• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yuzsuz gorumce ilginç kayinvalide

Laflarınızı, üslubunuzu görünce size az bile yapmış bence ne yaptıysa. Kardeşi kötü bile olsa, insan alır konuşur, ders verir. Arkasından dedikodusunu çıkarmaz, bi de çoluğuna çocuğuna. Yazık ya, kafaya bak. Yaşantılara bak. Kimse hak vermeyince de yok öyle değildi yok başka şeyler de vardı bana laf söyleyin diye açmadım.
Bi de benim boyum 170 onunki 145 demeniz var ki akıllara zarar. Allah'ın verdiği şeyle övünüp Allah'ın verdiği şeyi aşağılayan kadar zavallısı yok şu hayatta. Allah sizlere akıl fikir versin.

sizde hic az degilsiniz.hele esinizden tiksindim.hadi diyelim kardesi evli adamlarla dolasiyo kalkip bunu size mi soylemesi lazimdi.para konusu disinda siz haksizsiniz.esiniz nasi kardesine o.. der ve siz nasi birisiniz ki bunu gorumcenizin ogluna soyluyosunuz.cok kotu birisiniz hic mi dusunmediniz o cocuk nasi uzulmustur.

Tsk ederim yorumunuz için ama eşime guveniyorum tabiki kimse mükemmel değil kesinlikle sonsuz güvenim var diyemem ama eşim şimdiye kadar hep sustu allah sorsun dedi ve şimdi evli erkeklerle takildigi için çok sinirlendi ve karısını aldatan erkek arkadaslariyla görüşmeyi kesen bi adam ve ablasının böyle şeyler yapmasini hazmedemiyor
Kusura bakmayin ama esiniz cok saygisiz ve terbiye yoksunu bi insan ne olursa olsun o onun abladi ve ablasina boyle seyler diyen insan yarin sizide harcar herzamn savundugum sey ailesini atan karisini dunden atar gercekten aile baglari berbat bu sartlar altinda gorussenizde olur gorusmesenizde siz herzamn kendi sayginizi koruyun avam insanlarla avam olunmaz bilakis muhattaplik kesilir bayramda ozel gunlerde sadece selam verip muhattap olmamakla cozumleyebilirsiniz bence

sizde hic az degilsiniz.hele esinizden tiksindim.hadi diyelim kardesi evli adamlarla dolasiyo kalkip bunu size mi soylemesi lazimdi.para konusu disinda siz haksizsiniz.esiniz nasi kardesine o.. der ve siz nasi birisiniz ki bunu gorumcenizin ogluna soyluyosunuz.cok kotu birisiniz hic mi dusunmediniz o cocuk nasi uzulmustur.
Bunlari bize anlatan oğlu aglaya aglaya hemde biz oğluna demedik yani o bize dedi ve bende gordugüm için bu laf oldu

Laflarınızı, üslubunuzu görünce size az bile yapmış bence ne yaptıysa. Kardeşi kötü bile olsa, insan alır konuşur, ders verir. Arkasından dedikodusunu çıkarmaz, bi de çoluğuna çocuğuna. Yazık ya, kafaya bak. Yaşantılara bak. Kimse hak vermeyince de yok öyle değildi yok başka şeyler de vardı bana laf söyleyin diye açmadım.
Bi de benim boyum 170 onunki 145 demeniz var ki akıllara zarar. Allah'ın verdiği şeyle övünüp Allah'ın verdiği şeyi aşağılayan kadar zavallısı yok şu hayatta. Allah sizlere akıl fikir versin.
Ne diyosun be sen senn bikere insanı yargılarken bi kendine dikkat et ben o boyu nu Kilo farkını anlasilsin diye söyledim sizin gibi ön yargılı insanlardan korusun allah zaten sizin gibi her lafı fesatlikla algılayan insanlar yüzünden kimse kimseyle anlasamiyor yorumunuzu kendinize saklayın ben kendimi biliyorum bilende biliyor eğer o haklı olsaydı Annesi babasıda abisi ablasida kendide çıkar karsima sen ne diyorsun derdi bilmediginiz şeylere yorum yapmayın lütfen haksizliga tahammülüm olmadığı için yorumları begenmiyorum benim çocuklarımın rizkini çalamaz kendi gezip tozup benden para isteyemz üstüne vermeyincede benim dedikodumu cikaramaz nekadarda bedenini satıp yuva yikan insanları korur olmussunuz öyle evladına sahip çıkmayan bi kadın onun çocuğunu herkes ederken ben korudum ama insanlıktan anlamadi

