Kocamin da derdi varmis

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Aileden kimseye söyleme elde kanıt olmadığı için bide iftira artı derler ama ben bunların bir tesadüf oldugunu dusunmuyorum bile isteye yapılan şeyler esine acik acik de durumdan haberdar oldugunu aralarında bisey olmasa da bir etkilesim olduğu belli

Ya arkadaşlar destek al diyenler falan var da kadın milleti hisseder yahu. Kadın milleti hisseder. Kardeşinin eşi diye yapmaz mı sanıyorsunuz ben muge anli izledigimden beri herkesten her şeyi bekler oldum
Aynen sana katılıyorum. Kadının çok üstüne gidiyor herkes. Kocası çapkın kadın haklı kafaya takmakta

Aynen sana katılıyorum. Kadının çok üstüne gidiyor herkes. Kocası çapkın kadın haklı kafaya takmakta

yapma lütfen.. velev ki doğru kocası kardeşinin karısına göz koymuş bu karakterdeki adamla 8 sene aynı yatağa girilir mi?
8 sene dile kolay..
kadın haklı falan değil boşansın o kadar eminse..

Valla Sanırım bunlar flörtleşio.

Kadınlar hisseder ben de böyle düşünüyorum ama sizin konunuzda nedense böyle düşünemiyorum.Neden derseniz mesela bende üç kisi veya daha fazla kisi ayni ortamda oturduysak ve sohbet ediyorsak bir ona bakarim , bir öbürüne hangi kelimem kime bakarken denk gelmis dikkat etmem sadece kimseyi dislamak istemedigimden herkese tek tek bakarak konuşurum.Bence esinizinde o kisiye özel olarak soyledigi bir laf yok aslinda cumlesinin bir kismini sana , bir kismini da o kisiye bakarak soylemis hepsi bu.Hem 8 senedir neden bosanmadiniz da cektiniz siz boyle bir durumu acikcasi ben olsam baslarim boyle askin izdirabina der ve olay cikarirdim yada bosardim belkide tedavi gorurdum bilemem ama asla 8 sene icimde tutmazdim.

Off ben sizi hatirladim. Kiz dediginiz kardesinizin esiydi sanirim. Bence bi destek almalisiniz, cok ciddiyim boyle omur gecmez
Kocam gelınımıze mı bakıyor konusu degıl mıydı o ya yıne mı oallah askına artık gelınınıze ben soracam bu kadının kocasıyla munasebetınız nedır dıye gına geldı be

Bu konuyu bende daha önce okudum. Şimdi kadınlar hisseder evet bende katılıyorum.Hatta bu adam bu kadını hasta etmiş olabilir. 8 senedir neden boşanmadın diyoruz da, sadece hissederek kaç kişi boşanmaya karar verdi acaba? Her yönden düşünüyorum. Hem bişeyler hissediyorsun, hem ortada bişey yok. Anlatıyorsun insanlar bile inanamıyor (ben dahil) Konuşsan inkar olacak, boşansam ya ben yanlış anladıysam olacak. Bir de konu sahibinin sosyal koşulları, aile yapısı nedir buda belli değil. Kendine güvenini de kaybetmişsin galiba. İşin çok zor. Bi otur düşün bakalım ben ne istiyorum diye tek başına ciddi ciddi bir düşün. Bu düşüncelerin doğruysa ne yapacaksın yanlışsa ne yapacaksın. Kocanı seviyormusun bunları düşün.

Kimin kocaaasıı bu ,bu benim kocaaam illetine yakalanmıssınız.
Allah sifa versin

Ya sorsanıza Allah aşkına.
Ne derdi var ki deyin merak ettim deyin.
Allah Allah.
Niye sürekli bilmece oynar ki insanlar.

yok fesat değilsin...apaçık belli etmiş senin herif kızda gözü olduğunu

Bence konu sahibinin hayati hep ayni. Adami da yedi bence boyle boyle
Ben fake oldugunu dusunuyordum fakat ısrarla aynı konu gundeme gelıyor baska uyelıklerden. Konunun orasını burasını degıstırıp bır sekılde temcıt pılavı gıbı ısıtıp ısıtıp onumuze getırıyor. Bu kadar cıddı ıgrenc bır durum varsa kocasını sılkelesın konu sahıbı

Zaten bence gercekse bosanmasi lazim ama nedense ben konu sahibinin kuruntusu oldugunu dusunuyorum Hangi normal insan esinin yaninda baskasina yurur ki? Yani normalde de yurumemesi gerek ama illa yuruyecekse de bu sekilde yapmaz

Zaten bence gercekse bosanmasi lazim ama nedense ben konu sahibinin kuruntusu oldugunu dusunuyorum Hangi akli basinda insan esinin yaninda baskasina yurur ki?
Gelın ve damat arasında boyle bır durum soz konusuysa eger konu sahıbı bu durumdan şüphelendiyse gelinin eşi niye birşeyler çakmıyor? Hıcbır konuda kardesım de şüphelendi demiyor. Madem çok mide bulandırıcı bir konu görüştürmeyin kardeşim.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…