kocamın eski sevgilisi bence çok kaşınıyor !!!

Bunu daha önce yaptım kaç kere arama dedi. sonra hattını değiştirdi sanki o onu hiç terslememiş gibi faceden başka bir hesaptan mesaj yazmış

ya kendı agzından eşine söylemekle tehdıt et,
yada facede engelle , goremesın , gelmesın msjı falanda..
skype aktıf kullanıcısı değilse , yenısını acın. vsvsvs..
kocanızı belaya bulastırmayın. ne demek kocasına soyle falan.. ınsanlar psikopat artık..

Adam değişmiş bile hattını
Bu arkadaş takmış kafaya facebookta mesaj bekliyo 'diğer ' kutusunda okunmamış mesajlarda bulup eşi görmeden siliyo
Aaa o kısmı görmedim. Salla gitsin o zaman ya, eşinin meselesi rahatsızsa o halletsin!! Cekirgee teşekkürleer

bunların hiç birini eşin bilmiyor mu atılan mesajları?

bence hiç sataşmayın engelleyin kadını heryerden eşinize güvenin umurunda değil zaten siz şimdi o bayanın eşine söyleseniz ortalık karışacak başınıza bela alırsınız Allah muhafaza kadını heryerden engelleyin yinemi musallat oluyo yinem hesap açıyo bırakın o bıkana kadar engelleyin onu takıntılı kadın hasta yani :) siz eşinizi ve kendinizi koruyun yuvanızı koruyun eer kadın daha beter duruma geliyorsa eşinize rahatsız olduğunuzu ailemize zarar vermesinden korktuğunu felan söle polise şikayet etmek istediğini söyle eşine kendisiyle mutlu ve huzurlu olmk istediğini böyle insanlar yüünden huzurunun bozulmasını istemediğini söyle :)))

bunların hiç birini eşin bilmiyor mu atılan mesajları?

bazılarını biliyor. telefon numarasını yazmış dedim. hiç tenezzül edip bakmadı bile. eşim salla gitsin diyo umrunda değil ama ben çok sıkıldım bu durumdan sanırım kendi ağzımdan onu tehdit edeceğim

Eşinize neden söylemiyorsunuz ben bunu merak ettim. Her şeyi gizli kapaklı yapıp sonra silmek doğru değil. Yazıp dursun bence takmayın kafanıza bu kadar.

Kaşımak Lazım

sanırım bi arkadaşının faceinden atmış. eşime söylemeyi planlamıyorum çünkü daha önce söyledim salla gitsin piskolojisi bozuk dedi. ama benim canım sıkılıyo acaba yine mesaj atarmı diye düşünüyorum. çünkü eşim görürse o bana salla gitsin diyo ama kendisi görse baştan aşağı sıvar o da aaa bana cevap veriyo diye hallenir

Bunu daha önce yaptım kaç kere arama dedi. sonra hattını değiştirdi sanki o onu hiç terslememiş gibi faceden başka bir hesaptan mesaj yazmış
ruh hastası kadın ya
benim eski sevgilimin vardı aynı durum
kız sürekli arıyor mesaj atıyor benide rahatsız ediyordu
bi günnnn bu kızın evli olduğunu şans eseri öğrendim
ve ne hikmetseee o zaman kullandığım hattım o kızın eşinin nosuyla sadece 1 sayı farkı vardı
yine bi akşam bana acaip iğrenç kelimeler sarf edince dayanamadım
ertesi gün aradım adamı siz X in neyi oluyorsunuz dedim EŞİYİM dedi hah dedim o karına bi zahmet sahip çık yoksa olacaklardan ben sorumlu olmuycam elimde delillerimde var dedim kimsiniz falan dedi karına sor anlatır dedim ,
yana yakıla X hanım bana mesajlar atıyor tmm sizin peşinizi bıraktım bi daha beni rahatsız etme diye
sevgilime de demiş sevgilin kocamı aradı sizi bulursa kötü yapacak ayy dedim bi gitsin işine
kız hattını değiştirdi bi daha ne gördüm ne duydum
tavsiye ederim....

Eşinize neden söylemiyorsunuz ben bunu merak ettim. Her şeyi gizli kapaklı yapıp sonra silmek doğru değil. Yazıp dursun bence takmayın kafanıza bu kadar.

eşime söylesem bırak yazıp yazıp dursun dicek. ama bu bir değil 2 değil. bişey yapmam lazım ilk zamanlar bende yazsın dursun diyodum ama yeter artık. yüzsüz bi insan küfür edersin yüzüne güler takıntılı biri.

Hayatındaki adam neden rehberdekileri tek tek arayıp anlatmakla uğraşsın anlamadım bana burası saçma geldi zaten aldatıyorsa kadın herkese yanaşıyorsa ayrılır adam yani. Ayrıca neden mesajları okuyup okuyup silmek yerie engellemediniz ki o zaman aratıp bulamaz mesaj da atamaz yani. siz zaten 5 senedir berabermişsiniz yani çok eskide kalmış. Başka isimle face açsın eşiniz onu kapatsın. Ne yapabilirsiniz ki.

yine yaptığınız gibi msjları silin yada facesi ortak kullanın eşinizle beraber diğer hesapları bilemem msj atıyorsa kocanızı ve sizi rahatsız etmemesini söyleyin her msj attığı isimleri engelleyin ne diyim ama yinede eşinzle oturarak bu rahatsızlığınızı konuşun evlisiniz ve eşinize msj atan sapık gibi geziyo huzurunu bozuyo de işte eşine hayatım sen takmıyon ama bir empati kur beniim başıma gelse adama ağız burun girersin ama ben o kadına göz yummak zorundayım ağırıma gidiyo bile bile kocama msj atıyo de

bence eşinin bilgilerini bildiğini mesajlarını kaydettiğini bir daha yaparsan eşine artık ulaşmak zorunda kalıcam diye yaz. eger sallamazsa eşine faceyi kapattır. ve kocasına yazdığı mesajları gönder...

kocanın eşime attığın mesajdan haberi var mı?
bu benim sana ilk ve son ihtarım. eşime birdaha farklı farklı hesaplardan mesaj atarsan yada ulaşmaya çalışırsan numaranı yazarsan eşinle irtibata geçicem. bugüne kadar attığın yazdığın bütün mesajların kaydı bende. belki hepsi bekarkendi ama bu dün attığından eşinin hoşlanacağını zannetmiyorum. uslu durmazsan çiçekçiye gitmek zorunda kalıcam

bu mesajı yazacağım eşinin çiçekçi dükkanı var

Allah bu fettanlardan korusun yuvalarımızı şimdi uslubunuzu eşinize karşı davranışınızı bilemem ama benim içime şüphe düşerdi bu adamın çalıştığı yeri biliyorsa eğer oraya gitmiş orayıda araımış hatta eşinle görüşmüş bile olabilir

yok canım o eşimle görüşüyo olsa böyle mesaj atmazdı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…