Ne diyosun be sen senn bikere insanı yargılarken bi kendine dikkat et ben o boyu nu Kilo farkını anlasilsin diye söyledim sizin gibi ön yargılı insanlardan korusun allah zaten sizin gibi her lafı fesatlikla algılayan insanlar yüzünden kimse kimseyle anlasamiyor yorumunuzu kendinize saklayın ben kendimi biliyorum bilende biliyor eğer o haklı olsaydı Annesi babasıda abisi ablasida kendide çıkar karsima sen ne diyorsun derdi bilmediginiz şeylere yorum yapmayın lütfen haksizliga tahammülüm olmadığı için yorumları begenmiyorum benim çocuklarımın rizkini çalamaz kendi gezip tozup benden para isteyemz üstüne vermeyincede benim dedikodumu cikaramaz nekadarda bedenini satıp yuva yikan insanları korur olmussunuz öyle evladına sahip çıkmayan bi kadın onun çocuğunu herkes ederken ben korudum ama insanlıktan anlamadi
Ramazan ayındayız! Bir laflarınıza dikkat edin ne kadar çirkin şeyler yazmışsınız böyle yazdığınız için millet hakvermiyor zaten haklı iken haksız duruma düşüyorsunuz.

Sizde, görümcenizde, eşinizde değişiksiniz. Zaten hepsini okumadım . Noktalama işaretsiz cümleler baş ağrıtıcı.

Kadının oğlunun yanında düşüp kalktığı erkekleri demenizde cabası. Neyse

Siz gercekmisiniz derken evet gercegim ve çoğu insana görede çok normal bir insanım ben burda bi sıkıntı mi paylaştım maşallah herkes laf sokmaya yer arıyor gibi bunu sadece sizin için soylemiyorum acaba bi arkadasiniz size can ciğer olup elinizle ilişki yasasa o kadına ne dersiniz para karşılığı yatıp kalkana ne dersiniz acaba eskort mu demem gerekiyodu tüm beni saygısız terbiyesiz yapan kelime bu mu yani eskort deseydim terbiyelimi olacaktım malesef insanlar ailesini seçemiyor bu ailede kizlarinin böyle olacağını bilmezlerdi
nasi cumleler bunlar madem dediginiz gibi biri.niye buraya yaziyosunuz ki hakliysaniz o bu kadar kotuyse sizde yazma
Bunlari bize anlatan oğlu aglaya aglaya hemde biz oğluna demedik yani o bize dedi ve bende gordugüm için bu laf oldu
cumleleriniz birbiriyle celiskili.konuda esim anlatti bende ogluna anlattim yazmissiniz.bence boyle tepki goreceginizi tahmin etmemistiniz simdi degistiriyosunuz laflari.siz haklida olabilirsiniz ama yanlis ifade etmissiniz kendinizi

nasi cumleler bunlar madem dediginiz gibi biri.niye buraya yaziyosunuz ki hakliysaniz o bu kadar kotuyse sizde yazma

cumleleriniz birbiriyle celiskili.konuda esim anlatti bende ogluna anlattim yazmissiniz.bence boyle tepki goreceginizi tahmin etmemistiniz simdi degistiriyosunuz laflari.siz haklida olabilirsiniz ama yanlis ifade etmissiniz kendinizi
Orda yanlış yazmış olabilirim

