aileniz bunu bildiği halde boşanma diyor öyle mi?Bu olayları öğrendiğimde aşırı şoka girdim yani bjldiğiniz gibi değil beni başka erkeklerle paylaşma hayali kurmuş inanılır gibi değil. Yani yaptığı pislikler haddinden fazla hangisini anlatmalıyım bilmiyorum
1.5 yaşındaymış, kusura bakmayın yeni gördüm, en azından kreşe verebilecek yaşa kadar 2.5-3 gibi idare etmeniz lazım demek oluyor malesef..Gerçekten kocanızın yaptığı ayrı ailenizinki apayrı.. çocuğunuz kaç yaşında?
Bir yandan para biriktirip çocuğu büyütüp iş bularak ayaklarınız üstünde durabildiğinizde boşanmak haricinde seçeneğiniz yok gibi..
eşiniz gay değilde gavat olabilir mi ?Bu siteye yeni üye oldum bir kaç araştırmadan sonra derdimi anlatmak istedim. Eşim ve ben 5 yıldır evliyiz 1.5 yaşında çocuğumuz var hamileliğimin ilk aylarında eşimin telefonunda erkeklerle konuşmalarını yakaladım daha da kötüsü benim fotoğraflarımı başka erkeklere attığını gördüm. Bunu kimseye anlatamazdım içim içimi yedi bağırıp çağırdım mecburdum hamileydim özür ve af diledi affetmek zorunda kaldım. Ama daha sonra bu hatayı defalarca yaptı. Boşanmak için kesin karar verdiğimde hem ailem hemde onun ailesi sanki bütün hata benimmiş gibi üstüme geldiler. Annem destek olmadığı için ve eşimde boşanma konusunda anlaşmadığı tekrar geri dönmek zorunda kaldım şimdi gerçekten boşanmak istiyorum çünküü eşimin bana yaptıklarını asla kaldıramıyorum. Psikolojim tamamen bozulmuş durumda gerçekten yardıma ihtiyacım var kendi ayaklarım üstünde durmak istiyorum. Bebeğimi de almak istiyorum eşime vermek istemiyorum. Ailem bu olayları bilmesine rağmen mecbursun katlanacaksın bizim elimizden birşey gelmez diyorlar. Ne yapmalıyım? (Biraz uzun oldu şimdiden k. Bakmayın)
Ah aile herşeyi mahvediyor böyle olayda saygı duyup destek olamalilar aslnda. Dinleme kimseyi ac dava kendi ayaklarının üzerinde duracağın bir meslek varsa çalış ev tut kapici dairesi bile olsa çocuğu da kreşe verirsn bi düzen kurarsn ama böyle bi adamla zaman geçmez nasl çock yapms acebaaa erkeklerden hoslaniyorsaBu siteye yeni üye oldum bir kaç araştırmadan sonra derdimi anlatmak istedim. Eşim ve ben 5 yıldır evliyiz 1.5 yaşında çocuğumuz var hamileliğimin ilk aylarında eşimin telefonunda erkeklerle konuşmalarını yakaladım daha da kötüsü benim fotoğraflarımı başka erkeklere attığını gördüm. Bunu kimseye anlatamazdım içim içimi yedi bağırıp çağırdım mecburdum hamileydim özür ve af diledi affetmek zorunda kaldım. Ama daha sonra bu hatayı defalarca yaptı. Boşanmak için kesin karar verdiğimde hem ailem hemde onun ailesi sanki bütün hata benimmiş gibi üstüme geldiler. Annem destek olmadığı için ve eşimde boşanma konusunda anlaşmadığı tekrar geri dönmek zorunda kaldım şimdi gerçekten boşanmak istiyorum çünküü eşimin bana yaptıklarını asla kaldıramıyorum. Psikolojim tamamen bozulmuş durumda gerçekten yardıma ihtiyacım var kendi ayaklarım üstünde durmak istiyorum. Bebeğimi de almak istiyorum eşime vermek istemiyorum. Ailem bu olayları bilmesine rağmen mecbursun katlanacaksın bizim elimizden birşey gelmez diyorlar. Ne yapmalıyım? (Biraz uzun oldu şimdiden k. Bakmayın)
Aaaaaa aaaaaa hem orospu hem pezevenk bu.hem veriyor hem karisini pazarlamaya calisiyor resmen sen bunu acik acik babana annene ailesine soyledinmi bu boyle diye. Gay olmasi kendini ilgilendiriri ama benim resmimi yayacak olsa etek giydiriri mahallede gezdiririm pislik alagavatBu siteye yeni üye oldum bir kaç araştırmadan sonra derdimi anlatmak istedim. Eşim ve ben 5 yıldır evliyiz 1.5 yaşında çocuğumuz var hamileliğimin ilk aylarında eşimin telefonunda erkeklerle konuşmalarını yakaladım daha da kötüsü benim fotoğraflarımı başka erkeklere attığını gördüm. Bunu kimseye anlatamazdım içim içimi yedi bağırıp çağırdım mecburdum hamileydim özür ve af diledi affetmek zorunda kaldım. Ama daha sonra bu hatayı defalarca yaptı. Boşanmak için kesin karar verdiğimde hem ailem hemde onun ailesi sanki bütün hata benimmiş gibi üstüme geldiler. Annem destek olmadığı için ve eşimde boşanma konusunda anlaşmadığı tekrar geri dönmek zorunda kaldım şimdi gerçekten boşanmak istiyorum çünküü eşimin bana yaptıklarını asla kaldıramıyorum. Psikolojim tamamen bozulmuş durumda gerçekten yardıma ihtiyacım var kendi ayaklarım üstünde durmak istiyorum. Bebeğimi de almak istiyorum eşime vermek istemiyorum. Ailem bu olayları bilmesine rağmen mecbursun katlanacaksın bizim elimizden birşey gelmez diyorlar. Ne yapmalıyım? (Biraz uzun oldu şimdiden k. Bakmayın)