ben bunu daha önce yaptım 8 ay önce. eşimin ağzından yazdım . bidaha yazmıcam v.s dedi ve sonuç yine aynı alışmış şeyde şey durmazmış yaEşi karısına sahip çıkabilir, sanane diyebilir, sana karısının namusuna laf ettiğini söyleyebilir, herşey olabilir. Gerek var mı?
Eşinin ağzından kadına ağır hakaretlerle dolu mesaj yaz ve bi daha onu rahatsız ederse kocasının karşısına dikilip herşeyi geçmiş mesajları anlatacağını söyle. Sanki eşin yazmış gibi, sen bulaşma.
bence hiç bulaşma, iyice sarar size takıntılıysa.
hiç yazık filan da demedim okurken valla, bizim de dertlerimiz var da gidip kimsenin kocasına tutunmuyoruz
istersen kadını arayıp bağır çağır da anlayacağını sanmam
aynen.eşine söylemyi düşünüyor musun? belki o arayıp kadını uyarsa bir işe yarar.daha mı kötü olur yoksa bilemedimyok aramam. bağırıp çağırmamda. arsız yüzsüz insana ne desen boştur. ama haklısın yazık dememek lazım kimse kimsenin kocasına tutunmuyor
E madem her seyden korkuyosun sana ne tavsiye verelim?ben dün o mesajı okudum numrasını aldım ve sildim mesajı . onun eşine söylesem gerçekten çok kötü şeyler olur ve sanırım hala vicdan yapıyorum. bi yandan da ben bunu yaptığımda benim eşimin kulağına giderse ne diye uğraştın bela aldık başımıza demesinden korkuyorum. ya benim eşimi biz henüz sevgiliyken abilerine bıçaklattı. bu derece dengesiz biri. dengesiz olduğu için ne yapacağımı bilemiyorum
Adam değişmiş bile hattınıEşinden hattını değiştirmesini iste, sanal ortamlardan da engelleyin gitsin. Durduk yere başa bela almamanızı öneririm.