Verdiğiniz cevapları okuyunca yaptığımızın on yargı değil de gerçek düşünce olduğunu farkettim. Arkadaşın da dediği gibi gerçekten sizde az değilsiniz. Ha illa bi fikir istiyorsaniz eşiniz de madem bu kadar rahatsız gorusmezsiniz olur biter. Ama bir kadına bu damgayi yapistirmak çok kolay zaten de bir kadın olarak bunu nasıl kabul ediyorsunuz anlamıyorum? Ne kadar kötü olursa olsun hemcinsniz farkında mısınız? Biz ne dersek diyelim siz bildiğinizi okuyacaksniz o yüzden istediğinizi yapın

Çok çirkinsiniz.

Ramazan ayındayız! Bir laflarınıza dikkat edin ne kadar çirkin şeyler yazmışsınız böyle yazdığınız için millet hakvermiyor zaten haklı iken haksız duruma düşüyorsunuz.
Çirkin şeyler yapan değilde söyleyen haksız oluyor bu konu benim konumdan ciktida artık onu düşünmüyorum da artık insanlar neden bukadar acımasız onu düşünüyorum ben ortada kalan bir çocuğa yenilen kardes hakkına destek çıkan insanları anlayamadim suan demekki bende sıkıntı var bana bunlar normal gelmiyo sorumsuz insan kendine zararı beni alakadar etmez çevresine zararı varsa beni ilgilendirir yani bana ve ailesi ne olduğunu bilmiyor ve hertürlü üste çıkıyo ben buraya yazdimki ne desemde sustursam ben dusuncesiz kötü bi insan olsaydim oturur anlatirdim ailesine herseyi ispatlardimda ben onuu yapmak istemiyorum sadece benden uzak dursun diye burdaki tecrübeli ablalarimdan destek bekledim ama yardimci olan olmadı yinede saolun

Verdiğiniz cevapları okuyunca yaptığımızın on yargı değil de gerçek düşünce olduğunu farkettim. Arkadaşın da dediği gibi gerçekten sizde az değilsiniz. Ha illa bi fikir istiyorsaniz eşiniz de madem bu kadar rahatsız gorusmezsiniz olur biter. Ama bir kadına bu damgayi yapistirmak çok kolay zaten de bir kadın olarak bunu nasıl kabul ediyorsunuz anlamıyorum? Ne kadar kötü olursa olsun hemcinsniz farkında mısınız? Biz ne dersek diyelim siz bildiğinizi okuyacaksniz o yüzden istediğinizi yapın
Ben iftira atmiyorum gerçeği yazdım ayrıca birgün basiniza böyle biri bela olursa hemcinsim der pispislarsiniz bide ben bu yaşta o o yaşta ben düşünüp insan gibi yaşıyorsam bi Zahmet oda yaşasın tsk ederim yorumun için

Edepsizsiniz. Kusura bakmayın da ablasının başını mı tutmuş da iftira ediyor ayıp ya hu.. Edep ya hu !!!

Bu tavrınız ve konuşmalarınızla ancak kendinizi haklıyken haksız konuma düşürürsünüz.

Buna sen karar veremezsin ordan beni tanimiyorsun ne yasadigimida kimi korudugumuda bilmiyorsun beni böyle yargilayip bu lafı söylediğin için sen çirkinsin kusura bakma
İki kelam insanı en net gösteren kıyafettir. Siz merak etmeyin.

Edepsizsiniz. Kusura bakmayın da ablasının başını mı tutmuş da iftira ediyor ayıp ya hu.. Edep ya hu !!!

Bu tavrınız ve konuşmalarınızla ancak kendinizi haklıyken haksız konuma düşürürsünüz.
Basını tutamadım ama gördüm hatta kendide bi nevi söylemişti karisni bosarim beni alacak filan diye gayet edepli bi insanım hakkimda gereksiz yere böyle konusldugu için sinirleniyorum

Bu konu nasıl kapanıyor bana onu söyleyin yerden yere vurdugunuz yeter

Back