Kadın eşinize yazıyor siz neden müdahil olacak mışsınız ki ?
Her şeyi eşinize anlatın ve geçmişinden gelen bu belayı temizlemesini isteyin.
Sizin böyle bir belalınız olsa temizlemek size düşmez miydi ? Kocanız dik dursun peşimi bırak desin kadın bence bir halt edemez !
Eşinin umrunda bile değil
Sen niye bu kadar araştırma peşindesin
Engel denen bişey var okuyup okuyup silene kadar
Aaa o kısmı görmedim. Salla gitsin o zaman ya, eşinin meselesi rahatsızsa o halletsin!! Cekirgee teşekkürleerAdam değişmiş bile hattını
Bu arkadaş takmış kafaya facebookta mesaj bekliyo 'diğer ' kutusunda okunmamış mesajlarda bulup eşi görmeden siliyo
merhaba kızlar,
eşimle 5 yıllık bir beraberliğin ardından 6 aylık evliyiz. özetle, eşimle henüz sevgili değilken benden önce bir bayanla 8 ay kadar beraber olmuş. ara ara eşimi arardı ve rahatsız ederdi. ilk başlarda ona üzülürdüm. boşandıktan sonra eşimle tanışmış ve ona tutunduğunu hep düşünürdüm. tabiki aramalarından rahatsız olurdum bu yüzden eşim numarasını değiştirdi. ama bu telefona ulaşamayınca ya skype den yada faceden mesajlar yazıyordu. ara ara dediğim 3-5 ayda bir. tabi bu mesajları eşim hiç görmüyordu ben okuyum siliyordum. telefon numarasını yazıyodu. biz arkadaşız herşey eskide kaldı dost kalalım v.s ile başlıyordu ben seni hala seviyorum la bitiyordu. aynı zamanda beni faceden bulup hala görüşüyoruz v.sgibi şeyler yazıyordu. hala görüşüyorsanız telefon numaranı niye yazarsın ki. yani tamamen aramızı bozmakla uğraşıyordu. belki okuduğunuzda kız onu seviyo hala yazık diyebilrsiniz. ama ufak bişi daha anlatayım. biriyle sevgili olmuş adam ona ev açmış v.s adam bi gün eşimi aradı ve bir çok erkeğin telefon numarasını fotoğraflarını sakladığını sırayla hepsini aradığını onu denemek amacıyla peşine bi adam taktığını ve adama kuyruk salladığını anlatmış. eşim her ne kadar beni ilgilendirmiyor desede adam olsun kardeşim sende bunu hayatına sokmuşsun sende bil dedi. her neyse saplantılı piskolojisi bozuk biri diye o zaman düşünmeye başladım herhalde bi sevgili buluyordu ayrılınca tekrar eşime yazıyordu diye düşünüyordum. evlensede kurtulsam diyordum. bizden önce evlendi. nerden biliyorum çünkü hep takipteydim. tam kurtuldum derken dün farklı bir face adresinden eşime mesaj atmış. ikimizde yollarımızı çizdik yinede eski günlerin hatrına seninle görüşmek isterim demiş ve numarasını yazmış. diğer kutusuna düştüğü için eşim görmemiş çok fazla bilmez face yi. şimdi elimde kızın numarası var onun eşinin adı soyadı dükkanı var. bende boş durmayıp araştırdım tabiki. sizce ne yapmalıyım.?? çok sabrettim bu ilk mesajı değil. iyi bi dersi haketmesi gerekiyor ama ne yapmalıyım bilmiyorum
bunların hiç birini eşin bilmiyor mu atılan mesajları?
