• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kenafir gözlü ugursuz olmakta varmış kaderde

olumsuz yorum yapanlara aldırış etmeyin siz olanı anlatmissinız.nazar haktır maşallah subhanallah deyin

Demekki fesatlanarak söylüyorsun. Sen bunu inkar etsende yani nasıl anlatılır bilmiyorum ama “pis gözlü” derler ya. Sanırım o tabirle bakıyorsun insanların eşyalarına veya herhangi bir şeye. Gözüm kalamaz diyorsun da demekki kalıyor işte.

O halde kendini uzak tut bakma beğenme dile getirme yada içinden geçirme.

Maşallah dediğin de 40 gün yaşamıyor belliki.

Ben kendimi oldurmem de. Sen boyle bir oneri sundugun icin kendini bi gozden gecir derim.
Canını sıktıysa ne yapacağını biliyorsun
:KK57::-) Şaka yaptım valla:) şaka bir yana maşaallah deyin ve böyle düşünmekten vazgeçmeye çalışın. Bazen bir şey üst üste gelir ve öyle inanmaya başlarsınız ve siz inandıkça kendini doğrulamaya başlar. İnancınızı tersine çevirmeye çalışın. Dua edin, iyi düşünün iyi olsun. Sevgiler

Hepsi üst üste geldiği için ister istemez sizin böyle dusunmenıze sebep oluyor. Maşallah diyin geçın yahu ne olacsksa olsun anahtarlık mı kırıldı kırılsın, parkta cocuk yere mı dustu e dusebılır parkta oynuyor sonucta eğer kafanzıda böyle bır dusunce olmasa takılmazsınız bıle takmayın gormezden gelın. Bır sure sonra sıze de sacma gelmeye baslayacak emınım

Yaa alemsiniz.kendisiní böyle anlatan birini de ilk defa gördüm.umarım geçici bir dönemdir bu.yoksa Çevrenizdekilerin işi zor

Ben burda simdiye kadar hicbir bayana hakaret etmedim. Etmeye de gerek duymam. Fesatlik bana göre degil. Ama birine burda "En iyisi bosan" diyorsam muhakkak sebebi vardir ki burda konu acmis. Genel olarak yapici tavsiyeler veririm. Eski konulariniza bakarlarsa ne demek istedigim anlasilir :)
Evet hicbir sekilde yıkıcı yorumlar yapmaz bu arkadas. Suclamak ne kolay olmus gayet akılcı yorumlar yapar hep

Back