- 26 Kasım 2019
- 575
- 315
- 18
- 33
Aynen sana katılıyorum. Kadının çok üstüne gidiyor herkes. Kocası çapkın kadın haklı kafaya takmaktaYa arkadaşlar destek al diyenler falan var da kadın milleti hisseder yahu. Kadın milleti hisseder. Kardeşinin eşi diye yapmaz mı sanıyorsunuz ben muge anli izledigimden beri herkesten her şeyi bekler oldum
Aynen sana katılıyorum. Kadının çok üstüne gidiyor herkes. Kocası çapkın kadın haklı kafaya takmakta
Ve siz 8 yıldır öylece izliyor musunuz?Takintilisin diyorlar ama bu takıntı olsa 8 yildir hissettiğim şeyler var 8 yil önce sorardim
Valla Sanırım bunlar flörtleşio.Bundan öncede bir post açmıştım esimden suphelendigim bazı konular var, bu suphelendigim kişilerle aynı ailedeyiz, gitmeme olmuyor yani kizlar, arada sırada görüşülüyor, bakislarini yüzünün kizarmasini nadirde olsa kizi bahanelerle aramasını gördüm,akrabayiz deyip arardi mesela, sonra aramalar azaldı benden çekindi galiba, esim onlara gittiğimiz de bir gün ben esime birsey olursa evlenmem deyip kizin olduğu tarafa dönüp daha yuksek sesle büyük konuşmayım daa demişti, ben huylandim, başka bir gun dertlerden konuşuyorduk bende kimsenin derdi yok bir bizim dertlerimiz var demiştim o an o da oyle deme herkesin bir derdi var deyip kiza bakti resmen gördüm zaten başka kimse yoktu yanımızda.. Simdi esimin bu davranışları ne? Ortaya düşsem fesat kalplisin diyecekler akrabayiz diyecekler, ne bunlar kizlar?
Kocam gelınımıze mı bakıyor konusu degıl mıydı o yaOff ben sizi hatirladim. Kiz dediginiz kardesinizin esiydi sanirim. Bence bi destek almalisiniz, cok ciddiyim boyle omur gecmez
Kimin kocaaasıı bu ,bu benim kocaaam illetine yakalanmıssınız.Bundan öncede bir post açmıştım esimden suphelendigim bazı konular var, bu suphelendigim kişilerle aynı ailedeyiz, gitmeme olmuyor yani kizlar, arada sırada görüşülüyor, bakislarini yüzünün kizarmasini nadirde olsa kizi bahanelerle aramasını gördüm,akrabayiz deyip arardi mesela, sonra aramalar azaldı benden çekindi galiba, esim onlara gittiğimiz de bir gün ben esime birsey olursa evlenmem deyip kizin olduğu tarafa dönüp daha yuksek sesle büyük konuşmayım daa demişti, ben huylandim, başka bir gun dertlerden konuşuyorduk bende kimsenin derdi yok bir bizim dertlerimiz var demiştim o an o da oyle deme herkesin bir derdi var deyip kiza bakti resmen gördüm zaten başka kimse yoktu yanımızda.. Simdi esimin bu davranışları ne? Ortaya düşsem fesat kalplisin diyecekler akrabayiz diyecekler, ne bunlar kizlar?
Ya sorsanıza Allah aşkına.Bundan öncede bir post açmıştım esimden suphelendigim bazı konular var, bu suphelendigim kişilerle aynı ailedeyiz, gitmeme olmuyor yani kizlar, arada sırada görüşülüyor, bakislarini yüzünün kizarmasini nadirde olsa kizi bahanelerle aramasını gördüm,akrabayiz deyip arardi mesela, sonra aramalar azaldı benden çekindi galiba, esim onlara gittiğimiz de bir gün ben esime birsey olursa evlenmem deyip kizin olduğu tarafa dönüp daha yuksek sesle büyük konuşmayım daa demişti, ben huylandim, başka bir gun dertlerden konuşuyorduk bende kimsenin derdi yok bir bizim dertlerimiz var demiştim o an o da oyle deme herkesin bir derdi var deyip kiza bakti resmen gördüm zaten başka kimse yoktu yanımızda.. Simdi esimin bu davranışları ne? Ortaya düşsem fesat kalplisin diyecekler akrabayiz diyecekler, ne bunlar kizlar?
Evet evet o konuKocam gelınımıze mı bakıyor konusu degıl mıydı o yayıne mı o allah askına artık gelınınıze ben soracam bu kadının kocasıyla munasebetınız nedır dıye gına geldı be
yok fesat değilsin...apaçık belli etmiş senin herif kızda gözü olduğunuBundan öncede bir post açmıştım esimden suphelendigim bazı konular var, bu suphelendigim kişilerle aynı ailedeyiz, gitmeme olmuyor yani kizlar, arada sırada görüşülüyor, bakislarini yüzünün kizarmasini nadirde olsa kizi bahanelerle aramasını gördüm,akrabayiz deyip arardi mesela, sonra aramalar azaldı benden çekindi galiba, esim onlara gittiğimiz de bir gün ben esime birsey olursa evlenmem deyip kizin olduğu tarafa dönüp daha yuksek sesle büyük konuşmayım daa demişti, ben huylandim, başka bir gun dertlerden konuşuyorduk bende kimsenin derdi yok bir bizim dertlerimiz var demiştim o an o da oyle deme herkesin bir derdi var deyip kiza bakti resmen gördüm zaten başka kimse yoktu yanımızda.. Simdi esimin bu davranışları ne? Ortaya düşsem fesat kalplisin diyecekler akrabayiz diyecekler, ne bunlar kizlar?
Melodisi ile okudum. Çok alemsinizKimin kocaaasıı bu ,bu benim kocaaam illetine yakalanmıssınız.
Allah sifa versin
Yetti yahu sürekli yeni üyelik ama konu hep aynıEvet evet o konubirinin zaten yapmasi lazim artik
Bence konu sahibinin hayati hep ayni. Adami da yedi bence boyle boyleYetti yahu sürekli yeni üyelik ama konu hep aynı
Ben fake oldugunu dusunuyordum fakat ısrarla aynı konu gundeme gelıyor baska uyelıklerden. Konunun orasını burasını degıstırıp bır sekılde temcıt pılavı gıbı ısıtıp ısıtıp onumuze getırıyor. Bu kadar cıddı ıgrenc bır durum varsa kocasını sılkelesın konu sahıbıBence konu sahibinin hayati hep ayni. Adami da yedi bence boyle boyle
Zaten bence gercekse bosanmasi lazim ama nedense ben konu sahibinin kuruntusu oldugunu dusunuyorumBen fake oldugunu dusunuyordum fakat ısrarla aynı konu gundeme gelıyor baska uyelıklerden. Konunun orasını burasını degıstırıp bır sekılde temcıt pılavı gıbı ısıtıp ısıtıp onumuze getırıyor. Bu kadar cıddı ıgrenc bır durum varsa kocasını sılkelesın konu sahıbı
Gelın ve damat arasında boyle bır durum soz konusuysa eger konu sahıbı bu durumdan şüphelendiyse gelinin eşi niye birşeyler çakmıyor? Hıcbır konuda kardesım de şüphelendi demiyor. Madem çok mide bulandırıcı bir konu görüştürmeyin kardeşim.Zaten bence gercekse bosanmasi lazim ama nedense ben konu sahibinin kuruntusu oldugunu dusunuyorumHangi akli basinda insan esinin yaninda baskasina yurur ki?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?