kocamın eski sevgilisi bence çok kaşınıyor !!!

Kadinin esine soyle diyen arkadaslari okudukca sasiriyorum. Arkadaslar her gun haberlerde neler izliyoruz. Toplumun yapisi belli. Nasil gidipte bir adama karin boyle boyle yapiyor denir? Allah korusun..
Konu sahibi bence bugune dek yaptigin gibi gormezden gel. Esinin de bir alakasi yok. Hos olursa da zaten sadece kadin degil esin de suclu olur.

Pisliği eşelerseniz pislik kokar..bence eşiniz yeni bir facebook açsın..ya da onu engelleyin..tacize devam ederse söyleyin o artık benim kocam umudunu kes diye...

saplantılı bir kişilik. siz 5 yıllık berabaerlikten sonra evlenmişsiniz ve bu kişi neredeyse 5,5 yıldır eşinizin peşinde. valla bence bu beni ürküttü. eşinizin böyle hasta ruhlu bir kadına karşı yeniden bir şey hissedeceğini düşünmeden eşinize durumu anlatın derim. çünkü saplantılı kişilikten her şey beklenir.

kendi eşinize durumu anlatın ve elinizde deliller varsa eşiniz dava açsın derim. çünkü beklenilen tepkiyi siz değil eşiniz vermeli. saplantılı hanım sizi ve kendi eşini iç dünyasında zaten devre dışı bırakmış. dolayısıyla bu durumu eşinizle konuşmanız lazım bana göre.

Esiniz face ve skype mi nedir onu kapatsin. Cok lazim birsey degil gercekten. İptal etsin butun sosyal medya hesplarini falan. Numarasini zqten degistirmis. Ulasamaz boylelikle. Evlenmis de zaten. Unutur gider.

Umarim..

Wowowow aksiyonnn.. sizin gibi kadinlari seviyorum yaaa.. yapiatirin yuzune yazdiklarini, ve sikayet edeceginizi soyleyin.. bence zavalli esini su an karistirmayin, once bir bakin kadin korkuyor mu korkmuyor mu diye

Aynı şeyi bende 4 yıllık ilişkimin ilk 3 senesinde yaşadım.Tamda dediğiniz gibi kızın biri birini bulunca sevgilimin peşini bırakıp ayrılınca geri yazdığı için 4-5 ayda bir mutlaka bir mesajı gelirdi.Nasıl kurtulucağımızı bilemediğimden bi gün sevgilimin ağzından mesajların hepsini sakladım bu zamana kadar,eğer biraz daha yazmaya devam edip huzurumuzu kaçırırsan seni mahkemeye vericem.Şansını bir kez daha denemeye kalkma çünkü çok pişman olursun,fikrimden cayacağımı düşünme dedim.O gün bu gündür ses yok.Ama aslında keşke o mesajı atmak yerine direkt dava etseydim diye sonradan çokkkkkkkk pişman oldum.Hala çok pişmanım.Şuan tetikte bekliyorum (1 yıldır) Tek bir mesaj daha atarsa,kesinlikle dava edicem taciz var komşular diye.Havasındanda geçilmez baksan,sürekli zor kız ayaklarında.Erkek arkadaşım yanımda Gözde'de var bak git başımdan dediği halde abaza gibi yazmaya arsızlığa devam eden bi tip.Alırdım havasını mahkeme koridorunda ben onun.Gerçi zaten evine mahkeme celbi gidincede havası alınırdı adliyeye kadar iğne ucu kadar kalmazdı ya oda ayrı bi konu.Anası babası duyunca alırlardı gazını nede olsa.Vallahi tiksindim bu tarz insanlardan.Sevgilisi olan,evli barklı adamlara yürümeye devam eden kadınlar,eşittir ruhu figüran boş karakterler.O yüzden yerinde olsam,direkt mahkemeye vermeyi tercih ederdim.Çünkü ben öyle yapıcam.

Bence kadının eşini karıştırmayın, farz edelim kadının eşine söylediniz ve adam size değil karısına inandı ; kimbilir ne yalanlar söyleyip eşini, eşinize musallat eder ki daha önce bıçaklatmış...

Hayırdır vercen mi yaz. Bu lafa alinmayacak kadin tanımıyorum. Hakaret edersen sen yapiyorsun sanar. Ama ona bayagi oldugunu hatirlatan erkek agzindan bisey yaz.

eşinizin face ayarlarını değiştirin arkadaşları dışında kimse mesaj atamasın. numarası zaten yok. görmezden gelmeye devam edin. gerçekten hasta demekki. çamura taş atsam üzerine sıçrar. en iyisi bulaşmamak.

Eşi karısına sahip çıkabilir, sanane diyebilir, sana karısının namusuna laf ettiğini söyleyebilir, herşey olabilir. Gerek var mı?
Aynen...
Eşinin ağzından kadına ağır hakaretlerle dolu mesaj yaz ve bi daha onu rahatsız ederse kocasının karşısına dikilip herşeyi geçmiş mesajları anlatacağını söyle. Sanki eşin yazmış gibi, sen bulaşma.

eşinizin gizlilik ayarlarını değiştirin mesaj atamasın aratamasın.bunu yapmadan önce de ona eşinizin ağzından bir daha bana ulaşmaya çalışırsan savcılığa şikayette bulunucam deyin.ama dediğiniz gibi bir tipse muhatap olmamak en iyisi.

ben dün o mesajı okudum numrasını aldım ve sildim mesajı . onun eşine söylesem gerçekten çok kötü şeyler olur ve sanırım hala vicdan yapıyorum. bi yandan da ben bunu yaptığımda benim eşimin kulağına giderse ne diye uğraştın bela aldık başımıza demesinden korkuyorum. ya benim eşimi biz henüz sevgiliyken abilerine bıçaklattı. bu derece dengesiz biri. dengesiz olduğu için ne yapacağımı bilemiyorum

Bence kesinlikle muhattap olmayın.
Daha çok bela olabilir başınıza.
Abilerine bu defa sizi dövdürür.
Evlendiğinden dolayı bir süre sonra unutabilir.
İnşaallah çok mutlu olur ve yakanızdan düşer.

Yazdigi mesajlarin ekran goruntusunu aldiniz mi?
Burda önemli olan o bence.

Silmeden ekran goruntusunu alin. Gidip internet cafede cikarttirin sonra kocasina gosterin. Hic olmadi polise sikayet edin.

Evet iyi bir dersi hak etmis ancak elinizde delil olmasi lazim bir tek telefon numarasiyla is halledilmez.

Yazdin mi konu sahibi ne oldu ? T tgs2014

yazdım cevap yazmış . ben yazmadım daha önceden sevgili olduklarım dan biri yazmıştır çükü onlara anlatmıştım. şuan çok mutluyum yuvamı yıkmaya çalışan her kim olursa ona dünyayı dar ederim yapmadığım bişey için beni suçlayamazsın demiş ve beni engellemiş. bende hiç üşenmeden bi face hesabı açtım ve mesaj yazdım bu yalanlarla sen ancak kocanı kandırırsın önce adam ol da ondan sonra mutluyum v.s diye mesaj yaz. bundan sonra en ufak bir şeyde sana hiç bir şey yazmayacağım sana cevapta vermeyeceğim benim muhattabım kocan olacak dedim

facelerinizi kapatın olsun bitsin bence siz kendinize eziyet ediyorsunuz

X