kocamın eski sevgilisi bence çok kaşınıyor !!!

onun ilk başta eşime attığı mesaj şuydu başka bir face hesabından atmıştı:
'' selam nasılsın uzun zaman oldu görüşmeyeli ikimizde hayatımızı başka türlü çizdik ben evlenmekte senden önce davrandım sana kırgınım ama eski günlerin hatrına görüşmek isterim. bana ***** numadan ulaşabilrsin. bu arada face benim değil buraya cevap yazma. hoşçakal''

ben kendi faceimden :.

kocanın eşime attığın mesajdan haberi var mı?
bu benim sana ilk ve son ihtarım. eşime birdaha farklı farklı hesaplardan mesaj atarsan yada ulaşmaya çalışırsan numaranı yazarsan eşinle irtibata geçicem. bugüne kadar attığın yazdığın bütün mesajların kaydı bende. belki hepsi bekarkendi ama bu dün attığından eşinin hoşlanacağını zannetmiyorum. uslu durmazsan çiçekçiye gitmek zorunda kalıcam

bu mesajı yazdım eşinin çiçekçi dükkanı var...

oda bana : ne saçmalıyosun ben kimseye mesaj atmadım eski sevgililerimden biri yapmıştım çünkü anlatmıştım. benim yuvamı yıkmaya çalışana dünyayı dar ederim. yapmadığım birşey için beni suçlayamazsın demiş. ve engellemiş beni.
hiç üşenmeden başka bi face açtım ve şöyle yazdım:

''' sen ancak kocanı kandırırsın. bide çok mutluyum bulaşmayın falan diyo. ay sen önce bi adam ol ondan sonra bu sözleri söyle. sana bundan sonra hiç bi cevap vermicem direk kocanla muhattap olucam dedim.'''

cevap olarak:
Benım kandırdıgımkımse yok sen neye ınanmak ıstersen ınan ben kendımden emınım benı bılen bılırr benım kocamla muhattap oldugun taktırde sen benı tanımıyorsun senı bulurum bu zor olmaz benım esım benı bılıyor ugrasma benımle gıt belanı baska yerde bul uzak dur benımde sana Bu son ıhtarım uzatmaya yer arama yuvanda huzurlu ol hoscakal

demiş. ve yine engellemiş.
o kadar arsız bi insan ki önce kendini kandırıyor mesajı başkası atmıştır diye senin eski sevgilin bizim ne zaman evlendiğimizi senden öncemi sonramı evlendiğimizi nerden bilecekki. bu daha öncede böyledi eşime yalvarırdı görüşmek için bana da sevgilinle görüşürüyoruz biz ayrılamayız diye mesajlar atardı.
bence korktu. korkmasaydı engellemezdi eşinin görmesinden korkuyor. tehditler savurması da beni kokutup bunun peşini bırakmam için. umarım bir daha mesaj atmaz ya mahkemeye vereceğim yada numarasını dağıtacağım ben onunla çirkeflik olarak baş edebilecek biri değilim. eşime de söylemeyi düşünmüyorum yine yaptığım gibi eşimin mesaj kutusundaki diğer klasörünü kontrole devam edeceğim eşimi koruma altına alacağım yani. çünkü eşim de onun bela biri olduğunu biliyor. niye bulaşıyosun ona diye kızabilir. sallasaydın diyebilir. tabiki birdaha eğer olursa eşime daha önce bak böyle oldu şimdi de bunu yazmış dicem bu konuda bana fikirlerini sunan herkese teşekkür ederim. sağolun varolun

Bence boşuna cevaplar yazarak kendini yormuşsun bikaç internet sitesinde plakası gizli güzel bi aracın fotolarını yayınla ciddi anlamda ucuz bi fiyatla satış ilanı ver ve orda sana yazdığı numarayı irtibat numarası olarak ekle tabi mümkünse bunu evine uzak bi internet kafeden yap Biraz da o uğraşsın bakalım bi daha telefon numarası yazmayı görür eşine

aklımın bi köşesine yazıyorum bunu :)

Bence asla kocasına söylemeyin, burası türkiye ve kadının başına çok ciddi bir şey gelirse sizde vicdanen çok üzülürsünüz. Ama kadının görebileceği şekilde ilk mesajından itibaren her mesajı okuduğunuzu sabırla beklediğinizi ama mesajların görüntüsünü aldığınızı ve onu mahkemeye vereceğinizi söyleyin. Zaten ay eşim görcek, ay mahkeme filan diye yeterince korkar.

yahu direk yazın kocamdan ne istiyorsun diye
korkmasına yeter bu onun

Ben olsam eşimmış gibi konuşurum güzelce.
Evet ben de o güzel gunlerimizi özlüyorum. Şu gün şurada buluşalım diye yem atarım.
Tamam dedikten sonra eşini bulur söylerim. Eşi buluşma yerine gidip kontrol eder heralde salak değildir. Görsün gününü o zaman.

aman hakaret mesajı atma manyak bide savcılığa verir dengesizmiş belli bi de ceza alırsın ..sen böyle devam edersen ben seni hem eşine şikayet edicem hem savcılığa de belki işe yarar ..

Amman sakın adam delidir melidir silahlıdır çeker vurur kadına çok aşıktır ona inanır gelir adamın başına bela olur sen benim karımı rahatsız ettin diye bi de kocasını yakmasın bence bu tarz insanların sağı solu belli olmaz

Sakin birebir kendin olaya dahil olma derim kadının bu daha da hoşuna gidecektir ve emin ol daha çok rahatsız edecektir eşinin umrunda değilmiş sen niye sorun ediyorsun

yazık koca dünyada erkek mi kalmamış ne ayıp be allah islah etsin böylelerini..dava açıcam elimde mesajlarınız var diyin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…