Kaşımak Lazımmerhaba kızlar,
eşimle 5 yıllık bir beraberliğin ardından 6 aylık evliyiz. özetle, eşimle henüz sevgili değilken benden önce bir bayanla 8 ay kadar beraber olmuş. ara ara eşimi arardı ve rahatsız ederdi. ilk başlarda ona üzülürdüm. boşandıktan sonra eşimle tanışmış ve ona tutunduğunu hep düşünürdüm. tabiki aramalarından rahatsız olurdum bu yüzden eşim numarasını değiştirdi. ama bu telefona ulaşamayınca ya skype den yada faceden mesajlar yazıyordu. ara ara dediğim 3-5 ayda bir. tabi bu mesajları eşim hiç görmüyordu ben okuyum siliyordum. telefon numarasını yazıyodu. biz arkadaşız herşey eskide kaldı dost kalalım v.s ile başlıyordu ben seni hala seviyorum la bitiyordu. aynı zamanda beni faceden bulup hala görüşüyoruz v.sgibi şeyler yazıyordu. hala görüşüyorsanız telefon numaranı niye yazarsın ki. yani tamamen aramızı bozmakla uğraşıyordu. belki okuduğunuzda kız onu seviyo hala yazık diyebilrsiniz. ama ufak bişi daha anlatayım. biriyle sevgili olmuş adam ona ev açmış v.s adam bi gün eşimi aradı ve bir çok erkeğin telefon numarasını fotoğraflarını sakladığını sırayla hepsini aradığını onu denemek amacıyla peşine bi adam taktığını ve adama kuyruk salladığını anlatmış. eşim her ne kadar beni ilgilendirmiyor desede adam olsun kardeşim sende bunu hayatına sokmuşsun sende bil dedi. her neyse saplantılı piskolojisi bozuk biri diye o zaman düşünmeye başladım herhalde bi sevgili buluyordu ayrılınca tekrar eşime yazıyordu diye düşünüyordum. evlensede kurtulsam diyordum. bizden önce evlendi. nerden biliyorum çünkü hep takipteydim. tam kurtuldum derken dün farklı bir face adresinden eşime mesaj atmış. ikimizde yollarımızı çizdik yinede eski günlerin hatrına seninle görüşmek isterim demiş ve numarasını yazmış. diğer kutusuna düştüğü için eşim görmemiş çok fazla bilmez face yi. şimdi elimde kızın numarası var onun eşinin adı soyadı dükkanı var. bende boş durmayıp araştırdım tabiki. sizce ne yapmalıyım.?? çok sabrettim bu ilk mesajı değil. iyi bi dersi haketmesi gerekiyor ama ne yapmalıyım bilmiyorum
sanırım bi arkadaşının faceinden atmış. eşime söylemeyi planlamıyorum çünkü daha önce söyledim salla gitsin piskolojisi bozuk dedi. ama benim canım sıkılıyo acaba yine mesaj atarmı diye düşünüyorum. çünkü eşim görürse o bana salla gitsin diyo ama kendisi görse baştan aşağı sıvar o da aaa bana cevap veriyo diye hallenirbence hiç sataşmayın engelleyin kadını heryerden eşinize güvenin umurunda değil zaten siz şimdi o bayanın eşine söyleseniz ortalık karışacak başınıza bela alırsınız Allah muhafaza kadını heryerden engelleyin yinemi musallat oluyo yinem hesap açıyo bırakın o bıkana kadar engelleyin onu takıntılı kadın hasta yani :) siz eşinizi ve kendinizi koruyun yuvanızı koruyun eer kadın daha beter duruma geliyorsa eşinize rahatsız olduğunuzu ailemize zarar vermesinden korktuğunu felan söle polise şikayet etmek istediğini söyle eşine kendisiyle mutlu ve huzurlu olmk istediğini böyle insanlar yüünden huzurunun bozulmasını istemediğini söyle :)))
ruh hastası kadın yaBunu daha önce yaptım kaç kere arama dedi. sonra hattını değiştirdi sanki o onu hiç terslememiş gibi faceden başka bir hesaptan mesaj yazmış
Eşinize neden söylemiyorsunuz ben bunu merak ettim. Her şeyi gizli kapaklı yapıp sonra silmek doğru değil. Yazıp dursun bence takmayın kafanıza bu kadar.
yine yaptığınız gibi msjları silin yada facesi ortak kullanın eşinizle beraber diğer hesapları bilemem msj atıyorsa kocanızı ve sizi rahatsız etmemesini söyleyin her msj attığı isimleri engelleyin ne diyim ama yinede eşinzle oturarak bu rahatsızlığınızı konuşun evlisiniz ve eşinize msj atan sapık gibi geziyo huzurunu bozuyo de işte eşine hayatım sen takmıyon ama bir empati kur beniim başıma gelse adama ağız burun girersin ama ben o kadına göz yummak zorundayım ağırıma gidiyo bile bile kocama msj atıyo desanırım bi arkadaşının faceinden atmış. eşime söylemeyi planlamıyorum çünkü daha önce söyledim salla gitsin piskolojisi bozuk dedi. ama benim canım sıkılıyo acaba yine mesaj atarmı diye düşünüyorum. çünkü eşim görürse o bana salla gitsin diyo ama kendisi görse baştan aşağı sıvar o da aaa bana cevap veriyo diye hallenir
Allah bu fettanlardan korusun yuvalarımızı şimdi uslubunuzu eşinize karşı davranışınızı bilemem ama benim içime şüphe düşerdi bu adamın çalıştığı yeri biliyorsa eğer oraya gitmiş orayıda araımış hatta eşinle görüşmüş bile olabilirbazılarını biliyor. telefon numarasını yazmış dedim. hiç tenezzül edip bakmadı bile. eşim salla gitsin diyo umrunda değil ama ben çok sıkıldım bu durumdan sanırım kendi ağzımdan onu tehdit edeceğim
Allah bu fettanlardan korusun yuvalarımızı şimdi uslubunuzu eşinize karşı davranışınızı bilemem ama benim içime şüphe düşerdi bu adamın çalıştığı yeri biliyorsa eğer oraya gitmiş orayıda araımış hatta eşinle görüşmüş bile olabilir